Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sakın sakinnn öyle düşünme bebeğim ya olurmu rabbim büyük allahım sanada nasip edicek dua ile gelicek bebegin ilk ignen heralde demi canm benm bile ilk kızımda catlatma ignesinin 2. Atında hamile kalmıştım kuzum umutsuz olma nolur evet çok zor ben öyle aglamistimki düşün 3 taner yavrum olmasına rağmen okadar koymuştu negatifi görmek isterse 10 tane çocuk olsun istek arzu hasret hep ılkmis gibi kuzum ha sana diyeceğim ağla rahatla dua et isyan etme aglayarak yalvar rabbime sabırla işte en guzeli gelecektir emin ol bak ben ikinci tedaviye başladım bile yeni ay yeni umutlarrrrr

Akşamını okadar hafif geçeme yemek ne yaptıysan ye ama ekmeksiz pirinç tuketmemete çalış patates tuketmemete çalış ekmek iyi ama 2 si 1 arada içme çünkü masum ama içinde neler neler var canm türk kahvesi iç arolamisindan falan sporda yap bak ben günde sabah 20 squat akşam 20 squat yapmaya başladım bugün çok etkili kuzum bol bol tarçınlı limonlu su yap kendine git gel iç insallah gidecek bu kilolar gelecek bebisler

cn
m benm kanda pozitif cikmisti. 15. gun igne etkisi kalmaz dediler. sonra bi baktim ki regl

Insallah kac kg ya dustün ben 83 e dustüm 1 haftada en azindan 75 e düsmem lazim kaldi 8kg

10gun once bende pes etmistim surekli stres yaptim olumsuz düsündüm bak şimdi bugun reglinin 41.günü hala regl gelmedi.eger catlama ignesi olduysan yakında regl gelir ben catlama ignesi olmadim.eger reglin düzenliyse ve yumurtan büyüyorsa herzaman bir umut vardir.ben regl de olamiyorum yumurtada gelismiyor

Kizlar dunki testimi merak ediyodunuz bugun yogundum anca firsat oldu daha ne kadar koyu olmasi olmasi gerekiyordu pozitif icin bilmiyorum valla resimdekinden daha koyu burda acik bile cikmis yani

Eklentiler

• IMG_20181021_171258.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 39
85den 83 e dustüm.4 ay once 96 ya cikmistim..ama bende spor yapiyorum.kondisyon bisikletim yürüyüş bandim var evde yarim saat yürüyüs 20dakikada bisiklet kullaniyorum
Benmde eliptik bisiklet var evde hamil kalirsam bilmeden zarar veririm diye korkumdan binemiyorm

Sizde okudukça ben de hevesleniyorum bende ni başlasam diye ama bilemedin ama maşallahıniz var azimle devam kızlar

Fazlan varsa katıl bize .doktor kapidan girer girmez kilo verdinmi diye soruyor cinnet geldi veriyimde o da kurtulsun bende kurtulayim

Benmde eliptik bisiklet var evde hamil kalirsam bilmeden zarar veririm diye korkumdan binemiyorm

Bende normal kondisyon bisikleti var yürüyüs bandi cok fonsiyonlu titresim kısmı gibi bircok ozelligi var. twister var. Bende yok yok ama bende gectigimiz aylarda korktum hamile kalip zarar gelir diye.ama hafiften kullanmaya basladim.biktim inanki doktorun her tutmadiginda kiloyu bahane etmesinden

Düzenli yürüyüş yapmanın yumurtlamaya da çok faydasi oluyormus benim arkadaşın kilosu vardı doktor ona da hergun yürü demişti

Ben sendende kiloluyum mesela ama hormonlarda sorun olmayınca sorun haline getrmiyolar galiba ne bileyim 4 doktora gittim hiçbiri kilolusun zayıfla gel demedi ozaman bende her gün benyim bari

Kizlar dunki testimi merak ediyodunuz bugun yogundum anca firsat oldu daha ne kadar koyu olmasi olmasi gerekiyordu pozitif icin bilmiyorum valla resimdekinden daha koyu burda acik bile cikmis yani
Çok net görünüyo çizgi canım ama kanda çıkmaması çok ilginç ya hiç anlamadım bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…