Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh cnm benim insallah ama bakalim sebakalim sevinemiyorum suanda insallah kalbinden dilinden dokulenler gercek olur
İnşallah canım benim. Valla bence hamilesin bütün veriler onu gösteriyo :) testlerini bize de at kuzum

En alttaki 10.gun kizlar beklediği icin dagilmis diger tarafi ama ilk 5 saatte oyle bisey yoktu sanirim fazla damlatmadan kaynakli sabah olmus bu arada hepsi beklemis test aradaki farki anlayin diye zaten ilk basta ciktilar

Eklentiler

• IMG_20181020_092319.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 51
Bu da benim bu sabahki testim, ignenin 6. Günü, siliklesmis bana gore

Eklentiler

• A2BAEC94-1A94-4C9B-8D65-8128DCB24F02.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 52
Cok koyu cikmisti onla kiyasladim ama evet daha da siliklesmesi lazim, seninki gibi artisa gecer insallah, kan vermeyi dusunuyo musun

Bugun 11.gunum cnm yine bi idrar testi yaparim belki aksama bazen hepsi yalan 1 tanesi gercek olabiliyor bu testlerin duruma goredr kan veririm yarin sanırım

İnsallah cnm icimden kan vermek geciyoda parama yazik diyorum negatifse. Acilde verilirmi bilmiyorum. İdrar testinde cikarsa duruma gore harkethedicem
Verme canım adet günün bi gelsin ne kaldı zaten inşallah bebiş vardır sen umut ol bize yarın sabah yap test tekrar eşinde ve sende hiç bi sorun çıkmış mıydı yanş sizinde 2 yıl olmuştu heralde

Verme canım adet günün bi gelsin ne kaldı zaten inşallah bebiş vardır sen umut ol bize yarın sabah yap test tekrar eşinde ve sende hiç bi sorun çıkmış mıydı yanş sizinde 2 yıl olmuştu heralde

Esimde sorun yok bende pko var cnm hormonlarimda sorun yok bakildiginda ama yumurtam klomensiz gelismiyodu bat tarihim belli degil gecenkinde ignenin 16.gunu adet olmustum sanirim bu sefer ne olur bilmem :)

Esimde sorun yok bende pko var cnm hormonlarimda sorun yok bakildiginda ama yumurtam klomensiz gelismiyodu bat tarihim belli degil gecenkinde ignenin 16.gunu adet olmustum sanirim bu sefer ne olur bilmem :)
Anladım canım sen yine dikkat et haraketlerin fln bebiş sennle olabilir zamanı geldi belki artık

En alttaki 10.gun kizlar beklediği icin dagilmis diger tarafi ama ilk 5 saatte oyle bisey yoktu sanirim fazla damlatmadan kaynakli sabah olmus bu arada hepsi beklemis test aradaki farki anlayin diye zaten ilk basta ciktilar
Bence sen hamilesin canım gözün aydın :) iğne etkisi olsa silikleşir seninki baya koyulaşmış. İlk müjdeyi sen ver hadi bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…