Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydın arkdşlar. Bn dun sbh iğneyi oldm ama agrı falan yok. Erken mi acaba. Sizde arılar nzmn başladı

Bende sali günü oldum igneyi hala agri falan yok. Gecen ayda agri olmamisti catlamamisti yumurtan insallah yine aynisi olmamistir

İğne olduktan ertesi gün ağrı başlıyo 2 gün sürdü bende sağdan yumurtlamıstım o tarafımdaki kasık ve belim agrımıştı sol tarafta tık yoktu birde daha iğneyi olmadan akıntılar başlamıstı ağrı gittiği günün ertesi günü akıntıda kesildi

Kuzum benim icin degil arkadas icinyazdim. Benim bat 7 mart cok var daha
Batlarımız bu ay da aynı 17'snde yumurtlama gördüm ben sadece senden 2-3 gün önce sanırım ben 6 mart sabahına kadar test yapmayı düşünmüyorum 6 mart sabahı bir idrar testinde bakarım eşimin şansına artık

Benimde 19unda pik oldu.21 inde catlamissa aramizda 2 3 gün var. Benimde regli hesabina göre 8mart ama 7mart sabahi test yapicam insallah dayanabilirim.

Merhaba kizlar bendede polikistik over sendromu var bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim 8 subatta vuruldum igneyi bugun 15.gunum adet olmadim igneyi vurulduktam sonra hergun kesintisiz kasil agrisi batma ve gogus agrisi oldu 3 gun once test yaptim ama negatif tabi hayal kirikligi oldu bugunde adet olmadim daha test yapmadim ama sanki olacakmisim gibi agriyo ilk defa kullandim bilmiyorum tutar mi tutmaz mi aslinda 2 bucuk yildir her test yaptigimda sonu kotu oldu bekliyorum bakalim bu kez ne olacak Allah hepimizin yardimcisi olsun Allah cumlemize nasip etsin insallah

Kan testi yaptirsana tatlim insallah bu sefer güzel haberi alirsin ve bize de umut olursun :)

Merhaba arkadaşlar. Ben 8 ocakta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 13. gün yarın sabah test yapsam çıkar mı acaba. Yoksa adet günümü mü beklemeliyim
ne yaptin test yaptinmi bugun

Ama doktor çağırmıştı beni gel catladimi diye bakalım gidip bakmıştık catladigini gormustuk seni kontrole çağırmadı mi
cuma cat.ignesi vurdum pazartesi gel bakalim dedi gittim dr catlamis dedi ama yumurta duruyordu sizde yumurtayi gormusmuydunuz catladi dediginde dr

Regl üç gün geçtikten sonra regl olmazsan idrar testini tekrarla canım bazen iğne de gecikme yapıyor umarım seninki geç döllenmedir ve gebeliktendir

canım senin doktor randevun kaçta bugüüün
Geldim canım buraya yazıcaktım artık.
Çok şükür minnoşumuzun kalp atışlarını duyduk kızlaarr at koşturuyo gibi maşallah :) artık bebeği ölçüyo doktor ve tam sat ile uyumlu bebeğimiz 6+1 günlüğüz. Kalp atış hızı da dakikada 176, çok şükür bin şükür ya nasıl rahatladım. Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın

Artik gelsin hamilelik takvimi. Banada dua et kuzum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…