- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.901
Yap bakalım, inş Bi an önce gelir bebiş, yeni bişey de öğrenirsen yaz bitanem, belki bizimde işimize yararIncir büyütmek icin havuc catlatmak icin yaziyorda. En iyisi ben havuc kaynatip suyunu iceyim yarin
Yap bakalım, inş Bi an önce gelir bebiş, yeni bişey de öğrenirsen yaz bitanem, belki bizimde işimize yarar
bende orda aşılama yapmıştım canım bı kızım varMerhaba ben de medical park latif beye tedavi oldum. Bir oğlum var şimdi.
Çatlaması değil canm olgun buyukluge gelmesiKizlar simdi size bir soru. Yumurtlamak demek mesela yumurtanin olgun bir boyuta gelmesimi demek .yoksa catlamasimi demek oluyor.
Çatlaması değil canm olgun buyukluge gelmesi
Inşallah inşallah canım adetiyin kaçıncı günü canimInsallah bu sefer saglikli bir yumurtadir ve catlar insallah
Inşallah inşallah canım adetiyin kaçıncı günü canim
Banada Dr rapor yazacak oldu ben istemedim benim yerime bakabilcek kimse yok diye Allah korusun bebişlerimiziBncede canim yorma kendini hastaligi tk geciren dinlenmk grip vs iserapor yazar dr. Bikeresnde bi doktordaym kesnlkle hastalanmaman lazim sen risklisn aman isyernden grptn biri hastalanir gel ben 4 5 gun rapor yazarm dedi. Ben kendim hastalannca anca kotu asamadaysm gtmiyorm ole alsm erkenden dogm iznine cikartilirm heralde
Ovulasyon da kalitesiz yumurtlama gözükür mü ki? Bence içini iyi tut ve çalışmalara devamBugün 14.gun canim aksamüstü pik oldu gibi.birazdan testi tekrarlicam.insallah yarin catlar. doktor haftaya sali cagirdi saglikli yumurtlamismiyim diye progestron testi yapicak gecen ayki sagliksizdi. kismet artik.
Ovulasyon da kalitesiz yumurtlama gözükür mü ki? Bence içini iyi tut ve çalışmalara devam
Canım yumurtanın daha sağlıklı olması için inofolic diye bir ilaç var sgk karşılamıyor ama doktoruna danış bi istersen genelde pkolulara verilirmişKizlar sonunda ovulasyon testim pik oldu. Doktoru aradim haftaya sali gel progestron testi yapalim dedi. Benim yumurtam cogunlukla sekilsiz oluyor catlasada sagliksiz oluyor oyüzden sali günü bakalim saglikli yumurtlamismisin diye dedi. En son baktiginda sekilsiz 1 tane vardi insallah o degildir.
Valla sen benden 1 gün önce iğne oldun galiba ben 16 subatta oldum 28 i tahlil dedi..Aaa o zaman belli olurmuymus bende 1 martta yaparim diyordum
Bende inafolik combi kullanıyorum.. Tek basına bile hamileliği saglıyomuşCanım yumurtanın daha sağlıklı olması için inofolic diye bir ilaç var sgk karşılamıyor ama doktoruna danış bi istersen genelde pkolulara verilirmiş
Canım yumurtanın daha sağlıklı olması için inofolic diye bir ilaç var sgk karşılamıyor ama doktoruna danış bi istersen genelde pkolulara verilirmiş
Bende öyle duydum adetten sonra 10 gün kullandım da unuttum sonra kullanmayıValla sen benden 1 gün önce iğne oldun galiba ben 16 subatta oldum 28 i tahlil dedi..
Bende inafolik combi kullanıyorum.. Tek basına bile hamileliği saglıyomuş
Yaaa canım benim herşeyi deneyerek deneklere döndük valla bende ne duysam yapıyorum. Karnım şişti regli günüm normalde geçen aya göre bende her an kendimi kontrol etmekten regli mi oldum diye kafayı yedimKuzum ben onu eylül ayindan beri iciyorum ama tık yok bende.ama faydasini görenlerde var.
Canım erken gebelik testinde olsa da çıkmaz ki.. çok erken test için 25'iBence seninkinde de var canım biraz silikleşme.. yalnız ben de böyle değilmiş demek25i gibi bi test yapmayı planlıyorum ben erken gebelik testi inşallah vardır
Hamile kalalım sonra biz onlardan kaçarızAynen kuzum kocalar yakinda bizden kacacak.
Hadi hayırlısı bize de haber ver bekliyorumKizlar icime dert oldu catlamaz diye.hastaneye geldik simdi bakacaklar yumurta varsa igne yazdircam
Hadi hayırlısı bize de haber ver bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?