- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 33
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.081
Keske olsa da gerek kalmasa canim gecen subatta kimyasal gebelik oldu.Daha önce hiç gebelik olmadi mi inşallah iyi düşün hem 1 hafta var mis regline bakarsın hiç gerek kalmaz bu düşüncelere bebişin seninledir belkide
İnşallah bizide bilgilendir ilerleyen tedavinde bizede fikir olsun canımMuhakkak vardır canım rabbimin bi bildiği rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Inşallah canım salı doktora gidecem bakalım nasıl yönlendirecekİnşallah bizide bilgilendir ilerleyen tedavinde bizede fikir olsun canım
Herşey normalse umut vardır canım iç sesini dinle beklemek zorKeske olsa da gerek kalmasa canim gecen subatta kimyasal gebelik oldu.
Hsg cekildim 3 ay once hersey normal ama olmuyor.
Canim zaten ocakta izne ayrilabilirim ancak o yuzden 2 ay daha sans vercem kendime. Ama asilama yerine direk tup bebek daha mantikli geliyor sankiCanım eşinin sperm sayısı ve hareketi iyiyse bence klomen ve çatlatma kullan 1-2 ay daha. Aşılama da yaparsan eşinde bi sorun olmadığı için belki de tutma ihtimali daha fazla olur. Bilemedim ama aşılamaya çok acele etme derim
O konuda haklısın tüp bebekte ihtimal çok daha fazla yüksek, sorun da yoksa zaten garanti gibi bi şey oluyo canım. Ama sorun olmayınca aşılamanın da tutma ihtimali yüksek gibi geliyo bana. Belki sadece bi kez deneyebilirsin canım. Ya da hiç vakit kaybetmiyim diyosan direkt tüp bebek daha mantıklıCanim zaten ocakta izne ayrilabilirim ancak o yuzden 2 ay daha sans vercem kendime. Ama asilama yerine direk tup bebek daha mantikli geliyor sanki
Biraz daha dusunmekte fayda var demekki canim. O kadar sabirsizim ki hemen sonuc alayim istiyorum iste ondan.O konuda haklısın tüp bebekte ihtimal çok daha fazla yüksek, sorun da yoksa zaten garanti gibi bi şey oluyo canım. Ama sorun olmayınca aşılamanın da tutma ihtimali yüksek gibi geliyo bana. Belki sadece bi kez deneyebilirsin canım. Ya da hiç vakit kaybetmiyim diyosan direkt tüp bebek daha mantıklı
Biraz daha düşün canım. Hem belki bu ay ya da ocağa kadar gelir bebişin. Sen umutsuzluğa kapılma ve denemeye devam etBiraz daha dusunmekte fayda var demekki canim. O kadar sabirsizim ki hemen sonuc alayim istiyorum iste ondan.
Sanirim tup bebek daha mantikli geliyor ama bakalim ocaga kadar dusunelim
Valla masalalh ne inatci reglin var ya gelmek bilmediGunaydin kızlar bugün regl in 41.günü...41 kere maşallah bana ..yarin doktora gidicem bakalim kistler ne durumda
Valla masalalh ne inatci reglin var ya gelmek bilmedi
diene 35 bende kullnmstm cnm. ins hemen gelieEvet canim ben gibi inatci cikti galiba yine dogum kontrol hapina baslicam cunku aynisini 8 ay öncede yasadim 3 ay diana35 kullandim.
Kızlarrr güzel hatunlar günaydın nasilsinz bugün valla benim bugün diyetin 5. Gunu 5 gündür ekmek yemiyorum bu çok büyük birşey benm için pirinç yemiyorum tatli olarak çikolata vs 5 günde 1 kere yemisimdir günde 2 ana 1 ara öğün yapıyorum alıştım şükür bide şöyle bi karar aldım iğne vurulunca kesinlikle gün ve belirti saymiycam kızlar bebek konusunda stres yapmicam kendimi şuan sağlıklı beslenmeye adadım ve çok güzel gidiyor hemen hemen hergun çikolata kek vs yiyen ben 5 gündür 1 kere tk yedim mis kokulu pirinç pilavına dayanamayan ben 2 kere yaptığım halde 1 kere bile yemedim sadece 3. Gün bulgur yedim oda 4 kasikti yani diyetle meşgul olucam bebek işini stres edip gün gün saymamayı dusunuyorum
Günaydın canım yarın zaten doktora gidiyosun dimi. Artık bi söktürücü falan versin baya uzadı süre. Doğum kontrol hapını bence 1 ay falan kullandırır canım ya uzun süreli vermez diye düşünüyorumGunaydin kızlar bugün regl in 41.günü...41 kere maşallah bana ..yarin doktora gidicem bakalim kistler ne durumda
Günaydın kuzum valla çok iyi düşünmüşsün artık diyete odaklan. Böylece hem kilo verirsin hem de bebek düşüncesi olmayınca daha kolay geliyo bebişler. Hep diyeti düşün, hatta boş zamanın oluyosa evde pilates hareketleri falan da ekle diyetine. Fiziksel ve psikolojik olarak iyi gelirKızlarrr güzel hatunlar günaydın nasilsinz bugün valla benim bugün diyetin 5. Gunu 5 gündür ekmek yemiyorum bu çok büyük birşey benm için pirinç yemiyorum tatli olarak çikolata vs 5 günde 1 kere yemisimdir günde 2 ana 1 ara öğün yapıyorum alıştım şükür bide şöyle bi karar aldım iğne vurulunca kesinlikle gün ve belirti saymiycam kızlar bebek konusunda stres yapmicam kendimi şuan sağlıklı beslenmeye adadım ve çok güzel gidiyor hemen hemen hergun çikolata kek vs yiyen ben 5 gündür 1 kere tk yedim mis kokulu pirinç pilavına dayanamayan ben 2 kere yaptığım halde 1 kere bile yemedim sadece 3. Gün bulgur yedim oda 4 kasikti yani diyetle meşgul olucam bebek işini stres edip gün gün saymamayı dusunuyorum
Eliptik var evde ona güncel ama hamile kalirsam zarar veriri diye korkuyor um kafandan aticam allah büyük bu ay gelir insallah rabbim çabalarımızın sonucunu hayırlı nasip etsnGünaydın kuzum valla çok iyi düşünmüşsün artık diyete odaklan. Böylece hem kilo verirsin hem de bebek düşüncesi olmayınca daha kolay geliyo bebişler. Hep diyeti düşün, hatta boş zamanın oluyosa evde pilates hareketleri falan da ekle diyetine. Fiziksel ve psikolojik olarak iyi gelir
Çok yüklenmeden yap canım. Karnına yüklenmeden eliptiği de kullanabilirsin bence. Ama pilates hareketleri de yaparsan hem vücuduna hem kafana iyi gelicektir aklında olsun. Tabi karnına çok yüklenmedenEliptik var evde ona güncel ama hamile kalirsam zarar veriri diye korkuyor um kafandan aticam allah büyük bu ay gelir insallah rabbim çabalarımızın sonucunu hayırlı nasip etsn
Anladım canm tamam yaparım ama 1 haftada çok yol katettim belki kilo veremedim hemen ama yeme alışkanlıklarından vazgeçtimÇok yüklenmeden yap canım. Karnına yüklenmeden eliptiği de kullanabilirsin bence. Ama pilates hareketleri de yaparsan hem vücuduna hem kafana iyi gelicektir aklında olsun. Tabi karnına çok yüklenmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?