- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.121
Maşallah ne güzel darisi bize.saglikla ilerler inşallah canmiyi dedi canım kalp atışlarını dinledik 8+2 günlük dedi Allah size de nasip etsin bakmayın fazla yazamıyorum buraya ama sürekli size dua ediyorum
Bugün sata göre 6+0 canım, ama 5 gün önden gidiyodu doktor ultrasona göre değerlendiriyo. Yani ultrasona göre de 6+5 im herhalde bugün canımInşallah canım nekadar oldu seninki
Maşallah canm insallh saglikla ilerler.Benimde ovulasyona gore 4 hafta fakat salı günü 5+1 dedi doktor haftaya keseyi kontrol için yine gidicem kalp atisi bile olabilir dedi inşallah bi aksilik olmassaBugün sata göre 6+0 canım, ama 5 gün önden gidiyodu doktor ultrasona göre değerlendiriyo. Yani ultrasona göre de 6+5 im herhalde bugün canım
sağ ol canım inşallah darısı başınızaSaglıkla kucagına da alırsın inşallah.
Darısı bizlere..
sağ ol canım benim inşallah seninki de çok güzel ilerlerMaşallah ne güzel darisi bize.saglikla ilerler inşallah canm
evet canım kalp atışını duyunca rahatladım artık inşallah sende yarın duyarsın canım darısı diğer arkadaşlarımıza inşallahOy maşallah canım ya siz kocaman olmuşsunuzyarın bana da duymak nasip olsun inşallah
evet canım ekledim bak sende üzme kendini bende pkoluyum senin gibi ilaçlarla adet oldum hep kizimdan sonra adetlerim düzeldi bu aralar yine düzensizdiAyyy masallahh artik sende hamilelik takvimi ekle.
evet canım ekledim bak sende üzme kendini bende pkoluyum senin gibi ilaçlarla adet oldum hep kizimdan sonra adetlerim düzeldi bu aralar yine düzensizdi
Oh maşallah canım siz de büyüyosunuz, bi de kalp atışlarını duyduk mu gerisi daha rahat olucak inşallahMaşallah canm insallh saglikla ilerler.Benimde ovulasyona gore 4 hafta fakat salı günü 5+1 dedi doktor haftaya keseyi kontrol için yine gidicem kalp atisi bile olabilir dedi inşallah bi aksilik olmassa
Ben de duyunca çok rahatlayacağımı düşünüyorum inşallah canımevet canım kalp atışını duyunca rahatladım artık inşallah sende yarın duyarsın canım darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah
Canım bazıların da olmuyomuş bende olmuştu ama 2. Gun Başlamıştı aynı gün degilARkadaşlar bi şey sorcam. Bu çatlatma iğnesinden sonra akıntı oluyo mu yani ağrı ya da hiç akıntı olmaması da normal mi? Bunların olmaması yumurtanın çatlamadığını mı gösterir? İğne oldum hiç akıntım yok hiçbir şey yok
insallah canimEvet canim ayni durumdayiz insallah benimde gidisatim senin gibi olur.
İnşallah canım bu kadar sabır, çaba boşa gitmesin dilerim doktor yeterli buluyorsa sıkıntı yok demektir. Biz de biraz kafaya takıyoruz, ondan oluyor sanırım.güzel haberini bekliyorum. Bakalım yarın ne durum olacak bende yazarım :)İşte canım inşalalh kendi ayarlar benimde sol da gelişti ikiside şuna güzel gidiyorsun bence yumurtalar gayet iyi herkesin 20 de çatlamıyor zaten elimin değerleri normal sayı biraz düşğk ama sorum etmiyo doktorlar onu yeterli diyorlar 2 gün perhizle oldu 3. Gündü ama nasip işte herşey çatlatma iğnesi sancı yapıyo evet inaşşah olur bu ay kontrollü gitmek en güzeli
Merhaba :) İnsan tedirgin oluyor yazdığın için teşekkürler. Ben de yumurta tembbeliği var, eşimin normal çıktı değerleri. Bu 3. Klomen kullanışım. Bu sefer 2 yumurta car görünüyor. Geçen ay gelişmemişti. Yaşım 32 biraz da ondan tedirgin oluyorum, çok beklemek istemiyorum. Doktorum da yumurtalar güzel gelişirse aşılama yaparız demişti. Bakalım yarını bekliyorumSelam canim tesadufn gordm smdi asilamada gercktn bisi yok 2dklkogun rapor alman yeterli normal hayatina devam edebilirsn o gun bile sana kalms dinlenmk daha iyi biraz karn agrisi olabilir hafif lekelenme alettn dolayi. Eger boyle bi karar verdysn ve sebep yoksa sizde once asilama bi kerede olsa dene doktornda bole yonlendirecktir basit ve konforlu yolu once bi denemk lazim:) Allah tez zmaanda bebisine kavustursn tatlim❤
Anladım teşekkürlerCanım bazıların da olmuyomuş bende olmuştu ama 2. Gun Başlamıştı aynı gün degil
Canim eger gebe olmadigin kesinse yesilcayla adacayini karistirip iciyorum ben söktürüyor. Insallah cok gecikmez reglin.
Anladim canim yasin daha genc haklisn diger konu icin gec kalmamak onmli iyi sonuc almak icnMerhaba :) İnsan tedirgin oluyor yazdığın için teşekkürler. Ben de yumurta tembbeliği var, eşimin normal çıktı değerleri. Bu 3. Klomen kullanışım. Bu sefer 2 yumurta car görünüyor. Geçen ay gelişmemişti. Yaşım 32 biraz da ondan tedirgin oluyorum, çok beklemek istemiyorum. Doktorum da yumurtalar güzel gelişirse aşılama yaparız demişti. Bakalım yarını bekliyorum
Evet yine de çok geçe bırakmak istemedim :) risk artıyor sürekli. İnşallah yarın bakılacak tekrardan ikisi birden büyümüştür, denerim aşılamayı bir kere de olsa, acaba kalmasın aklım da. Amin inşallah, bebişlerle nasıl gidiyorAnladim canim yasin daha genc haklisn diger konu icin gec kalmamak onmli iyi sonuc almak icndaha cok da es etkiliyor zatn emin ol esinin degrleri iyimis asilamada olma ihtimaln yuksek canim inss oyle olur❤ 2 yumrta olmasida guzel ihtimal daha fazla Allah yuzunu guldrsn
Bide kadnlarda gercktn yasa bgli dusuyor yil gectkce yumrta kalitesi olsmasi vs. Kesnlkle kalmasn aklnda dene tatlimEvet yine de çok geçe bırakmak istemedim :) risk artıyor sürekli. İnşallah yarın bakılacak tekrardan ikisi birden büyümüştür, denerim aşılamayı bir kere de olsa, acaba kalmasın aklım da. Amin inşallah, bebişlerle nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?