Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutumut82 canım şok oldum ya nasıl çatlamaz iğneyle çok üzüldüm gerçekten. Her ay aynı gerginlik, bence de ara ver biraz sakinle. Sonra başka doktorla bir görüşürsün, fikir alırsın. Ben de bu aydan sonra ara vericem. Fark etmeden çok yıpranıyoruz. Evet bebek diyince kendimizi kaybediyoruz, asla kolay değil zor sınavımız. Ama önce kendimizi toparlamamız lazım, ben inanıyorum ne mucizeler oluyor, geçecek bu günler

Insallah canim insallah

rahim olmadan gebelik mumkun degil belki 1yumurtaligini yada rahimden birsey alinmistir canim
Rahim alınmamıştır başka bir şeydir rahim alındığında tüm yumurtalıklar vs alınıyor çünkü. İmkansız hamile kalmak
Evet bende aynen bunları söyledim eminmisin dedim özellikle rahim alınmamıştır başka bişey alınmıştır dedim ama arkadaşım özellikle hayır çok eminim rahimi alınmıştı dedi. Bende anlamadım yarın doktor kontrolüm var doktoruma sorucam bencede bu bir şehir efsanesi yoksa mümkün olacak bişey değil. Gerçi Rabbim isterse herşey mümkün :)

Tıbbi olarak ve bilimsel olarak bu mümkün değil canım.

Ah bitanem benim, Yanlız kalınca ağla biraz rahatlarsın, sonrada toparlan kendine gel artık, oğluşun sana ihtiyacı var,

Aynen canim agladim sızladim ama saat 12.30 olunca oglumu okuldan almaya gittim. Yolda nasıl yürüdüm karşıdan karşiya nasıl gectim hiç hatirlamiyorum bile.sonra oğlum koşarak geldi sarıldı annecim bugün hiç yaramacık (yaramazlik)yapmadim dedi. biranda güneş dogdu sanki. Allah ima şükrettim. Rabbim herkese saglikli sihatli evlatlar nasip etsin.

Ocean canim senin kist agrilarin oldumu benim kist 3.5 4cm arasinda ama alt karin bölgemde agri başladi .kimyasal gebeliklerimdede olmustu bu tip agrim. Bana ilac vermedi doktor kendinden atilir dedi.

Ocean canim senin kist agrilarin oldumu benim kist 3.5 4cm arasinda ama alt karin bölgemde agri başladi .kimyasal gebeliklerimdede olmustu bu tip agrim. Bana ilac vermedi doktor kendinden atilir dedi.
benim hiç ağrım yok canım
7 cm iken idrarımı yaparken çok hafif bi ağrı oluyordu geçiyordu.
ama şu an sıfır ağrı sanki hiç bişey yok gibi.
bana da ilaç vermiyor kendiliğinden kaybolacak diyor.

ya işte bu bebeklerin ne zaman nasıl gelecekleri hiç belli olmuyor :)
sağlıcaklar kucağına al canım

Gunaydin kizlar cok cok üzgünüm yumurtam kiste dönüşmüş .artik nefes alamiyorum. Doktor 3 ay ara verdi sonra tüp bebek dedi. Tüp bebek yaptiramayiz. Bittii
Canım benim çok üzüldüm ama o kadar çok dua ettin ki buna rağmen böyle olduysa Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka. kendini rahatlatınca doktor sitresi olmayınca kendiliğinden daha kolay gelebilir bebişin. İğneydi yumurtaydı kontroldü çok geriliyoruz. Bu ay ben kendim deniycem kafam o kadar rahat ki. O şekilde de olmazsa biraz birikim yapıp tüp bebek denersin. Oda mı olmadı bak sağlıklı aslan gibi bi oğlun var çok şükür.

Cok sukur bin sükür canim. Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin.

Canim doktor catlamis diyorsa catlamistir illaki.kendini sıkma benim gibi .

onceki gittigim dr da catladi demisti ama sonra ogrendim kist olmus sirf oyuzden degistirdim dr. bu dr da catlamis dedi ama ultrasonda gorunce acaba diyemeden gecemiyorum
banada catlamis dedi ama ultrasonda gordum yumurtayi ins. benimkide buzulmusturkafayi yemeden hamile kalsak iyidir

Merhaba arkadaşlarım adetim bitti 3-4 gün oldu kahverengi bir akıntımsı bişiler var bal tarçın çörek otuna başladım onla ilgili bişiler olabilir mi yoksa tedirgin olmalı mıyım

Maşallah canım ikiz bi de :) Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah bal tarçın çörek otunun gücüne inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…