- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.141
Arkadaşlar bu gün giremedim pek misafirim vardı. O kadar yoruldum ki adet tarihim regli olmadım bu güzel bir şey ama kasiklarim sol kasiğım özellikle bacak arama vuran ağrı var bide yanlardan göğüslerim çok sızlıyor inşallah bunlar regli sinyalleri değil-dir
Ayy inşallah hamilesindirArkadaşlar bu gün giremedim pek misafirim vardı. O kadar yoruldum ki adet tarihim regli olmadım bu güzel bir şey ama kasiklarim sol kasiğım özellikle bacak arama vuran ağrı var bide yanlardan göğüslerim çok sızlıyor inşallah bunlar regli sinyalleri değil-dir
Kanda bahsediyorsun dime canım idrar için erken olmuyor mu?Canim hamilelik belirtileri nezaman test yapicaksin.sen gec yumurtlamistin. Bende 28 inde ancak cikar
Bende de hiç biri olmamıştıARkadaşlar bi şey sorcam. Bu çatlatma iğnesinden sonra akıntı oluyo mu yani ağrı ya da hiç akıntı olmaması da normal mi? Bunların olmaması yumurtanın çatlamadığını mı gösterir? İğne oldum hiç akıntım yok hiçbir şey yok
Bu gun yaptım :) ama negatif sAyy inşallah hamilesindirtest ne zaman yapacaksın
Aynen canım 28 ine ancak çıkar sanırım ama kasiklarimin ağrısı bacağıma vuruyor sanırım adet olacam amaCanim hamilelik belirtileri nezaman test yapicaksin.sen gec yumurtlamistin. Bende 28 inde ancak cikar
Geç döllenme ise çıkmaması çok normal sabır o zamanAynen canım 28 ine ancak çıkar sanırım ama kasiklarimin ağrısı bacağıma vuruyor sanırım adet olacam ama
Keşke farklı olsa da bizde anlasak ya bu belirtilerden beklemek zor inan ki iyiki siz varsiniz bi sizle konuşuyorum kimseye birseyden bahsedemiyorumGeç döllenme ise çıkmaması çok normal sabır o zamanbebiş inşallah senledir adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı hiç belli olmaz
Sağlıcakla al inşallah kucağına canım. Ben de pkoluyum herhangi bir tedavi uygulandı mı canım ?evet canım ekledim bak sende üzme kendini bende pkoluyum senin gibi ilaçlarla adet oldum hep kizimdan sonra adetlerim düzeldi bu aralar yine düzensizdi
yumurta catladigini ultrasonda gordunuzmu yokmuydu nasil anlasildi acabaMerhabalar herkese.
Ben de ovitrelle mi 15i sabah 10:00 da vurdurdum. 2 yumurtam çatladı. Şimdi sonucu bekliyorum.
Doktorun ne zaman test yaptigini soyledi mi tatlim bende 15 şubatta ve saat 10 da iğneyi vurdum.ayrica suanda şikayetletin var mi acaba canımyumurta catladigini ultrasonda gordunuzmu yokmuydu nasil anlasildi acaba
canım valla bır ay çatlatma iğnesi kullandım klomen bide ama olmadı o sırada adet olmadım iki ay nerdeyse adet söktürücü bile kullandım yine adet olmayınca doktora gittim meğerse adet söktürücüye başlamadan önce hamile kalmışim yani kendiliğinden oldu bu sefer canimSağlıcakla al inşallah kucağına canım. Ben de pkoluyum herhangi bir tedavi uygulandı mı canım ?
bide canım siz böyle şeylere inanıyor musunuz bilmiyorum ama ben o ay yaşlı bı kadinin yanına gittim karnımla falan oynadı bu ay olmazsa onumuzdeki ay hamile kalırsın demişti banaSağlıcakla al inşallah kucağına canım. Ben de pkoluyum herhangi bir tedavi uygulandı mı canım ?
Bi tanıdığımda bi teyzeye baktırdıktan sonra hamile olduğunu söyledi tabi ki her şey Allahtan o dA bir vesile . Ne güzel maşallahbide canım siz böyle şeylere inanıyor musunuz bilmiyorum ama ben o ay yaşlı bı kadinin yanına gittim karnımla falan oynadı bu ay olmazsa onumuzdeki ay hamile kalırsın demişti bana
ben görmedim canım. Doktor baktı çatlamış dedi. Sanırım diğer konuda yazdığım arkadaşsın. Ya yumurta büzülmüş küçülmeye başlamış görünüyormuş ya da tamamen yok olmuş. Ben de netten okudum böyle olduğunu.yumurta catladigini ultrasonda gordunuzmu yokmuydu nasil anlasildi acaba
Çatlatma iğnesi etkisi hemen geçmiyormuş sanırım bir sonraki ay hamile kalan da çok varcanım valla bır ay çatlatma iğnesi kullandım klomen bide ama olmadı o sırada adet olmadım iki ay nerdeyse adet söktürücü bile kullandım yine adet olmayınca doktora gittim meğerse adet söktürücüye başlamadan önce hamile kalmışim yani kendiliğinden oldu bu sefer canim
sanırım bana sordunuz canım. Doktorum tam 2 hafta sonra yatırabilirsin çıkar dedi. Kadınlarında ve beşinde özellikle sol tarafta batmalar oldu bi kaç gün evvel özellikle bir gece çok şiddetli kramp gibi oldu ama şimdilerde pek yok. Belirti olabilir mi bilmiyorum hafif grip hali var üzerimde 2 gündür. Böyle olup da gebe çıkan varmış ama bilemiyorum üşütmüş de olabilirim. Yalnız şaşırtıcı olan hastalık ilerlemiyor minik bir düzeyde kaldı öyle.Doktorun ne zaman test yaptigini soyledi mi tatlim bende 15 şubatta ve saat 10 da iğneyi vurdum.ayrica suanda şikayetletin var mi acaba canım
canım valla bır ay çatlatma iğnesi kullandım klomen bide ama olmadı o sırada adet olmadım iki ay nerdeyse adet söktürücü bile kullandım yine adet olmayınca doktora gittim meğerse adet söktürücüye başlamadan önce hamile kalmışim yani kendiliğinden oldu bu sefer canim
Aa nasıl o kadar çıkmadı ki? Kan testi yatırmadınız mı?bide canım siz böyle şeylere inanıyor musunuz bilmiyorum ama ben o ay yaşlı bı kadinin yanına gittim karnımla falan oynadı bu ay olmazsa onumuzdeki ay hamile kalırsın demişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?