- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.521
Kızlar ovitrella iğnenin 9.günü kan degerim 5.5 ne dersiniz
12. Gün tekrarla canım umarım değerin artar ve bebeğin seninledirKızlar ovitrella iğnenin 9.günü kan degerim 5.5 ne dersiniz
Evet canım en mantıklısı. Hatta adetin geçmesi daha sağlıklıBende sizinle aynı fikirdeyim
Reynvpmen sen yarın kan verecek misinEvet canım en mantıklısı. Hatta adetin geçmesi daha sağlıklı
Cok az kaldı yarına bende bilmiyorum rüyamda adet olduğumu gördüm rüya tabirine baktım hamile çıktı hiç umudum yok ama bazende bir umut doğuyor içime bir diyorum boşuna diyorum bir ya adet olmadım belki diyorumReynvpmen sen yarın kan verecek misin
Hayırlara vesile olsun inşallahCok az kaldı yarına bende bilmiyorum rüyamda adet olduğumu gördüm rüya tabirine baktım hamile çıktı hiç umudum yok ama bazende bir umut doğuyor içime bir diyorum boşuna diyorum bir ya adet olmadım belki diyorum
Nerede bende o şans bilmiyorum o kadar kötü bir aşılamadan sonra olur mu dersinizHayırlara vesile olsun inşallahTest yap pozitif sonuç olur inşallah
Canım 3. Günüm geçiyor da ovulasyondan sonraki 10. GünümBat ne zamandı?
Bakalım ay sonuna regli olmazsam test yaptıracam canımCanım bunlar gebelik belirtileri bi yandan da ama inşallah öyledir
Canım ayın 28 ine regli olmazsam yapacam artık bakalım bugün 10. Gün ovulasyondan sonrakiKuzum bariz gebelik belirtisi sali carsamba test yaparsan cikar artik.
Canım ayın 28 ine regli olmazsam yapacam artık bakalım bugün 10. Gün ovulasyondan sonraki
aa o zaman 4-5 gün daha beklemen lazım acele ediyorsan da kan testi yaptır tatlım :)Canım 3. Günüm geçiyor da ovulasyondan sonraki 10. Günüm
Ay çok sevindim bunu duyduğuma. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Ben :)
Yok canım ben bugün erken test yaptım negatif çıktı o yüzden adet gecikmesine kadar bekliycemReynvpmen sen yarın kan verecek misin
11. Gün bugün değil mi yarın iğne etkisi geçmiş olur diye düşünüyorum tatlım. Neden olmasın rabbim ol desin yeterkiNerede bende o şans bilmiyorum o kadar kötü bir aşılamadan sonra olur mu dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?