- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.961
İnşallah canım benim. Valla bence hamilesin bütün veriler onu gösteriyo :) testlerini bize de at kuzumAhhh cnm benim insallah ama bakalim sebakalim sevinemiyorum suanda insallah kalbinden dilinden dokulenler gercek olur
Galiba topic in ilk hamilesi olarak tebrik edebilirz seni :)En alttaki 10.gun kizlar beklediği icin dagilmis diger tarafi ama ilk 5 saatte oyle bisey yoktu sanirim fazla damlatmadan kaynakli sabah olmus bu arada hepsi beklemis test aradaki farki anlayin diye zaten ilk basta ciktilar
Bu da benim bu sabahki testim, ignenin 6. Günü, siliklesmis bana gore
Galiba topic in ilk hamilesi olarak tebrik edebilirz seni :)
Cok koyu cikmisti onla kiyasladim ama evet daha da siliklesmesi lazim, seninki gibi artisa gecer insallah, kan vermeyi dusunuyo musunTakip et cnm sende silik degil bence hala
Cok koyu cikmisti onla kiyasladim ama evet daha da siliklesmesi lazim, seninki gibi artisa gecer insallah, kan vermeyi dusunuyo musun
Neden sabah ilk idrar ile yapamadin canim , erken bi vakit ama bence gayet koyu, testlerde yanitlma payi var ama olumlu dusunelimnbiz :)Bugun 11.gunum cnm yine bi idrar testi yaparim belki aksama bazen hepsi yalan 1 tanesi gercek olabiliyor bu testlerin duruma goredr kan veririm yarin sanırım
Inşallah kuzum inşalalh seninkide bekletmez bian önce gelirHadi hayirlisi olsun cnm insallah 2.çi kullanisinda olur beklemez minnak senii
Neden sabah ilk idrar ile yapamadin canim , erken bi vakit ama bence gayet koyu, testlerde yanitlma payi var ama olumlu dusunelimnbiz :)
Anladim canim onemli olan ayni zamanda yapmak, hadi insallah iyice koyu cikar aksam yaptiginElimde test yok cnm isten donuste alıyorum o yuzden aksamdan yapiyorum testi hepsini aksam yapmistim bakalim :)
Inşallah kuzum inşalalh seninkide bekletmez bian önce gelir
Anladim canim onemli olan ayni zamanda yapmak, hadi insallah iyice koyu cikar aksam yaptigin
Verme canım adet günün bi gelsin ne kaldı zaten inşallah bebiş vardır sen umut ol bize yarın sabah yap test tekrar eşinde ve sende hiç bi sorun çıkmış mıydı yanş sizinde 2 yıl olmuştu heraldeİnsallah cnm icimden kan vermek geciyoda parama yazik diyorum negatifse. Acilde verilirmi bilmiyorum. İdrar testinde cikarsa duruma gore harkethedicem
Verme canım adet günün bi gelsin ne kaldı zaten inşallah bebiş vardır sen umut ol bize yarın sabah yap test tekrar eşinde ve sende hiç bi sorun çıkmış mıydı yanş sizinde 2 yıl olmuştu heralde
Anladım canım sen yine dikkat et haraketlerin fln bebiş sennle olabilir zamanı geldi belki artıkEsimde sorun yok bende pko var cnm hormonlarimda sorun yok bakildiginda ama yumurtam klomensiz gelismiyodu bat tarihim belli degil gecenkinde ignenin 16.gunu adet olmustum sanirim bu sefer ne olur bilmem :)
Bence sen hamilesin canım gözün aydın :) iğne etkisi olsa silikleşir seninki baya koyulaşmış. İlk müjdeyi sen ver hadi bize :)En alttaki 10.gun kizlar beklediği icin dagilmis diger tarafi ama ilk 5 saatte oyle bisey yoktu sanirim fazla damlatmadan kaynakli sabah olmus bu arada hepsi beklemis test aradaki farki anlayin diye zaten ilk basta ciktilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?