Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün sata göre 6+0 canım, ama 5 gün önden gidiyodu doktor ultrasona göre değerlendiriyo. Yani ultrasona göre de 6+5 im herhalde bugün canım
Maşallah canm insallh saglikla ilerler.Benimde ovulasyona gore 4 hafta fakat salı günü 5+1 dedi doktor haftaya keseyi kontrol için yine gidicem kalp atisi bile olabilir dedi inşallah bi aksilik olmassa

Maşallah canm insallh saglikla ilerler.Benimde ovulasyona gore 4 hafta fakat salı günü 5+1 dedi doktor haftaya keseyi kontrol için yine gidicem kalp atisi bile olabilir dedi inşallah bi aksilik olmassa
Oh maşallah canım siz de büyüyosunuz, bi de kalp atışlarını duyduk mu gerisi daha rahat olucak inşallah

ARkadaşlar bi şey sorcam. Bu çatlatma iğnesinden sonra akıntı oluyo mu yani ağrı ya da hiç akıntı olmaması da normal mi? Bunların olmaması yumurtanın çatlamadığını mı gösterir? İğne oldum hiç akıntım yok hiçbir şey yok

evet canım kalp atışını duyunca rahatladım artık inşallah sende yarın duyarsın canım darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah
Ben de duyunca çok rahatlayacağımı düşünüyorum inşallah canım
Amiin canım darısı bütün isteyen arkadaşlarımızın başına

Canım bazıların da olmuyomuş bende olmuştu ama 2. Gun Başlamıştı aynı gün degil

İnşallah canım bu kadar sabır, çaba boşa gitmesin dilerim doktor yeterli buluyorsa sıkıntı yok demektir. Biz de biraz kafaya takıyoruz, ondan oluyor sanırım.güzel haberini bekliyorum. Bakalım yarın ne durum olacak bende yazarım :)

Merhaba :) İnsan tedirgin oluyor yazdığın için teşekkürler. Ben de yumurta tembbeliği var, eşimin normal çıktı değerleri. Bu 3. Klomen kullanışım. Bu sefer 2 yumurta car görünüyor. Geçen ay gelişmemişti. Yaşım 32 biraz da ondan tedirgin oluyorum, çok beklemek istemiyorum. Doktorum da yumurtalar güzel gelişirse aşılama yaparız demişti. Bakalım yarını bekliyorum

Canim eger gebe olmadigin kesinse yesilcayla adacayini karistirip iciyorum ben söktürüyor. Insallah cok gecikmez reglin.

Valla bence kesin regl sökecek sökemiyor gibi akıntım da devam ediyor beyaz kalın kıvamlı yarın doktora gideyim sonra da içeyim bunu çok sağol :*

Anladim canim yasin daha genc haklisn diger konu icin gec kalmamak onmli iyi sonuc almak icn daha cok da es etkiliyor zatn emin ol esinin degrleri iyimis asilamada olma ihtimaln yuksek canim inss oyle olur❤ 2 yumrta olmasida guzel ihtimal daha fazla Allah yuzunu guldrsn

Evet yine de çok geçe bırakmak istemedim :) risk artıyor sürekli. İnşallah yarın bakılacak tekrardan ikisi birden büyümüştür, denerim aşılamayı bir kere de olsa, acaba kalmasın aklım da. Amin inşallah, bebişlerle nasıl gidiyor

Bide kadnlarda gercktn yasa bgli dusuyor yil gectkce yumrta kalitesi olsmasi vs. Kesnlkle kalmasn aklnda dene tatlim ins guzel haberler alirsn yarin. Buyuyoruz tyzesi suan iyiyiz yolu yariladk allaha sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…