- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.421
Aaa kız resmen çift çizgi ve bu kadar net Yani yarım sabahta yap çok sevindim ya Allah sağlıkla gelmesini nasip etsinCanım 6 gün var ama ovulasyonda adet bitimi hemen sanki yakaladım yumurtlamayı bide tarçın bal çörek otu kürü yapmıştım o da sanki yumurtalarımı geliştirdi diyorum inanki heves edemiyorum inşallah yarın da testim böyle cikar
Inşallah canım o kadar güzel haber vermek istiyorum ki bakalım hevesim kırılmazDualarım hep sizinle canım. Merak etme hayırlısıyla gelmiş senin bebişin, yarın tekrarla ve kanla kesinleştir canım. Güzel haberlerini bekliyorum :)
Yarın bi test daha yapayım böyle çıkarsa canım gidip kan testi verecemAaa kız resmen çift çizgi ve bu kadar net Yani yarım sabahta yap çok sevindim ya Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin
Canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallahYarın bi test daha yapayım böyle çıkarsa canım gidip kan testi verecem
Hiç-bir belirti yok sadece çok hafif sol kasiğım sızlama var gibiCanım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Sen de var mı göğüs hassasiyeti
Canım göğüslerimde henüz tam bir şişlik yok ama uçlarında dokununca acıma var. Her bünyenin farklı oluyor canımİnşallah canım
Buarada göğüslerinde hassasiyet var mı ? En büyük belirtilerden biri deniyor ya.
Ben günlerdir bakıyorum pek bi hassasiyet yok
Çatlamış canım bugünü sakın kaçırma 3 gün degerlendir sonra gün asiri devam et 1 hafta.zaten catladiktan sonrası daha onemliKızlar dün bi ovülasyon testi atmıştım çift çizgi verdi değerlendirdik bugünde yaptım az çizgi çıktı acaba çatladı bittimi ilki dün yaptım alttaki biraz önce
Canım dinen 10 günden sonrası özür sayiliyorKizlar birsey sorucam benim reglim nirmslde 4gun suruyor.5.günde sadece lekelenmem oluyor. Ama bugun 8.gun hala lekelenmem oluyor. Oruc tutucaktim ve hergun meryem suresi okutum diyordum birturlu baslayamadim. Süreklu respih cekiyorum dua ediyorum ama digerlerini yapamiyorum. doktor coraspin kullaninca boyle olur dedi. Bunun dinen belli bir süresi varmi acaba yani ibadete tam olarak baslamak icin
Oo maşallah canım hamilesin gözün aydın hayırlı haberler al insallahAa canım şimdi yüklendi sanırım
Canım erken yumurtladıysan zaten değer yüksek çıkar kesin hamilelikCanım 6 gün var ama ovulasyonda adet bitimi hemen sanki yakaladım yumurtlamayı bide tarçın bal çörek otu kürü yapmıştım o da sanki yumurtalarımı geliştirdi diyorum inanki heves edemiyorum inşallah yarın da testim böyle cikar
Allah senden razı olsun darısı sana olsun canimHamilesin canimmmmm.Valla bu ay eyüp sultanda dua ettiklerimin %90 i hamile kaldi. Sanirim baskasina edilen dualar kabul oluyor. Sende bana dua et kuzum.
Bence şüphe etme yarın direk kan verInşallah vardır canım inan ki dün senim haberinden sonra heves ettim sabah dedim bi yapayım aklıma senden geldi yani heves ettim inşallah senin gibi yüzüm güler dua et ne olur bana hamislerin duası kabul olur
O kadar heveslendim ki insallah dediğiniz gibi olur canım yaa dua edinBence şüphe etme yarın direk kan ver
Kesinlikle hamilesin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..O kadar heveslendim ki insallah dediğiniz gibi olur canım yaa dua edin
Etmem mi canım hep diyorum ıyiki varsınız inaninki eşime bile diyemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye sabah olmaz bana öylesine yaptım test halbuki diyorum kesin test bozukKesinlikle hamilesin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Bize de dua et
Test bozuk olsa böyle olmaz ki :) hayırlı olsun canım benim Allah aynı sersemliği yaşatsın bizlere de inşallahEtmem mi canım hep diyorum ıyiki varsınız inaninki eşime bile diyemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye sabah olmaz bana öylesine yaptım test halbuki diyorum kesin test bozuk
HAyırlı olsun canım oh oh maşallah 2019 bereketli başladı öyle devam eder inşallahInşallah vardır canım inan ki dün senim haberinden sonra heves ettim sabah dedim bi yapayım aklıma senden geldi yani heves ettim inşallah senin gibi yüzüm güler dua et ne olur bana hamislerin duası kabul olur
Sen gene ne olursa olsun 10 gün bitirmen lazım 11. Günde ibadetini yaparsın incir kürü bana hacamatcı kadın tarif yolladı bende bal tarçın bide onu yapacağım adet başlasın sende pko vardı yanlış hatırlamıyorsam testi bırakma sen yine takip et mutlakaCanim bugün 8.gun .biraz önce kesildi gibi geldi. Cok akintim var enfeksiyondan olabilir yada 6 gündür incir kürü yapiyorum ondan da olabilir. bu aydan pek umudum yok. Ilacsiz olmayacak belli.Ovulasyonda hep ayni cikiyor.ne koyulasiyor ne tamamen siliklesiyor.
yok canım ya bizim tarafta 7 kişi hamile hepsi kız bı kişi erkekAynen canım hiç farketmez bizim içinde yeterki sağlıklı olsun kız senesi erkek senesi derler ya doğru herhalde bu sene erkek senesi gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?