- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.881
Canımsinn üzülmemek elde değil biliyorum ama inan ki rabbimin mucizesi o kadar çok ki ben aşılamadan sonra ara verdim bu ay olmasa tüp bebeğe geçecektik çünkü eşimle bi kaç aya ayrı kalmak zorundayız iş dolayısıyla ayrılmadan yaptıralım dedik ve şuan biliyorsun iyi düşün bol dua edelim yazını okuyunca icime bi acı oturdu ümitsizlik bize yakışmazRuhum bedenimden cikti resmen. Artik hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Kilo vermeye odaklanicam.
yok cnm kalamadım. malesef tup bebek bölümüne randevu aldmMerhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
Bekleyim diyorum ya boşuna üzülmemiş olurum veya boşuna heveslenmemiş. Bi de Şırnak’ta imkanlar kısıtlı birazNeden 18. Günü bekliceksin canm 14. Gün çıkar inşallah çıkmassa birdaha yaparsin
Sıkma kendini bitanem, regli olunca atarsın kisti, bence Bi ay ara verip başka Dr la devam et, senin daha önce oldu gebeliğin çok şükür Bi tane de oğluşun var, kimyasalda geçirdin, yine olur doğal yollarla, biraz rahat bırak kendini,benim canım arkadaşım, rabbimin duası üzerine olsun, keşke yakınımda Bi yerde olsaydın
Canımsinn üzülmemek elde değil biliyorum ama inan ki rabbimin mucizesi o kadar çok ki ben aşılamadan sonra ara verdim bu ay olmasa tüp bebeğe geçecektik çünkü eşimle bi kaç aya ayrı kalmak zorundayız iş dolayısıyla ayrılmadan yaptıralım dedik ve şuan biliyorsun iyi düşün bol dua edelim yazını okuyunca icime bi acı oturdu ümitsizlik bize yakışmaz
Maşallah canm saglikla ilerlesinKızlar şimdi doktordan çıktım değer 70cikti doktor düşük önleyici iğne ve ilaçlar verdi doktor. Rabbim devamını getirsin inşallah o kadar mutluyum ki rabbim hepinizden razı olsun dualarinizi desteğinizi gönülden hissettim hep
Kiste dönüşmesine çok üzüldüm canım ama çabuk geçen kistler oluyo bunlar Allahtan.Gunaydin kizlar cok cok üzgünüm yumurtam kiste dönüşmüş .artik nefes alamiyorum. Doktor 3 ay ara verdi sonra tüp bebek dedi. Tüp bebek yaptiramayiz. Bittii
Eniyisi canım inan ki zaman her şeyin ilacı hem duamda sin inankiBende bir iki ay uzak kalicam kilo vermeye odaklanicam kuzum.
Aminnn canım çok teşekkür ederimMaşallah canm saglikla ilerlesin
Oh maşallah canım hep sağlıkla ilerlesinKızlar şimdi doktordan çıktım değer 70cikti doktor düşük önleyici iğne ve ilaçlar verdi doktor. Rabbim devamını getirsin inşallah o kadar mutluyum ki rabbim hepinizden razı olsun dualarinizi desteğinizi gönülden hissettim hep
gözünaydın canım Rabbim tamamına erdirsinKızlar şimdi doktordan çıktım değer 70cikti doktor düşük önleyici iğne ve ilaçlar verdi doktor. Rabbim devamını getirsin inşallah o kadar mutluyum ki rabbim hepinizden razı olsun dualarinizi desteğinizi gönülden hissettim hep
Canm biraz kendi haline bırak rabbimin dediği olur biliyorum çok zor bisey biraz para biriktirip tüp bebek denersin olsunda nasıl olursa olsun yeterki senin sağlığına bisey olmasın.tup bebek için ailem yardım edermi canm
Eniyisi canım inan ki zaman her şeyin ilacı hem duamda sin inanki
Günaydın canım geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe mucizeni kavusursunGunaydin kizlar cok cok üzgünüm yumurtam kiste dönüşmüş .artik nefes alamiyorum. Doktor 3 ay ara verdi sonra tüp bebek dedi. Tüp bebek yaptiramayiz. Bittii
Günaydın canım geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe mucizeni kavusursun
Gel misafirim ol beraber ağlar güleriz :) ölümden başka herşeye çare var yıpratma kendini ne güzel bir evladın var. Ben hiç o duyguyu tadamayacağım gibi geliyor artık. Haftasonu çocuklu arkadaşlarımla görüşücez içimden gelmiyor inanki.Ahh keske esimin umurunda degil anlamiyor ne hissettigimi hungur hüngür aglasam bagirip cagirsam rahatlicam.
Hayırlı olsun kuzum , Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin çok güzel duygulardır eminimKızlar şimdi doktordan çıktım değer 70cikti doktor düşük önleyici iğne ve ilaçlar verdi doktor. Rabbim devamını getirsin inşallah o kadar mutluyum ki rabbim hepinizden razı olsun dualarinizi desteğinizi gönülden hissettim hep
Geçmiş olsun canım. Kendini biraz rahat bırak stres de çok etkiliyor zaten. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşaAllahGunaydin kizlar cok cok üzgünüm yumurtam kiste dönüşmüş .artik nefes alamiyorum. Doktor 3 ay ara verdi sonra tüp bebek dedi. Tüp bebek yaptiramayiz. Bittii
Allah razı olsun canım benim rabbim herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun kuzum , Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin çok güzel duygulardır eminim
Gel misafirim ol beraber ağlar güleriz :) ölümden başka herşeye çare var yıpratma kendini ne güzel bir evladın var. Ben hiç o duyguyu tadamayacağım gibi geliyor artık. Haftasonu çocuklu arkadaşlarımla görüşücez içimden gelmiyor inanki.
Kendini biraz olumlu anlamda değerlendirmeye çalış biliyorum çok zor aşırı yıpratıcı bir süreç ama Allah nasip etmeyecekse etmiyor nasibin değilse tüp bebek de olmuyor, nasipse yumurtalıkların bitmiş dedikleri kadınlar doğal yolla hamile kalıyor. Stresi azalt ve lütfen başka şeylere odaklan bir süre
Allahtan ümit kesilmez ol demesi yeterli.. Allahın var ol demesi karşısında hiç bir tıbbi terimde işlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?