- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.181
Gunaydın arkdşlar. Bn dun sbh iğneyi oldm ama agrı falan yok. Erken mi acaba. Sizde arılar nzmn başladı
tabi canım öyle onlar vesile oluyor Allah verdikten sonraBi tanıdığımda bi teyzeye baktırdıktan sonra hamile olduğunu söyledi tabi ki her şey Allahtan o dA bir vesile . Ne güzel maşallah
Yok çağırmadı ondan tereddütte kaldım zatenAma doktor çağırmıştı beni gel catladimi diye bakalım gidip bakmıştık catladigini gormustuk seni kontrole çağırmadı mi
Hayırlısı olur inşallah gonlunuze goreYok çağırmadı ondan tereddütte kaldım zaten
Amin amin İnşallahHayırlısı olur inşallah gonlunuze gore
Batlarımız bu ay da aynı 17'snde yumurtlama gördüm ben sadece senden 2-3 gün önce sanırım ben 6 mart sabahına kadar test yapmayı düşünmüyorum 6 mart sabahı bir idrar testinde bakarım eşimin şansına artıkKuzum benim icin degil arkadas icinyazdim. Benim bat 7 mart cok var daha
Batlarımız bu ay da aynı 17'snde yumurtlama gördüm ben sadece senden 2-3 gün önce sanırım ben 6 mart sabahına kadar test yapmayı düşünmüyorum 6 mart sabahı bir idrar testinde bakarım eşimin şansına artık
Kan testi yaptirsana tatlim insallah bu sefer güzel haberi alirsin ve bize de umut olursun :)Merhaba kizlar bendede polikistik over sendromu var bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim 8 subatta vuruldum igneyi bugun 15.gunum adet olmadim igneyi vurulduktam sonra hergun kesintisiz kasil agrisi batma ve gogus agrisi oldu 3 gun once test yaptim ama negatif tabi hayal kirikligi oldu bugunde adet olmadim daha test yapmadim ama sanki olacakmisim gibi agriyo ilk defa kullandim bilmiyorum tutar mi tutmaz mi aslinda 2 bucuk yildir her test yaptigimda sonu kotu oldu bekliyorum bakalim bu kez ne olacak Allah hepimizin yardimcisi olsun Allah cumlemize nasip etsin insallah
Ah ahh nerde adet olacakmisim gibi agrim oyle oluyo bugun bekleyim olmadi yarin yaptiricamKan testi yaptirsana tatlim insallah bu sefer güzel haberi alirsin ve bize de umut olursun :)
ne yaptin test yaptinmi bugunMerhaba arkadaşlar. Ben 8 ocakta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 13. gün yarın sabah test yapsam çıkar mı acaba. Yoksa adet günümü mü beklemeliyim
cuma cat.ignesi vurdum pazartesi gel bakalim dedi gittim dr catlamis dedi ama yumurta duruyordu sizde yumurtayi gormusmuydunuz catladi dediginde drAma doktor çağırmıştı beni gel catladimi diye bakalım gidip bakmıştık catladigini gormustuk seni kontrole çağırmadı mi
Biz nelere dayanmışız ona da dayanırız elbet :)Benimde 19unda pik oldu.21 inde catlamissa aramizda 2 3 gün var. Benimde regli hesabina göre 8mart ama 7mart sabahi test yapicam insallah dayanabilirim.
Regl üç gün geçtikten sonra regl olmazsan idrar testini tekrarla canım bazen iğne de gecikme yapıyor umarım seninki geç döllenmedir ve gebeliktendirMerhaba kizlar bendede polikistik over sendromu var bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim 8 subatta vuruldum igneyi bugun 15.gunum adet olmadim igneyi vurulduktam sonra hergun kesintisiz kasil agrisi batma ve gogus agrisi oldu 3 gun once test yaptim ama negatif tabi hayal kirikligi oldu bugunde adet olmadim daha test yapmadim ama sanki olacakmisim gibi agriyo ilk defa kullandim bilmiyorum tutar mi tutmaz mi aslinda 2 bucuk yildir her test yaptigimda sonu kotu oldu bekliyorum bakalim bu kez ne olacak Allah hepimizin yardimcisi olsun Allah cumlemize nasip etsin insallah
Yok yani yumurta duruyor falan demedi kesinlikle çatlamış umutlanabiliriz demişti banane yaptin test yaptinmi bugun
cuma cat.ignesi vurdum pazartesi gel bakalim dedi gittim dr catlamis dedi ama yumurta duruyordu sizde yumurtayi gormusmuydunuz catladi dediginde dr
ne yaptin test yaptinmi bugun
Bugün 14.gün daha. Yapmayı çok istiyorum ama olumsuz çıkarsa diye de çok korkuyorum. Adet günümü beklicem. En geç çarşamba yaparım testi
Geldim canım buraya yazıcaktım artık.canım senin doktor randevun kaçta bugüüün
Geldim canım buraya yazıcaktım artık.
Çok şükür minnoşumuzun kalp atışlarını duyduk kızlaarrat koşturuyo gibi maşallah :) artık bebeği ölçüyo doktor ve tam sat ile uyumlu bebeğimiz 6+1 günlüğüz. Kalp atış hızı da dakikada 176, çok şükür bin şükür ya nasıl rahatladım. Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın
Yapcam birazdan artık kuzum :)Artik gelsin hamilelik takvimi. Banada dua et kuzum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?