Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bu gün giremedim pek misafirim vardı. O kadar yoruldum ki adet tarihim regli olmadım bu güzel bir şey ama kasiklarim sol kasiğım özellikle bacak arama vuran ağrı var bide yanlardan göğüslerim çok sızlıyor inşallah bunlar regli sinyalleri değil-dir

Canim hamilelik belirtileri nezaman test yapicaksin.sen gec yumurtlamistin. Bende 28 inde ancak cikar

Ayy inşallah hamilesindir test ne zaman yapacaksın

Bende de hiç biri olmamıştı

Aynen canım 28 ine ancak çıkar sanırım ama kasiklarimin ağrısı bacağıma vuruyor sanırım adet olacam ama
Geç döllenme ise çıkmaması çok normal sabır o zaman bebiş inşallah senledir adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı hiç belli olmaz

Geç döllenme ise çıkmaması çok normal sabır o zaman bebiş inşallah senledir adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı hiç belli olmaz
Keşke farklı olsa da bizde anlasak ya bu belirtilerden beklemek zor inan ki iyiki siz varsiniz bi sizle konuşuyorum kimseye birseyden bahsedemiyorum

Sağlıcakla al inşallah kucağına canım. Ben de pkoluyum herhangi bir tedavi uygulandı mı canım ?
canım valla bır ay çatlatma iğnesi kullandım klomen bide ama olmadı o sırada adet olmadım iki ay nerdeyse adet söktürücü bile kullandım yine adet olmayınca doktora gittim meğerse adet söktürücüye başlamadan önce hamile kalmışim yani kendiliğinden oldu bu sefer canim

Sağlıcakla al inşallah kucağına canım. Ben de pkoluyum herhangi bir tedavi uygulandı mı canım ?
bide canım siz böyle şeylere inanıyor musunuz bilmiyorum ama ben o ay yaşlı bı kadinin yanına gittim karnımla falan oynadı bu ay olmazsa onumuzdeki ay hamile kalırsın demişti bana

bide canım siz böyle şeylere inanıyor musunuz bilmiyorum ama ben o ay yaşlı bı kadinin yanına gittim karnımla falan oynadı bu ay olmazsa onumuzdeki ay hamile kalırsın demişti bana
Bi tanıdığımda bi teyzeye baktırdıktan sonra hamile olduğunu söyledi tabi ki her şey Allahtan o dA bir vesile . Ne güzel maşallah

yumurta catladigini ultrasonda gordunuzmu yokmuydu nasil anlasildi acaba
ben görmedim canım. Doktor baktı çatlamış dedi. Sanırım diğer konuda yazdığım arkadaşsın. Ya yumurta büzülmüş küçülmeye başlamış görünüyormuş ya da tamamen yok olmuş. Ben de netten okudum böyle olduğunu.

Çatlatma iğnesi etkisi hemen geçmiyormuş sanırım bir sonraki ay hamile kalan da çok var

Doktorun ne zaman test yaptigini soyledi mi tatlim bende 15 şubatta ve saat 10 da iğneyi vurdum.ayrica suanda şikayetletin var mi acaba canım
sanırım bana sordunuz canım. Doktorum tam 2 hafta sonra yatırabilirsin çıkar dedi. Kadınlarında ve beşinde özellikle sol tarafta batmalar oldu bi kaç gün evvel özellikle bir gece çok şiddetli kramp gibi oldu ama şimdilerde pek yok. Belirti olabilir mi bilmiyorum hafif grip hali var üzerimde 2 gündür. Böyle olup da gebe çıkan varmış ama bilemiyorum üşütmüş de olabilirim. Yalnız şaşırtıcı olan hastalık ilerlemiyor minik bir düzeyde kaldı öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…