Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel tatlim insallah verirsin kilolarini..şuan için en iyisini yapiyosun kendini motive etmek için..Benimde 5 6 kilo fazlam var 55 56 kiloya düşmem lazim bende bugun itibari ile abur cuburu kesmiş bulunmaktayim siz verdim daha yapip yapip yeniden diye inşallah basaririm :)

3 kere denedik çatlatma iğnesi klomen tedavisi ve bugün son tedavide regl oldum. Regl bitince tekrar başlayacağız ama sıkıldım artık bir de soğan kürü yapacağım bu ay
Benim hic inancim yok bu klomene bilmem neye. Bende bu ay kullandim hele ki sebepsiz infertilitelerde hic ise yaradiginj sanmiyorum. Yariyorsa da cok nadirdir.
Kurler bile daha mantikli canim yap sogan kuru incir havuc kuru klomen filan hikaye.
Ben de bu doktorumun israriyla igneli tedaviye geciyorum o da olmazsa dogruca tup bebek.

bende inanmiorum. klomen tedavsi daha once yaotik hic bir ise yaramadi.

bende inanmiorum. klomen tedavsi daha once yaotik hic bir ise yaramadi.
Benim normalde her ay 1 yumurtam olusyor ve catliyordu. Istisnasiz her ay . Zaten hic yumurta sikintisi yasamadim. Bu ay tedavi icin doktorum klomen verdi gunde 2 tane kullandim.
Zaten yan etkileri fazla bir ilac. Sinir asabiyet ateslenme ne ararsan var
Kontrolde doktor cok guzel 1 tane ama 19 mm yumurtan olusmus dedi.
Yahu zaten icmesem de oluyordu o ne kerameti kaldi bu klomenin. Biz dedik ki belki 1 taneyi 2 3 yapar. Nerdeeee
Yani arkadasim bosuna ozel doktora ilaca catlatmasina vs 650 lira verdim. Simdi asilama diyor 2 ay sonra yok kardesim bosuna yedirecek para bende gider tup bebek yaptiririm daha iyi en azindan tutma sansi daha cok

Inşallah kuzum motive edelim birbirimizi herşey bebeklerimiz ve sagligimiz için ben ekmegi aburcuburu hamurişi şekeri pirinc makarna. Yi kestim örnek olarak sabah uyanınca 1 bardak sirkeli su içiyorum artımdan 2 haslanmis yumurta 1domates salata zeytin peynir 1 avuç ekmek niyetine ceviz yada findik öğlen çok acikiyorum ben mesela kriz geliyo genellikle ya bir tabak salata yada 3 gün kuruşu 3 fındık yiyorum gecistiriyorum öyle akşam yemekte ne varsa genelde kuru bakliyat sebze yemekleri salata tavuk yiyorum pilav olarak 3 4 kasik bulgur bol su ve yeni yeni spor yapıyorum eğer yemek sonrası eşimle çay içersek çay ile beraber kuru kayısı yiyorum 3 ü geçmiyor bu şekilde meyve yi öğlen 1 tane yiyorum kuzum

Canım zayıflamani doktor mu söyledi boy kilo oranın nasıl ki folikasiti kullanmayı unutma

banada asilama dedi cnm. klomen basarisiz oldu asilamaya gecelim dedi. amh 4.70, spermlee iyi. pcos dedi sinra kistlerde gitmis dedi. hamile kalmaya engel dedil dedi. bende yeni bi doktora gidicm. sen hangi ilde gidiosun doktora

Anladım canm tamam yaparım ama 1 haftada çok yol katettim belki kilo veremedim hemen ama yeme alışkanlıklarından vazgeçtim
Zaten en önemlisi işin başında o, alışkanlıkların değiştiyse kilo vermeye başlarsın yakında canım

6. Günüm ve testim kızlar hala bayağı var hcg çıkmamış (

Eklentiler

• 20181021_140115.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 31
Benide 6. Gün-de bus ekilde çıkmıştı tam boyleydi yava s yava s siliklesti son 9 günün kaldi inşalalh bu sefer olur kuzum
Bi daha 11.12.gün yaparım artık bu ayda hiç olucakmış gibi hissetmiyorum nedense genelde hissedilir ya allah herşeyin hayırlısını versin

Bi daha 11.12.gün yaparım artık bu ayda hiç olucakmış gibi hissetmiyorum nedense genelde hissedilir ya allah herşeyin hayırlısını versin
Kuzum o psikolojikmen öyle hissedersin bende 3 yıldır negatif goruyorum her ay yine olacağını biliyorum ama icimdeki umut hiç bitmiyor seninde bitmesin kuzum olcak insallah busefer

Cok iyi yapiyorsun canim ama sirkeli su cok tehlikeli mideni delersin. benim doktorum sürekli sadece kilo yuzunden hamile kalamadigimi söylüyor.bakalim kiloda vericem sonra ne diyecek.ben zaten eve hic ivir zivir almiyirum ama kendim cok fazla pogaca kurabiye kek pasta yapiyorum.oglum ve esim bayiliyor. Benim bugunkü menum
Sabah =1yumurtayla peynirli omlet 1bardak sekersiz cay domates salatalik sogüş maydanoz
Kuşluk =1parca peynir
Ögle =tazefasulye kivircik salatasi
Simdi =sekersiz 2 si birarada kahve
Aksam =sadece peynirli salata.
Günde 1 dilim kepekli ekmek

Ttlim sen nerelerdesin hoc sesin çıkmıyo neiraida

Canım günlerdir giremedim moralim çok bozuk. Testte iyice pozitif görünce doktora gittik kan testi sıfır bir bile değil. Ovitrelle mi değil mi bilemiyoruz bir hafta içinde regl olmamı bekliyor doktor olmazsam sökücü verecek ve bitecek. Onca pozitif hepsi yalanmış çok kalbim kırıldı işin gerçeği ve artık tedavi olmak istemiyorum da. Hep bir beklenti ve hep bir acı çekiyorum. Belki de yazımda anne olmak yok ne bileyim.

Geçen ay ilk kez komen ve catlatma iğnesi vuruldum hormonlarımı alt üst etti artık kullanmayı düşünmüyorum adetim 3 gun kahverengi lekelenme seklimde geldi 4.gun normal adet görmeye basladim esimede keciboynuzu özü aldım iciriyorum allah nasip ederse her sekilde eder Özelde ki doktorlar hemen ilaca başlıyor eşimin sperm sayısı az dediler bana hormon verdiler allah hepimize hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…