- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.101
Ne güzel tatlim insallah verirsin kilolarini..şuan için en iyisini yapiyosun kendini motive etmek için..Benimde 5 6 kilo fazlam var 55 56 kiloya düşmem lazim bende bugun itibari ile abur cuburu kesmiş bulunmaktayim siz verdim daha yapip yapip yeniden diye inşallah basaririm :)Kızlarrr güzel hatunlar günaydın nasilsinz bugün valla benim bugün diyetin 5. Gunu 5 gündür ekmek yemiyorum bu çok büyük birşey benm için pirinç yemiyorum tatli olarak çikolata vs 5 günde 1 kere yemisimdir günde 2 ana 1 ara öğün yapıyorum alıştım şükür bide şöyle bi karar aldım iğne vurulunca kesinlikle gün ve belirti saymiycam kızlar bebek konusunda stres yapmicam kendimi şuan sağlıklı beslenmeye adadım ve çok güzel gidiyor hemen hemen hergun çikolata kek vs yiyen ben 5 gündür 1 kere tk yedim mis kokulu pirinç pilavına dayanamayan ben 2 kere yaptığım halde 1 kere bile yemedim sadece 3. Gün bulgur yedim oda 4 kasikti yani diyetle meşgul olucam bebek işini stres edip gün gün saymamayı dusunuyorum
Benim hic inancim yok bu klomene bilmem neye. Bende bu ay kullandim hele ki sebepsiz infertilitelerde hic ise yaradiginj sanmiyorum. Yariyorsa da cok nadirdir.3 kere denedik çatlatma iğnesi klomen tedavisi ve bugün son tedavide regl oldum. Regl bitince tekrar başlayacağız ama sıkıldım artık bir de soğan kürü yapacağım bu ay
bende inanmiorum. klomen tedavsi daha once yaotik hic bir ise yaramadi.Benim hic inancim yok bu klomene bilmem neye. Bende bu ay kullandim hele ki sebepsiz infertilitelerde hic ise yaradiginj sanmiyorum. Yariyorsa da cok nadirdir.
Kurler bile daha mantikli canim yap sogan kuru incir havuc kuru klomen filan hikaye.
Ben de bu doktorumun israriyla igneli tedaviye geciyorum o da olmazsa dogruca tup bebek.
Benim normalde her ay 1 yumurtam olusyor ve catliyordu. Istisnasiz her ay . Zaten hic yumurta sikintisi yasamadim. Bu ay tedavi icin doktorum klomen verdi gunde 2 tane kullandim.bende inanmiorum. klomen tedavsi daha once yaotik hic bir ise yaramadi.
Inşallah kuzum motive edelim birbirimizi herşey bebeklerimiz ve sagligimiz için ben ekmegi aburcuburu hamurişi şekeri pirinc makarna. Yi kestim örnek olarak sabah uyanınca 1 bardak sirkeli su içiyorum artımdan 2 haslanmis yumurta 1domates salata zeytin peynir 1 avuç ekmek niyetine ceviz yada findik öğlen çok acikiyorum ben mesela kriz geliyo genellikle ya bir tabak salata yada 3 gün kuruşu 3 fındık yiyorum gecistiriyorum öyle akşam yemekte ne varsa genelde kuru bakliyat sebze yemekleri salata tavuk yiyorum pilav olarak 3 4 kasik bulgur bol su ve yeni yeni spor yapıyorum eğer yemek sonrası eşimle çay içersek çay ile beraber kuru kayısı yiyorum 3 ü geçmiyor bu şekilde meyve yi öğlen 1 tane yiyorum kuzumNe güzel tatlim insallah verirsin kilolarini..şuan için en iyisini yapiyosun kendini motive etmek için..Benimde 5 6 kilo fazlam var 55 56 kiloya düşmem lazim bende bugun itibari ile abur cuburu kesmiş bulunmaktayim siz verdim daha yapip yapip yeniden diye inşallah basaririm :)
Canım zayıflamani doktor mu söyledi boy kilo oranın nasıl ki folikasiti kullanmayı unutmaInşallah kuzum motive edelim birbirimizi herşey bebeklerimiz ve sagligimiz için ben ekmegi aburcuburu hamurişi şekeri pirinc makarna. Yi kestim örnek olarak sabah uyanınca 1 bardak sirkeli su içiyorum artımdan 2 haslanmis yumurta 1domates salata zeytin peynir 1 avuç ekmek niyetine ceviz yada findik öğlen çok acikiyorum ben mesela kriz geliyo genellikle ya bir tabak salata yada 3 gün kuruşu 3 fındık yiyorum gecistiriyorum öyle akşam yemekte ne varsa genelde kuru bakliyat sebze yemekleri salata tavuk yiyorum pilav olarak 3 4 kasik bulgur bol su ve yeni yeni spor yapıyorum eğer yemek sonrası eşimle çay içersek çay ile beraber kuru kayısı yiyorum 3 ü geçmiyor bu şekilde meyve yi öğlen 1 tane yiyorum kuzum
banada asilama dedi cnm. klomen basarisiz oldu asilamaya gecelim dedi. amh 4.70, spermlee iyi. pcos dedi sinra kistlerde gitmis dedi. hamile kalmaya engel dedil dedi. bende yeni bi doktora gidicm. sen hangi ilde gidiosun doktoraBenim normalde her ay 1 yumurtam olusyor ve catliyordu. Istisnasiz her ay . Zaten hic yumurta sikintisi yasamadim. Bu ay tedavi icin doktorum klomen verdi gunde 2 tane kullandim.
Zaten yan etkileri fazla bir ilac. Sinir asabiyet ateslenme ne ararsan var
Kontrolde doktor cok guzel 1 tane ama 19 mm yumurtan olusmus dedi.
Yahu zaten icmesem de oluyordu o ne kerameti kaldi bu klomenin. Biz dedik ki belki 1 taneyi 2 3 yapar. Nerdeeee
Yani arkadasim bosuna ozel doktora ilaca catlatmasina vs 650 lira verdim. Simdi asilama diyor 2 ay sonra yok kardesim bosuna yedirecek para bende gider tup bebek yaptiririm daha iyi en azindan tutma sansi daha cok
Zaten en önemlisi işin başında o, alışkanlıkların değiştiyse kilo vermeye başlarsın yakında canımAnladım canm tamam yaparım ama 1 haftada çok yol katettim belki kilo veremedim hemen ama yeme alışkanlıklarından vazgeçtim
Inşallah kuzumZaten en önemlisi işin başında o, alışkanlıkların değiştiyse kilo vermeye başlarsın yakında canım
Yok kuzum doktor demedi hiç kilomla ilgili birsey beslenme şeklini değiştirmek istiyorm hamile kalincada çok kilo almamak için canmCanım zayıflamani doktor mu söyledi boy kilo oranın nasıl ki folikasiti kullanmayı unutma
Benide 6. Gün-de bus ekilde çıkmıştı tam boyleydi yava s yava s siliklesti son 9 günün kaldi inşalalh bu sefer olur kuzum6. Günüm ve testim kızlar hala bayağı var hcg çıkmamış(
En güzeli sağlıklı beslenmek tabikiYok kuzum doktor demedi hiç kilomla ilgili birsey beslenme şeklini değiştirmek istiyorm hamile kalincada çok kilo almamak için canm
Bi daha 11.12.gün yaparım artık bu ayda hiç olucakmış gibi hissetmiyorum nedense genelde hissedilir ya allah herşeyin hayırlısını versinBenide 6. Gün-de bus ekilde çıkmıştı tam boyleydi yava s yava s siliklesti son 9 günün kaldi inşalalh bu sefer olur kuzum
aidin salih kitabi okuyabilirsin cnm.Yok kuzum doktor demedi hiç kilomla ilgili birsey beslenme şeklini değiştirmek istiyorm hamile kalincada çok kilo almamak için canm
Daha erken canım henüz atılmaz vücuttan 12-13.gün yap o zaman iğne etkisi kalmaz büyük ihtimalle6. Günüm ve testim kızlar hala bayağı var hcg çıkmamış(
Kuzum o psikolojikmen öyle hissedersin bende 3 yıldır negatif goruyorum her ay yine olacağını biliyorum ama icimdeki umut hiç bitmiyor seninde bitmesin kuzum olcak insallah buseferBi daha 11.12.gün yaparım artık bu ayda hiç olucakmış gibi hissetmiyorum nedense genelde hissedilir ya allah herşeyin hayırlısını versin
Inşallah kuzum motive edelim birbirimizi herşey bebeklerimiz ve sagligimiz için ben ekmegi aburcuburu hamurişi şekeri pirinc makarna. Yi kestim örnek olarak sabah uyanınca 1 bardak sirkeli su içiyorum artımdan 2 haslanmis yumurta 1domates salata zeytin peynir 1 avuç ekmek niyetine ceviz yada findik öğlen çok acikiyorum ben mesela kriz geliyo genellikle ya bir tabak salata yada 3 gün kuruşu 3 fındık yiyorum gecistiriyorum öyle akşam yemekte ne varsa genelde kuru bakliyat sebze yemekleri salata tavuk yiyorum pilav olarak 3 4 kasik bulgur bol su ve yeni yeni spor yapıyorum eğer yemek sonrası eşimle çay içersek çay ile beraber kuru kayısı yiyorum 3 ü geçmiyor bu şekilde meyve yi öğlen 1 tane yiyorum kuzum
Ttlim sen nerelerdesin hoc sesin çıkmıyoneiraida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?