- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.501
Bende yaptırmıştım ilk iğne vurulduğum zaman inşallah güzel çıkarYok canim salı günü vericem. ilj defa reglinin 21.gunu progestron yapalin dedi.
Kızlar naislsinz var mi yeni haberler
Yok valla keşke olsaKızlar naislsinz var mi yeni haberler
Bende yaptırmıştım ilk iğne vurulduğum zaman inşallah güzel çıkar
Iyiyim canm aile terapisti ne basladik esimle simdilik iyi gidiyorAyni canim beklemedeyiz sen ne yaptin iyimisin
Var canm çok şükür iyi gidiyoruz aile terapisti ne basladik inşallah sorunsuz devam ederpinkhouse34 sen ne yaptın sende var mı haberler
Oh ne güzel yapmışsınız çok sevindimIyiyim canm aile terapisti ne basladik esimle simdilik iyi gidiyor
Aynen canm insallah coziyoruz ama sorunlar yok oluyor tek tekOh ne güzel yapmışsınız çok sevindimumarım çözersiniz problemlerinizi de bebiş beklemeye devam ederiz seninle..
Iyiyim canm aile terapisti ne basladik esimle simdilik iyi gidiyor
İyi valla çok sevindim bir ev aile kolay kurulmuyor çözülemeyecek şeyler olmadığı sürece doğru iletişimle her şey çözülür diye düşünüyorum ben.Aynen canm insallah coziyoruz ama sorunlar yok oluyor tek tek
Dogru csnm yok acele etmiyorum yaşım 27 cnmInsallah her sey hersey iyi olur senin icin canimm. Yasini bilmiyorum ama abla tavsiyesi cocuk olayinda acele etme. Önce esinden ve kendinden emin ol. Erkekler cocuk olunca kadini kendilerine mecbur hissediyorlar.
Gerçekten öyle doğru iletişim anlamak çok onemliİyi valla çok sevindim bir ev aile kolay kurulmuyor çözülemeyecek şeyler olmadığı sürece doğru iletişimle her şey çözülür diye düşünüyorum ben.
Dogru csnm yok acele etmiyorum yaşım 27 cnm
En son aolevera hamileyfi baş Var mi sonra hamile kalsn sen durumlar nasilOoo daha cok gencsin. Acele etme canim.
En son aolevera hamileyfi baş Var mi sonra hamile kalsn sen durumlar nasil
Yeni ay baya bekleyen var bence bu ay aramızda mezun ettiklerimiz olur gibime geliyor. Haberin var mı bilmiyorum amaEn son aolevera hamileyfi baş Var mi sonra hamile kalsn sen durumlar nasil
Ben de 9 martHey millet herkes Mart’ı mı bekliyor nedir benim iki Mart başka Mart’ı bekleyen var mı ??????
Tarihlerimiz çok yakın hepimizin hayırlı haberler inşallahBen de 9 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?