Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa kız resmen çift çizgi ve bu kadar net Yani yarım sabahta yap çok sevindim ya Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin

Kızlar dün bi ovülasyon testi atmıştım çift çizgi verdi değerlendirdik bugünde yaptım az çizgi çıktı acaba çatladı bittimi ilki dün yaptım alttaki biraz önce
Çatlamış canım bugünü sakın kaçırma 3 gün degerlendir sonra gün asiri devam et 1 hafta.zaten catladiktan sonrası daha onemli

Canım dinen 10 günden sonrası özür sayiliyor

Canım erken yumurtladıysan zaten değer yüksek çıkar kesin hamilelik

Etmem mi canım hep diyorum ıyiki varsınız inaninki eşime bile diyemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye sabah olmaz bana öylesine yaptım test halbuki diyorum kesin test bozuk
Test bozuk olsa böyle olmaz ki :) hayırlı olsun canım benim Allah aynı sersemliği yaşatsın bizlere de inşallah

Inşallah vardır canım inan ki dün senim haberinden sonra heves ettim sabah dedim bi yapayım aklıma senden geldi yani heves ettim inşallah senin gibi yüzüm güler dua et ne olur bana hamislerin duası kabul olur
HAyırlı olsun canım oh oh maşallah 2019 bereketli başladı öyle devam eder inşallah

S
Sen gene ne olursa olsun 10 gün bitirmen lazım 11. Günde ibadetini yaparsın incir kürü bana hacamatcı kadın tarif yolladı bende bal tarçın bide onu yapacağım adet başlasın sende pko vardı yanlış hatırlamıyorsam testi bırakma sen yine takip et mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…