Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ruhum bedenimden cikti resmen. Artik hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Kilo vermeye odaklanicam.
Canımsinn üzülmemek elde değil biliyorum ama inan ki rabbimin mucizesi o kadar çok ki ben aşılamadan sonra ara verdim bu ay olmasa tüp bebeğe geçecektik çünkü eşimle bi kaç aya ayrı kalmak zorundayız iş dolayısıyla ayrılmadan yaptıralım dedik ve şuan biliyorsun iyi düşün bol dua edelim yazını okuyunca icime bi acı oturdu ümitsizlik bize yakışmaz

Ahh keske esimin umurunda degil anlamiyor ne hissettigimi hungur hüngür aglasam bagirip cagirsam rahatlicam.

Bende bir iki ay uzak kalicam kilo vermeye odaklanicam kuzum.

Gunaydin kizlar cok cok üzgünüm yumurtam kiste dönüşmüş .artik nefes alamiyorum. Doktor 3 ay ara verdi sonra tüp bebek dedi. Tüp bebek yaptiramayiz. Bittii
Kiste dönüşmesine çok üzüldüm canım ama çabuk geçen kistler oluyo bunlar Allahtan.
Lütfen moralini böyle bozma... zaten ara verince tedavi olmayınca daha kolay oluyo her şey. Biraz dinlenmiş olursun kendin denemiş olursun. Olmuyosa bu sürede para biriktirmeye çalışırsınız yaza ya da sene sonuna bi de tüp bebek denersiniz. Kendini üzersen her şey geri teper

Oh maşallah canım hep sağlıkla ilerlesin ilaçlarını da ihmal etme sakın

gözünaydın canım Rabbim tamamına erdirsin

Aslinda annemin haberi olsa durmaz hemen yardim eder ama ben ona yansitmak istemiyorum. Belki önümüzdeki eylülde kredim biticek belki tekrar cekip denerim.

Ahh keske esimin umurunda degil anlamiyor ne hissettigimi hungur hüngür aglasam bagirip cagirsam rahatlicam.
Gel misafirim ol beraber ağlar güleriz :) ölümden başka herşeye çare var yıpratma kendini ne güzel bir evladın var. Ben hiç o duyguyu tadamayacağım gibi geliyor artık. Haftasonu çocuklu arkadaşlarımla görüşücez içimden gelmiyor inanki.
Kendini biraz olumlu anlamda değerlendirmeye çalış biliyorum çok zor aşırı yıpratıcı bir süreç ama Allah nasip etmeyecekse etmiyor nasibin değilse tüp bebek de olmuyor, nasipse yumurtalıkların bitmiş dedikleri kadınlar doğal yolla hamile kalıyor. Stresi azalt ve lütfen başka şeylere odaklan bir süre
Allahtan ümit kesilmez ol demesi yeterli.. Allahın var ol demesi karşısında hiç bir tıbbi terimde işlemez

Hayırlı olsun kuzum , Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin çok güzel duygulardır eminim

Gunaydin kizlar cok cok üzgünüm yumurtam kiste dönüşmüş .artik nefes alamiyorum. Doktor 3 ay ara verdi sonra tüp bebek dedi. Tüp bebek yaptiramayiz. Bittii
Geçmiş olsun canım. Kendini biraz rahat bırak stres de çok etkiliyor zaten. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşaAllah

Zaten artik kız kardesim yok diye uzulmuyorum hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…