- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.461
Kızlar testi yeniledim ve sonuç negatif maalesef
yok canım ya bizim tarafta 7 kişi hamile hepsi kız bı kişi erkek[/Q maşallah nasip tabi herşey zaten iki seçenek ya kız ya erkek
Öyle yapacam artık csnimAllah allah bence kan ver canim. Bariz pozitifti. Degilsede degerlendir cunku lh ta pozitifti
Kaldığında test yaptım hatta iki tane canım ama tertemiz testler dünkü bozukmus sanırımNasıl canım ya bariz pozitifti diğer test, nasıl negatif olur şimdi anlamadım
Mecburen artık canımAllah Allah ya nasıl olur okadar koyu çizgi sen yine adeti bekle canım nolur nolmaz
Sen her ihtimale karşı bi kan ver canım ben hala çelişkide kaldım şu anKaldığında test yaptım hatta iki tane canım ama tertemiz testler dünkü bozukmus sanırım
Mecburen artık canım
Bu gun aynı çelişkide kalmayayım diye iki testi aynı anda yaptım bulunduğum yerde şuan test yapılmıyor merkezede eşim olmadan gidemem onu da üzmek istemem artık beklerim regliyiSen her ihtimale karşı bi kan ver canım ben hala çelişkide kaldım şu an
Geç heyecandan uyuyamadım nasıl umutlanmışım kızlar anlatamam bide kan pıhtılaşması var bende limonlu su içtim falan gece saat 3 olmuştu uyuduğunda
Inşallah akşam her ihtimale karşı degerlendirmistik bu gün yine test yapacam ona göre bakacam artık canımCanim benim bebis suan yoksa bile lh testin pozitifti bugünleri muhakkak degerlendir
Tamam canım bekle ama hiç üzme kendini, belki de testlerde bi sorun vardır. Sen limonlu su iç yine aradaBu gun aynı çelişkide kalmayayım diye iki testi aynı anda yaptım bulunduğum yerde şuan test yapılmıyor merkezede eşim olmadan gidemem onu da üzmek istemem artık beklerim regliyi
Tamm canım inşallah bakalimTamam canım bekle ama hiç üzme kendini, belki de testlerde bi sorun vardır. Sen limonlu su iç yine arada
Benim iğne olduğum ilk ay çok ağrım vardı 2. Ay aynı ilaç aynı iğne hiç ağrı yapmadıkızlar selam ben salı günü vuruldum ovıtrelle dün ilişki günüydü bugün kasıklarımda ağrı var iğnenin etkisimi acaba
Ah tatlım ya bence idrar da tekrar yoksa kan falan verme yıpratma kendini bekle bakalımÖyle yapacam artık csnim
Yok kan vermeyecem canım beklemeye devamAh tatlım ya bence idrar da tekrar yoksa kan falan verme yıpratma kendini bekle bakalım
Evet canım geçer İnşalla h.yumurtanin çatladığını gösteriyorkızlar selam ben salı günü vuruldum ovıtrelle dün ilişki günüydü bugün kasıklarımda ağrı var iğnenin etkisimi acaba
Evet canım iğne kasıklarda dolgunluk, bel ağrısı, kasıklarda ağrı ve batma yapabiliyor ilk ay ve bu ay bende de çok ağrı yaptı. Geçen ay sanki hiç iğne olmamış gibiydimkızlar selam ben salı günü vuruldum ovıtrelle dün ilişki günüydü bugün kasıklarımda ağrı var iğnenin etkisimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?