- 19 Şubat 2019
- 634
- 591
- 103
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.461
catladigini dediginde dr yumurtan ultrasonda gozukuyormuydu
Canım iğnenin vurulduğu gün 19, 20 mm idi. Sonra gittiğimde görünmedi. Yumurtanın olmaması görünmemesi çatlamış anlamına geliyor.catladigini dediginde dr yumurtan ultrasonda gozukuyormuydu
hadi bakalim hayirlisi
yumurtan catladi dediginde ultrasonda gordunmu yumurtayi
hadi bakalim hayirlisi
Bat 3 Mart ama daha erken de olabilir iğneden dolayı iğnenin de 11. GünüBat kacti. Ignenin kacinci günü
İnşaAllah umut olur. Bu ay da klomen ovitrelle deniycem olmazsa diğer ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi daha hastane ve doktora karar vermedim amaBenim de teste gerek kalmadı maalesef 16.günde adet oldum. İnşallah diğer bekleyen arkadaşlar güzel haber verirler.FatmanurAselHilal
Ben daha önce sadece bir kere klomen kullandım doktor çatlatma iğnesine gerek yok demişti. Bu seferkinde çatlatma iğnesi de verdi. Bir kere daha klomen çatlatma iğnesi kullanacam. Bu ay tayinimiz de çıktı gittiğim yerde 3. Kere deneyip olmazsa aşılama düşünüyorum ben de. İnşallah ikimize de gerek kalmazİnşaAllah umut olur. Bu ay da klomen ovitrelle deniycem olmazsa diğer ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi daha hastane ve doktora karar vermedim ama
İnşaAllah ya biz de gurbetteyiz o yüzden mecburen izini bekliyoruz bana kalsa bu ay gider yaptırırım ama işte izin malumBen daha önce sadece bir kere klomen kullandım doktor çatlatma iğnesine gerek yok demişti. Bu seferkinde çatlatma iğnesi de verdi. Bir kere daha klomen çatlatma iğnesi kullanacam. Bu ay tayinimiz de çıktı gittiğim yerde 3. Kere deneyip olmazsa aşılama düşünüyorum ben de. İnşallah ikimize de gerek kalmaz
Bat 3 Mart ama daha erken de olabilir iğneden dolayı iğnenin de 11. Günü
Öyle diyip de umutlandırma11.günde negatif cikmasi cok normal. 13 14.günler daha garanti oluyor. 11.günde cogunun kan testinde bile bikmiyor
Elifciğim cok fazla yıplatma kendini allah en yakın zamanda versin inşallahBenim de teste gerek kalmadı maalesef 16.günde adet oldum. İnşallah diğer bekleyen arkadaşlar güzel haber verirler.FatmanurAselHilal
Bencede kanda daha iyi ya bekle adetini idrak de adet çekmeden çıkmaz canımÖyle diyip de umutlandırmaAdetim geçerseee kan testi yaptırırım yoksa yaptırmam boşu boşuna kanım gidiyor ya sonra kansızlık diyorlar kaç tüp kan alıyorlar
Erken gebelik testiydi ya daha güvenilir oluyor diye o yüzden öyle düşündüm yaBencede kanda daha iyi ya bekle adetini idrak de adet çekmeden çıkmaz canım
3 MartHey millet herkes Mart’ı mı bekliyor nedir benim iki Mart başka Mart’ı bekleyen var mı ??????
Canım hiç değilse daha fazla umutlanmadan gelmiş adetin. Vardır bir hayır muhakkak. Daha sağlıklı bir yumurta ve sperm ile önür ayda hayırlısıyla alırsın sonucu inşallah. Çok üzülme e mi?Benim de teste gerek kalmadı maalesef 16.günde adet oldum. İnşallah diğer bekleyen arkadaşlar güzel haber verirler.
FatmanurAselHilal
Benim doktor da 2 ay komen deneriz olmadı aşılama yaparız demişti. Bu ilk ayım.İnşaAllah umut olur. Bu ay da klomen ovitrelle deniycem olmazsa diğer ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi daha hastane ve doktora karar vermedim ama
Ben de 1 martı bekliyorum. Hem iğneden sonra 14. Gün hem de bat günüm 1 martHey millet herkes Mart’ı mı bekliyor nedir benim iki Mart başka Mart’ı bekleyen var mı ??????
Canım hiç değilse daha fazla umutlanmadan gelmiş adetin. Vardır bir hayır muhakkak. Daha sağlıklı bir yumurta ve sperm ile önür ayda hayırlısıyla alırsın sonucu inşallah. Çok üzülme e mi?
Amin inşallah canım. Evet erken gelmesi daha iyi oldu. Eşim gitmeden tedaviye devam edebiliyoruz.
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Aşılamada olma ihtimali tıbben daha yüksek.İnşaAllah ya biz de gurbetteyiz o yüzden mecburen izini bekliyoruz bana kalsa bu ay gider yaptırırım ama işte izin malum
Canım hiç değilse daha fazla umutlanmadan gelmiş adetin. Vardır bir hayır muhakkak. Daha sağlıklı bir yumurta ve sperm ile önür ayda hayırlısıyla alırsın sonucu inşallah. Çok üzülme e mi?
Benim doktor da 2 ay komen deneriz olmadı aşılama yaparız demişti. Bu ilk ayım.
Ben de 1 martı bekliyorum. Hem iğneden sonra 14. Gün hem de bat günüm 1 mart
Amin inşaAllah canım ya aslında ben acele ediyorum biraz doğudayken doğsun biraz büyüsün Batı’da rahat ederiz diye. Bi de ikiz istiyorum o yüzden aşılama aklıma yatıyorRabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Aşılamada olma ihtimali tıbben daha yüksek.
Allah gönlüne göre versin inşallah canım.Evet aşırı derecede klomen almaya gerek yok bence sonuçta hormon ilacı
Amin inşaAllah canım ya aslında ben acele ediyorum biraz doğudayken doğsun biraz büyüsün Batı’da rahat ederiz diye. Bi de ikiz istiyorum o yüzden aşılama aklıma yatıyor
Amin canım inşallah hepimize. İlk gün çok üzülüyorum sonra tekrar bir umutla tedaviye devam ediyorum. Yapacak da bir şey yok zaten.Elifciğim cok fazla yıplatma kendini allah en yakın zamanda versin inşallah
Cümlemize inşaAllah canım umut hep varAllah gönlüne göre versin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?