- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.381
Yaşa çok geçmiş olsun canım inşallah Rabbim korumuştur. Aklıma ne geldi sen ilk gebeliğinde de düştüğünü söylemiştin ay inşallah hamilelik getirir sana yineKizlar biraz önce balkonda ayagim kaydi düştüm kasiklarima bicak saplandi gibi acidi.insallah birsey olmamistir.
Ayy kuzum biliyorsun insan ister istemez takıyor kafasına sürekli başka şeylerle meşgale olmaya çalışıyorum kafama takmayayım diye.. hamile olalım artık
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine dinlen biraz yat da veren de alan da Rabbim inşaAllah bir şey olmazKizlar biraz önce balkonda ayagim kaydi düştüm kasiklarima bicak saplandi gibi acidi.insallah birsey olmamistir.
Yaşa çok geçmiş olsun canım inşallah Rabbim korumuştur. Aklıma ne geldi sen ilk gebeliğinde de düştüğünü söylemiştin ay inşallah hamilelik getirir sana yine
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine dinlen biraz yat da veren de alan da Rabbim inşaAllah bir şey olmaz
Kızlar şöyle bir şey buldum sizinle paylaşayım dedim yumurtlama öncesi ve sonrası hamile kalma oranları yazıyor;
*yumurtlamadan 5 gün önce-%0
*yumurtlamadan 4 gün önce-%11
* yumurtlamadan 3 gün önce-%15
*yumurtlamadan 2 gün önce -%20
*yumurtlamadan 1 gün önce -%26
*yumurtlama günü. %15
*yumurtlamadan 1 gün sonra -%0,9
*yumurtlamadan 2 gün sonra-%0,5
* yumurtlamadan 3 gün sonra-%0
Gittin mi doktora nasıl oldun merak ettimDoktor cagirdi gidiyorum gogus hassasiyetim yok oldu bianda umudum yok
Geçmiş olsun canım inşallah bişey olmamıştırKizlar biraz önce balkonda ayagim kaydi düştüm kasiklarima bicak saplandi gibi acidi.insallah birsey olmamistir.
Geçmiş olsun canım inşallah bişey olmamıştır
Evet çatlama günü canımCanim bu yumurtlama günü dedigi ovulasyonun pik oldugumu catladigi günmü demek istemis acaba. Bazi yerlesde catladigi güne yumurtlama diyor.
Gittim canım çok sağol çok şükür bi sıkıntı çıkmadı progesteron iğne verdi 10 gün rapor verdi.ben böyle çok karamsar oldum hemen panik yapiyorum.korkuyorum hep 4 tane düşükten sonra piskolojim bozuldu hep aynısı olucak sanıyorm.hayirlisi artık.sizlerede çok teşekkür ederim destekleriniz den dolayı.Gittin mi doktora nasıl oldun merak ettim
Gittim canım çok sağol çok şükür bi sıkıntı çıkmadı progesteron iğne verdi 10 gün rapor verdi.ben böyle çok karamsar oldum hemen panik yapiyorum.korkuyorum hep 4 tane düşükten sonra piskolojim bozuldu hep aynısı olucak sanıyorm.hayirlisi artık.sizlerede çok teşekkür ederim destekleriniz den dolayı.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Kizlar biraz önce balkonda ayagim kaydi düştüm kasiklarima bicak saplandi gibi acidi.insallah birsey olmamistir.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Aynen öyle dogurana kadar panik bitmez bende rabbim inşallah sanada sagliklisindan biran önce nasip eder canm.Canim cok gecmis olsun.haklisin korkmakta seni cok iyi anliyorum. Bizim gibiler hamike kalinca sevinemiyor bile hep yürek çarpintisi.
Allah korumud.tabi olcak olanın önüne gecemiyoruzInsallah canim. Iste biz herseyi dört dortlükte yapsak kismet işi. Ben oglana hamileligin 10haftasiydi sanirim düştum agzim burnum kaşımdaki kemikler kırıldı birsey olmadi. Rabbim karar veriyor iste.
Çok şükür kuzum Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bir daha kayıpla sınanma inşallahGittim canım çok sağol çok şükür bi sıkıntı çıkmadı progesteron iğne verdi 10 gün rapor verdi.ben böyle çok karamsar oldum hemen panik yapiyorum.korkuyorum hep 4 tane düşükten sonra piskolojim bozuldu hep aynısı olucak sanıyorm.hayirlisi artık.sizlerede çok teşekkür ederim destekleriniz den dolayı.
Çok normal canım bende öyleyim yine bişey olur mu korkusu hep şükür ki iyi gidiyor Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. 10 gün yat hep çok dikkat et kendine.Gittim canım çok sağol çok şükür bi sıkıntı çıkmadı progesteron iğne verdi 10 gün rapor verdi.ben böyle çok karamsar oldum hemen panik yapiyorum.korkuyorum hep 4 tane düşükten sonra piskolojim bozuldu hep aynısı olucak sanıyorm.hayirlisi artık.sizlerede çok teşekkür ederim destekleriniz den dolayı.
Aynen öyle dogurana kadar panik bitmez bende rabbim inşallah sanada sagliklisindan biran önce nasip eder canm.
Geçmiş olsun canım rabbim seni korusunGittim canım çok sağol çok şükür bi sıkıntı çıkmadı progesteron iğne verdi 10 gün rapor verdi.ben böyle çok karamsar oldum hemen panik yapiyorum.korkuyorum hep 4 tane düşükten sonra piskolojim bozuldu hep aynısı olucak sanıyorm.hayirlisi artık.sizlerede çok teşekkür ederim destekleriniz den dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?