- 19 Şubat 2019
- 634
- 591
- 103
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.401
Çok geçmiş olsun. İnşallah gebeliğin tadını çıkarır ve sağlıkla kucağına alırsın evladını.Gittim canım çok sağol çok şükür bi sıkıntı çıkmadı progesteron iğne verdi 10 gün rapor verdi.ben böyle çok karamsar oldum hemen panik yapiyorum.korkuyorum hep 4 tane düşükten sonra piskolojim bozuldu hep aynısı olucak sanıyorm.hayirlisi artık.sizlerede çok teşekkür ederim destekleriniz den dolayı.
Inşallah sağol canimÇok şükür kuzum Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bir daha kayıpla sınanma inşallah
Çok sağol inşallah canım.darisi sizlere olsunÇok geçmiş olsun. İnşallah gebeliğin tadını çıkarır ve sağlıkla kucağına alırsın evladını.
Sağol canm benim hepimizi korusunGeçmiş olsun canım rabbim seni korusun
amin canım inşallah. 1 martta yapmayı düşünüyorum. Tabi kan testinden bahsediyorum idrarla hiç uğraşmam ben. Tam da bat günüm oluyor. Varsa çıkar diye düşünüyorum. Çünkü 18in de doktora gittiğimde iki yumurtam da çatlamış, iş bitmişti.ins. emeklerimiz bosa gitmez dualarimiz kabul olur sen nezaman test yapmayi dusunuyorsun
Hali hazırda anne isen tabi daha zor canım.Evet haklisin canim.benim bir tane 4 yasinda canavarim var sagolsun dagitmadik yer birakmiyor.
O zaman sizin adet döngünüz uzun canım. Fakat zaten çatlatma iğnesi bu döngüyü kısaltıyor mu? Ben öyle biliyorum ama..Doktorum gününü bekle demişti. Normalde salı günü olmam lazım ama olmazsam çarşamba günü test yapcam. @blackbird87bendimahi
Geçmiş olsun canım kendini fazla yorma bolca dinlen Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağınıza aldırsınSağol canm benim hepimizi korusun
Kuzumm dikkat et kendineCanim cok gecmis olsun.haklisin korkmakta seni cok iyi anliyorum. Bizim gibiler hamike kalinca sevinemiyor bile hep yürek çarpintisi.
Kuzumm dikkat et kendineYorma fazla
Geçen ay iğne olmuştum ya epey tuhaf şeyler yaşadım bu ay bir şey yapmıyoruz yani doktor demedi :)Sagol canimm sen ne durumdasin
Amin inşallah canım işler bitmiyoki çalışınca hafta sonu daha çok birikiyo ister istemez yoruluyorm duramiyorum.ama dikkat edicemGeçmiş olsun canım kendini fazla yorma bolca dinlen Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağınıza aldırsın
Geçen ay iğne olmuştum ya epey tuhaf şeyler yaşadım bu ay bir şey yapmıyoruz yani doktor demedi :)
Kimyasal mı yaşadım bilmiyorum doktor büyük ihtimalle öyle dedi ama ara verdik biz de hayırlısını versin Rabbim hepimizeBiraz ara vermek daha iyi canim. Belki bu arada süpriz gelir.
Zor tabi ama yardımcı olacak biri varsa yardım etsin canim sen dikkat et kendineAmin inşallah canım işler bitmiyoki çalışınca hafta sonu daha çok birikiyo ister istemez yoruluyorm duramiyorum.ama dikkat edicem
Canım galiba geçen ay sende kimyasal yaşamıştın.kimyasalin arkasına daha çabuk hamile kaliniyormuş. Ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederimGeçen ay iğne olmuştum ya epey tuhaf şeyler yaşadım bu ay bir şey yapmıyoruz yani doktor demedi :)
Daha önce kullandım kuzum daha çok stres olmuştum . Bir daha da almadım .Canım galiba geçen ay sende kimyasal yaşamıştın.kimyasalin arkasına daha çabuk hamile kalmıyormuş. Ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim
Kimyasal mı yaşadım bilmiyorum doktor büyük ihtimalle öyle dedi ama ara verdik biz de hayırlısını versin Rabbim hepimize
30 günde bir adet oluyorum. Evet bende araştırmalarımda aynı bilgiyi edindim. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş. Ben 8 şubatta iğne vuruldum 36 saat sonra çatlamış olsa pazartesi olmam lazım. Ben de bir gün daha bekleyeyim diyorum.amin canım inşallah. 1 martta yapmayı düşünüyorum. Tabi kan testinden bahsediyorum idrarla hiç uğraşmam ben. Tam da bat günüm oluyor. Varsa çıkar diye düşünüyorum. Çünkü 18in de doktora gittiğimde iki yumurtam da çatlamış, iş bitmişti.
Hali hazırda anne isen tabi daha zor canım.
O zaman sizin adet döngünüz uzun canım. Fakat zaten çatlatma iğnesi bu döngüyü kısaltıyor mu? Ben öyle biliyorum ama..
Ama yumurtlama günü açısından iyi oluyor bana çok yardımcı oldu.yinede sen bilirsin.yumurtlama gününü kestirebiliyosan oda olabilir.Daha önce kullandım kuzum daha çok stres olmuştum . Bir daha da almadım .
Ignenin kaçıncı günündesin canm.ben birinde 13 gün sonra birinde 18 gün sonra olmuştum.ilkte erken oluyor genelde tutmazssa30 günde bir adet oluyorum. Evet bende araştırmalarımda aynı bilgiyi edindim. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş. Ben 8 şubatta iğne vuruldum 36 saat sonra çatlamış olsa pazartesi olmam lazım. Ben de bir gün daha bekleyeyim diyorum.
Bugün 15.günündeyim canım. Çok merak ediyorum ama testte pozitif çıkmayınca daha çok üzülüyorum bir umut diyerek yine adet günümü bekliyorum. İki kere üzülmektense iki gün daha beklerim diyorumIgnenin kaçıncı günündesin canm.ben birinde 13 gün sonra birinde 18 gün sonra olmuştum.ilkte erken oluyor genelde tutmazssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?