Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk hamileliğimde vende grip nezle bronslar dolmuştu sigaradanda sogumuştum o dönemde 1.5 ay sonra hamile oldugumu öğrendim
Cumarteside ovitrelle oldum 4 gün değerlendirdim dün yibe hastalandım hatta ateşim36. 7 ye kadar cıkıyor

Merhaba arkadaşlar ben de bugün ovitrelle çatlama iğnesi oldum. Umutlu bekleyiş başladı.
Msjları baştan okumdm ama Anneyimbenanne35 daha önceki topiklerde rastlamıştım hamile kalmışsın tebrik ederim. Sağlıkla gelsn inş.

Kızlar günaydın bu ayda olmayınca dün yeniden hormon testi için kan verdim doktor istemese de. sonuçları yazayım anlayan biri yorumlayabilir mi?
Fsh:9.6
E2:20.77
Lh:10.68
Tsh:2.88
Prolaktin:18.45
Daha önce prolaktin 45 çıkmıştı düşmüş kendi kendine

Canım hafif pko var öyle görünüyo Lh Fsh tan yüksek olduğu için. Bi de E2 şöyle 40-60 arası gibi bi değerde olursa daha kaliteli yumurta oluşuyo ve kaliteli çatlama oluşuyo. E2 için bal tarçın çörek otunu öneririm, dozunda yükseltiyo ve yumurtaları kaliteli yapıp kaliteli çatlatıyo

Ayy canım öyle mi diyorsun geçen sefer böyle şeyler çıkmamıştım bak işte var bişeyler demekmi hemen başta doktordan randevu alıyorum

Ayy canım öyle mi diyorsun geçen sefer böyle şeyler çıkmamıştım bak işte var bişeyler demekmi hemen başta doktordan randevu alıyorum
E2 normal sınırlarda olduğundan pek önemsemezler canım ama genelde en iyi yumurtalar 40-60 arasında oluyo. Yani sen bal tarçın çörek otuyla halledersin onu canım. Pko için belki bi şeyler verir ya da ona göre tedavi uygular canım

Çok sağol canım ya ne zaman başlamam lazım ona bugün adetin 4. Günü bir de oranları nasıl hepsinden ne kadar koycam

Çok sağol canım ya ne zaman başlamam lazım ona bugün adetin 4. Günü bir de oranları nasıl hepsinden ne kadar koycam
Adetin 2.günü başlamak gerekiyo normalde canım ama sen bugün başla vakit kaybetme. Adetin 12.gününe kadar sabah akşam aç karınına 1 tatlı kaşığı ye. Oranları ben hep göz kararı yapıyorum canım. Kapaklı cam bi kaseye göz kararı bal koyuyorum. Sonra macun kıvamına gelene kadar da tarçın ve çörek otu koyuyorum. Yani her gün yeni yapmıyosun ondan yiyiyosun hep

Haa iyiymiş şimdi işteyim akşam başlıyım çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…