- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.201
Çok güzel canim masallahGeldim canım buraya yazıcaktım artık.
Çok şükür minnoşumuzun kalp atışlarını duyduk kızlaarrat koşturuyo gibi maşallah :) artık bebeği ölçüyo doktor ve tam sat ile uyumlu bebeğimiz 6+1 günlüğüz. Kalp atış hızı da dakikada 176, çok şükür bin şükür ya nasıl rahatladım. Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın
İki ay varmış aramızda :)Çok şükür canımm
Yapcam birazdan artık kuzum :)
Dualarım hep sizlerle canım her gün kaç kere dua ediyorum sizlere isim isim
Ay evet tam 2 aymış canım :)İki ay varmış aramızda :)
Çok şükür kuzumm ya, Allahım bir an önce size de yaşatsın istiyorumAyyy masallah subhanallahhhhh . Hakettin bu mutlulugu dibine kadar yaşa kuzum
İnşallah arka arkaya sağlıklı evlatlarımız olucakAy evet tam 2 aymış canım :)
Oyyy maşallah minik meleğeGeldim canım buraya yazıcaktım artık.
Çok şükür minnoşumuzun kalp atışlarını duyduk kızlaarrat koşturuyo gibi maşallah :) artık bebeği ölçüyo doktor ve tam sat ile uyumlu bebeğimiz 6+1 günlüğüz. Kalp atış hızı da dakikada 176, çok şükür bin şükür ya nasıl rahatladım. Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın
Yaa harika bir haber gebelik takvimi de gelmiş çok şükürGeldim canım buraya yazıcaktım artık.
Gözünüz aydın canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGeldim canım buraya yazıcaktım artık.
ne yaptin test yaptinmi bugun
cuma cat.ignesi vurdum pazartesi gel bakalim dedi gittim dr catlamis dedi ama yumurta duruyordu sizde yumurtayi gormusmuydunuz catladi dediginde dr
ne yaptin test yaptinmi bugun
cuma cat.ignesi vurdum pazartesi gel bakalim dedi gittim dr catlamis dedi ama yumurta duruyordu sizde yumurtayi gormusmuydunuz catladi dediginde dr
Geldim canım buraya yazıcaktım artık.
Kızlarrr ben doktora geldim, bir tanesi 13 mm de kalmış. Diğeri 18 olmuş yarın akşam çatlatma iğnesi yapıcam. Pazartesi günü de aşılama yapmaya ikna etti beni doktor. Dularınızı bekliyorum
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah olumlu sonuç alırsın hayırlısıylaKızlarrr ben doktora geldim, bir tanesi 13 mm de kalmış. Diğeri 18 olmuş yarın akşam çatlatma iğnesi yapıcam. Pazartesi günü de aşılama yapmaya ikna etti beni doktor. Dularınızı bekliyorum
İnşallah canım inşallah, kendimi rahatlatıyım diye alışverişe vurdum ilçeden ile geliyorum ya :) ovitrelle bekliyorum gelmesini. Doktorda bu geceyi değerlendir dedi. Bakalım basip de varsa yüzümüz gülsün inşallah :) sen de durumlar nasıl iğne olmuştunCanim benim cokkk sevindim. Esinde problem yok tutar ilkinde.bence yarin sabahi degerlendir.
İnşallah canın inşallah, sağolasın :) aminHayırlı olsun tedavin canım inşallah olumlu sonuç alırsın hayırlısıyla
İnşallah canım inşallah, kendimi rahatlatıyım diye alışverişe vurdum ilçeden ile geliyorum ya :) ovitrelle bekliyorum gelmesini. Doktorda bu geceyi değerlendir dedi. Bakalım basip de varsa yüzümüz gülsün inşallah :) sen de durumlar nasıl iğne olmuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?