- 22 Şubat 2019
- 142
- 122
- 33
- 29
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.421
İyi sabrediyorsun valla ben Pazartesi 12. Gün kan vericem iki gündür tuhafım da ne doyduğum belli ne doymadığımBugün 15.günündeyim canım. Çok merak ediyorum ama testte pozitif çıkmayınca daha çok üzülüyorum bir umut diyerek yine adet günümü bekliyorum. İki kere üzülmektense iki gün daha beklerim diyorum
İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım Rabbim herkese annelik duygusunu yaşatsın. Bende de kasık ağrısı oluyor arada bel ağrısı göğüslerde dolgunluk var ama bunlar aynı zamanda adet belirtileri. Aslında gün sayıyorum. Bir de çalıştığım için zaman çabuk geçiyorİyi sabrediyorsun valla ben Pazartesi 12. Gün kan vericem iki gündür tuhafım da ne doyduğum belli ne doymadığımbulantı kasık ağrıları hepsi var heyecandan da duramıyorum
Ay yaaa hadi inşallah böyle şeyler duydukça umut oluyor ama ben sanırım biraz umutsuzluk içindeyim yaa... ara ara sağ ve solda hafif ağrım oluyor o kadar başka bi şey yokİyi sabrediyorsun valla ben Pazartesi 12. Gün kan vericem iki gündür tuhafım da ne doyduğum belli ne doymadığımbulantı kasık ağrıları hepsi var heyecandan da duramıyorum
Ben evde olduğum için geçmiyor zaman göğüslerimde hiç bişey yok henüzİnşallah hayırlı sonuç alırsın canım Rabbim herkese annelik duygusunu yaşatsın. Bende de kasık ağrısı oluyor arada bel ağrısı göğüslerde dolgunluk var ama bunlar aynı zamanda adet belirtileri. Aslında gün sayıyorum. Bir de çalıştığım için zaman çabuk geçiyor
Ben de birkaç gün önce çok umutsuzdum böyle içime karartı çöktü aşılama tüp bebek falan araştırıyım dedim sonra böyle hafif şeyler olunca umutlandım tekrar ya inşaAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız yaaAy yaaa hadi inşallah böyle şeyler duydukça umut oluyor ama ben sanırım biraz umutsuzluk içindeyim yaa... ara ara sağ ve solda hafif ağrım oluyor o kadar başka bi şey yok
Benim 17. Gün olmuştu iki gün sürmüştü kuzumIgnenin kaçıncı günündesin canm.ben birinde 13 gün sonra birinde 18 gün sonra olmuştum.ilkte erken oluyor genelde tutmazssa
Allah hepimize bol sabır versin. Belirtilerin çoğu psikolojik olabilir zaten. Güzel haberlerler veririz birbirimize inşallah. Tavsiyem vakit öldürmeye çalış filmlerle kitaplarla...Ben evde olduğum için geçmiyor zaman göğüslerimde hiç bişey yok henüz
Ben cuma günü iğne vuruldum çarşamba kontrole gittim 2 yumurtamda çatlamıştı. Normal akıntımın dışında da bir şey olmadı. Herkeste farklı olabiliyor. İçinizi ferah tutunA AloeeVeraa ve diger kızlar kuzum senin yumurtan catladiktan sonra akintin olmusmuydu. Benim hep akintim olurdu hic kesilmezdi. Bu ay sali günü igne oldum ama dün bugün akintim bicak gibi kesildi. Akinti olmayinca döllenme olmuyormus dogrumu
Evet iyi düşünelim iyi olsun modundayımAllah hepimize bol sabır versin. Belirtilerin çoğu psikolojik olabilir zaten. Güzel haberlerler veririz birbirimize inşallah. Tavsiyem vakit öldürmeye çalış filmlerle kitaplarla...
Kuzum ben akıntıdan inan ki anlayamıyodum hiç ya, benim sık sık akıntım olurdu o yüzden yumurtlamadan mı normal bi akıntı mı anlayamıyodum ben doğru düzgünA AloeeVeraa ve diger kızlar kuzum senin yumurtan catladiktan sonra akintin olmusmuydu. Benim hep akintim olurdu hic kesilmezdi. Bu ay sali günü igne oldum ama dün bugün akintim bicak gibi kesildi. Akinti olmayinca döllenme olmuyormus dogrumu
Ben buldum o dönemdeki yazışmaları 1900'üncü sayfalarKuzum ben akıntıdan inan ki anlayamıyodum hiç ya, benim sık sık akıntım olurdu o yüzden yumurtlamadan mı normal bi akıntı mı anlayamıyodum ben doğru düzgün
Canım senin kaç gün var belli olmasına, geçen ay bi ovulaston testi krizi yaşamıştık. Bu ay da sevinmek nasip olsa. Ben şimdi ovitrelleyi yapıcamBen buldum o dönemdeki yazışmaları 1900'üncü sayfalarkupkuruyum falan yazmışsın psikopata bağlamama kaç puan bende de akıntı falan yok ümit işte senin yazdığını okuyunca belki de dedim ümit dünyası
Bat 7 şubat kuzumCanım senin kaç gün var belli olmasına, geçen ay bi ovulaston testi krizi yaşamıştık. Bu ay da sevinmek nasip olsa. Ben şimdi ovitrelleyi yapıcam
Ben buldum o dönemdeki yazışmaları 1900'üncü sayfalarkupkuruyum falan yazmışsın psikopata bağlamama kaç puan bende de akıntı falan yok ümit işte senin yazdığını okuyunca belki de dedim ümit dünyası
Canım senin kaç gün var belli olmasına, geçen ay bi ovulaston testi krizi yaşamıştık. Bu ay da sevinmek nasip olsa. Ben şimdi ovitrelleyi yapıcam
Ay inşallah canım bu ay biz bi halay çeksekBat 7 şubat kuzumaynen ben ovulasyona artık güvenmem hcg de bakarım diye düşünüyorum tedavin hayırlı olsun hadi inşallah bu ay gebe kalırız
Sağolasın canım. Valla benim bat yok gün tahmin edemiyorum regli için, iğne günümden sayarsam 8 mart 14. Gün. 28. Gün de 8 mart. Ama ben ilk ovitrellem de 17. Günde hasta olmuştum. Ay saydım tek tek piskopat gibi :)Hadi hayirli olsun canim. Senin bat nezamana denk gelicek
Ay inşallah canım bu ay biz bi halay çeksekUmutumut82
Oh hadi maşallahBende 2gündür kupkuruydum biraz önce wc ye gittim şakır şakır akınti basladi. Tırlatmaya az kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?