Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim reglim bu gün 3 gün gecikti ama yumurtlamayı Ge c yakaladım bu yüzden regli de gecikir sanırım. Ama sol kasiğım çok ağrıyor bu gün biraz iş yaptım acayip bi batma var sol bacak arama vuruyor ağrım sızı şeklinde regli olacam ben herhalde ya

Kuzum ne desek olmaz sen yine de dikkat et Rabbim verecek olduktan sonra ister erken yakala ister geç sıcak bişeyler iç belki onlar rahatlatır bi de ayağına mümkünse sıcak su torbası koy o kaşık ağrısını alıyor

Canım iğnenin vurulduğu gün 19, 20 mm idi. Sonra gittiğimde görünmedi. Yumurtanın olmaması görünmemesi çatlamış anlamına geliyor.
benim yumurta gorundugu halde catlamis dedi oyuzden kafam karisti

Hey millet herkes Mart’ı mı bekliyor nedir benim iki Mart başka Mart’ı bekleyen var mı ??????
benimde 3mart ins. olmayiz 9 ay boyunca hamilelikten dolayi

Canım regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı olduğu için ayırt etmek çok zor test yaptın mı?

Teşekkür ederim canım şimdi elektrikli battaniye aldım üstüme yatıyorum hayırlısı olsun artık

Canım bunlar gebelik belirtileri bi yandan da ama inşallah öyledir

Ben ovulasyonla devam ediyorum regl bittiğinden beri yumurtlamayı görüp çatlamayı gördükten sonra 5 gün gözle zor görülecek çizgi çıkıyordu dün ve bugün ovulasyon koyulaşmaya başladı tekrar mı yumurtlayacağım acaba ben?

Eklentiler

• 507D78AA-6D3C-427F-9486-91399B31EC97.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 24

Kuzum bariz gebelik belirtisi sali carsamba test yaparsan cikar artik.

Canım pcos musun ben de bazen akıntılardan takip ediyorum ayda iki defa oluyor arada

Yaaa inşallah gebeliktir buu burada bir çok arkadaşımız ovulasyon testi ile öğrendi hamile olduğunu

Sen ne durumdasın?

Canim ben dun dusünce sol kasigim agrimisti simdide ara ara agriyor. Ama benim en bariz gebelik belirtim bel agrisi ve uyku hali ve sık idrara cikma .suan bende hicbiri yok. 7marta kadar test yapmamaya calisicam. Gecen ay test yapa yapa kendimi cildirtmistim bu ay cok rahatim nedense test yapasim hic yok.

Oh en güzeli stres stres nereye kadar bu ay da relax ol bakalım ne olacak.
Zaten pazartesi mi kan verecektin progesteron için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…