- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.881
Büyük sınavdan geçiyoruzSorun olsa tedavisi olur aslında sorun olmadığı halde olmaması insanı yıpratıyor 9 ay düşük yapalı 6 ay oldu deniyoruz ama kısmet tabi herşey ya olmuyorsa inanki normal hayatımı yaşayamaz oldum eşimler sorunlarım var bu ara herşeye ağlar oldum
İnşallah canım inşallah işte o stresi nasıl yeneceğimi bilmiyorumCanım stresin çok etkisi var biraz kendi haline bırak İnşalla h kavuşursun en kısa zamanda
Ediyorum canım etmemmi ayetel kürsi çalışmasnı yaptım dediğin o sayfayı takip ettim geçen hafta toplu duaya katıldım birazda öyle denicem zamana bırakıcam dilerim rabbimden çok bekletmeden verirBiraz oluruna bırakmak çok iyi gelebilir canım. İnşallah tam bu süreçte gelir bebişin. Moralini yüksek tut hep, inan ki en önemli şey bu, dua et bir de bol bol
Çok iyi yapmışsın canım devam et dualara. Allahım en iyisini bilir, inşallah karşılığını vericektir bir an önceEdiyorum canım etmemmi ayetel kürsi çalışmasnı yaptım dediğin o sayfayı takip ettim geçen hafta toplu duaya katıldım birazda öyle denicem zamana bırakıcam dilerim rabbimden çok bekletmeden verir
Yumurtlamak demek yumurtanın olgun boyuta gelip yumurtalıklardan tüplere atılması demek canım. Atıldıktan 24-36 saat sonra da çatlıyo kendisi
Aynen yeterli olgunluğa gelip atılmış demek oluyo pik. Neden olmamış senin bilmiyorum ki canım. Sen bu ay yine dene hepYani pik olunca yumurta 18mm_22mm arasina gelmismi sayiliyor. Gecen ay benim 20mm ken bile pik olmamisti.
Gecms olsn canim ay hastalk cok agir geciyo hamilyken yaHaklısın canım inşallah bı an önce geçer hepsi işi bırakmak istemiyorum böyle hastayım diye herkes baskı yapıyor işi bırak diye ne yapacağımı bilemedim bende
Saol canım geçer inşallah :) ben dinleniyorum işe gidiyorum hep ondan gecmiyo belki deGecms olsn canim ay hastalk cok agir geciyo hamilyken yabende ust uste 2 hfta arala olmstm 2 3 gun gidemedm ise ama olu gibiydim. Elinde degl kabalk ortam mikrop varsa hemen kaparsn direnc dusuk oldgndn dinlenmeye cals bolca toplu tasima ve avmlerde cok thlikeli hastsneleri zatn solemiyorm bile maske mtlska takmk lazm:)
Aaa o zaman belli olurmuymus bende 1 martta yaparim diyordumAyın 28inde test yaptır dedi doktorum inşallah güzel olur haberler
Bncede canim yorma kendini hastaligi tk geciren dinlenmk grip vs iseSaol canım geçer inşallah :) ben dinleniyorum işe gidiyorum hep ondan gecmiyo belki de
Bence seninkinde de var canım biraz silikleşme.. yalnız ben de böyle değilmiş demekAyy benimde aynı 3 gündür ve aşırı stres oldumne koyuluk azalmış mı benimkine de bakar mısın?
Seninkinde açılma en son günde biraz var ama benimkinde de göremedim sankien alttaki bugün yaptığım.
Tatlım internette baktım ama, incir havuç kürü falan diyo, yanılmıyorsam sen bunları zaten biliyorsun, yine de yeni bişey öğrenirsek burdan paylaşalım, belki birimizin işine yararKizlar yumurtanin catlamasi icin bir kür varmi.
İnşallah canım inşallahÇok iyi yapmışsın canım devam et dualara. Allahım en iyisini bilir, inşallah karşılığını vericektir bir an önce
Tatlım internette baktım ama, incir havuç kürü falan diyo, yanılmıyorsam sen bunları zaten biliyorsun, yine de yeni bişey öğrenirsek burdan paylaşalım, belki birimizin işine yarar
Aynen canım bende havuç suyu diye biliyorum inşallah işine yararIncir büyütmek icin havuc catlatmak icin yaziyorda. En iyisi ben havuc kaynatip suyunu iceyim yarin
Hadi gözün aydın canım inşallah kaliteli yumurtlamışsındır. Ben umutluyum çok yakında gelicek bebişinKizlar sonunda ovulasyon testim pik oldu. Doktoru aradim haftaya sali gel progestron testi yapalim dedi. Benim yumurtam cogunlukla sekilsiz oluyor catlasada sagliksiz oluyor oyüzden sali günü bakalim saglikli yumurtlamismisin diye dedi. En son baktiginda sekilsiz 1 tane vardi insallah o degildir.
Hadi gözün aydın canım inşallah kaliteli yumurtlamışsındır. Ben umutluyum çok yakında gelicek bebişin
Aynen canım bende havuç suyu diye biliyorum inşallah işine yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?