Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
catladigini dediginde dr yumurtan ultrasonda gozukuyormuydu
catladigini dediginde dr yumurtan ultrasonda gozukuyormuydu

hadi bakalim hayirlisi

yumurtan catladi dediginde ultrasonda gordunmu yumurtayi

hadi bakalim hayirlisi
Canım iğnenin vurulduğu gün 19, 20 mm idi. Sonra gittiğimde görünmedi. Yumurtanın olmaması görünmemesi çatlamış anlamına geliyor.

Benim de teste gerek kalmadı maalesef 16.günde adet oldum. İnşallah diğer bekleyen arkadaşlar güzel haber verirler. FatmanurAselHilal
İnşaAllah umut olur. Bu ay da klomen ovitrelle deniycem olmazsa diğer ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi daha hastane ve doktora karar vermedim ama

İnşaAllah umut olur. Bu ay da klomen ovitrelle deniycem olmazsa diğer ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi daha hastane ve doktora karar vermedim ama
Ben daha önce sadece bir kere klomen kullandım doktor çatlatma iğnesine gerek yok demişti. Bu seferkinde çatlatma iğnesi de verdi. Bir kere daha klomen çatlatma iğnesi kullanacam. Bu ay tayinimiz de çıktı gittiğim yerde 3. Kere deneyip olmazsa aşılama düşünüyorum ben de. İnşallah ikimize de gerek kalmaz

İnşaAllah ya biz de gurbetteyiz o yüzden mecburen izini bekliyoruz bana kalsa bu ay gider yaptırırım ama işte izin malum

11.günde negatif cikmasi cok normal. 13 14.günler daha garanti oluyor. 11.günde cogunun kan testinde bile bikmiyor
Öyle diyip de umutlandırma Adetim geçerseee kan testi yaptırırım yoksa yaptırmam boşu boşuna kanım gidiyor ya sonra kansızlık diyorlar kaç tüp kan alıyorlar

Benim de teste gerek kalmadı maalesef 16.günde adet oldum. İnşallah diğer bekleyen arkadaşlar güzel haber verirler.
FatmanurAselHilal
Canım hiç değilse daha fazla umutlanmadan gelmiş adetin. Vardır bir hayır muhakkak. Daha sağlıklı bir yumurta ve sperm ile önür ayda hayırlısıyla alırsın sonucu inşallah. Çok üzülme e mi?

Benim doktor da 2 ay komen deneriz olmadı aşılama yaparız demişti. Bu ilk ayım.

Hey millet herkes Mart’ı mı bekliyor nedir benim iki Mart başka Mart’ı bekleyen var mı ??????
Ben de 1 martı bekliyorum. Hem iğneden sonra 14. Gün hem de bat günüm 1 mart

Evet aşırı derecede klomen almaya gerek yok bence sonuçta hormon ilacı

Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Aşılamada olma ihtimali tıbben daha yüksek.
Amin inşaAllah canım ya aslında ben acele ediyorum biraz doğudayken doğsun biraz büyüsün Batı’da rahat ederiz diye. Bi de ikiz istiyorum o yüzden aşılama aklıma yatıyor

Allah gönlüne göre versin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…