- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.921
Çatmamış dediyse büzüşmüştür oonceki gittigim dr da catladi demisti ama sonra ogrendim kist olmus sirf oyuzden degistirdim dr. bu dr da catlamis dedi ama ultrasonda gorunce acaba diyemeden gecemiyorum
banada catlamis dedi ama ultrasonda gordum yumurtayi ins. benimkide buzulmusturkafayi yemeden hamile kalsak iyidir
Canım sen progestan kullanıyor musunMaşallah canım ikiz bi de :) Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahbal tarçın çörek otunun gücüne inanıyorum
Canım doktorun açıklama yapmadı mıBirşeyler görüp anlayan var mi :)Eki Görüntüle 2239647
Doktorum gostermiyo kapatti demişti :) yarın kontrolm var cinsiyetni gösterir herhalde bu iki hafta önceydi:)Canım doktorun açıklama yapmadı mı
Bebek değil mi?Birşeyler görüp anlayan var mi :)Eki Görüntüle 2239647
Erkek gibi geldi ama doktorun daha iyisini bilir kalbinden geçen olsun inşallahDoktorum gostermiyo kapatti demişti :) yarın kontrolm var cinsiyetni gösterir herhalde bu iki hafta önceydi:)
Sağlıklı hayırlı olması tek duam hiccc farketmez tabi ama insan öğrenmek istiyor yinede:)Erkek gibi geldi ama doktorun daha iyisini bilir kalbinden geçen olsun inşallah
Yarın bizlere de haber ver :) Çok güzel büyümüş maşallah ya :)Sağlıklı hayırlı olması tek duam hiccc farketmez tabi ama insan öğrenmek istiyor yinede:)
bakalm kısmet cnm. bazen ne kadar uğraşırsan uğraş olmuyor
Bravo bitanem, üzülmen, kötü hissetmen doğal, geçecek bunlar, ayrıca içimden Bi his tüp bebeğe falan da gerek kalmıycakAynen canim agladim sızladim ama saat 12.30 olunca oglumu okuldan almaya gittim. Yolda nasıl yürüdüm karşıdan karşiya nasıl gectim hiç hatirlamiyorum bile.sonra oğlum koşarak geldi sarıldı annecim bugün hiç yaramacık (yaramazlik)yapmadim dedi.biranda güneş dogdu sanki. Allah ima şükrettim. Rabbim herkese saglikli sihatli evlatlar nasip etsin.
Yarın belli olursa annem öğrenecek sonra bize sürpriz olcak arkadaşlarım öyle bişey hazirlicak parti gibi öğrenince yazarım buradan tbiYarın bizlere de haber ver :) Çok güzel büyümüş maşallah ya :)
Tatlım erkek bu cücükkkBirşeyler görüp anlayan var mi :)Eki Görüntüle 2239647
Doktor gostermiyo dedi ama emin olmak mı istedi acaba :)Tatlım erkek bu cücükkk
Canım gerçektwn kilo da çok etkiliyor bana da 10 kilo vermelisin dediler... hem vücudun dinlwnmiş olur hwm sen belki de bir iki ay kafanı dinlendirmek beklentiye girmemek de senin için güzel olur..Ruhum bedenimden cikti resmen. Artik hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Kilo vermeye odaklanicam.
Teşekkür ederim inşAllahya işte bu bebeklerin ne zaman nasıl gelecekleri hiç belli olmuyor :)
sağlıcaklar kucağına al canım
ben inzivadsyim canim degerlendirmeler bitti 11.gunum bitti bugun yarina test yapacagim idrarda bakalim hayirlisi olsunÇatmamış dediyse büzüşmüştür ohakkımızda hayırlısı, 1-2 daha değerlendirip kabuğumuza çekilelim bari
Benim 3 tane kızım var ilk eşimden büyük tek ikizlerim var yine teşekkür ederim Rabbim el acip isteyen herkese nasip etsin inşAllah hem çörek otu küru hem yusuf suresi gücüne çok inanıyorum ol der olur imkansiz degil rabbim icinMaşallah canım ikiz bi de :) Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahbal tarçın çörek otunun gücüne inanıyorum
5.haftamda hafif açık kahve akıntım oldu 3 gün canım o zaman verdi doktor 10 gün kullanalım dedi günde 3 tane vajinal fitil olarak. Hala kullanıyorum yarın biticek galibaCanım sen progestan kullanıyor musun
Benim içime erkek doğdu canım erkeğe benzettim :)Doktorum gostermiyo kapatti demişti :) yarın kontrolm var cinsiyetni gösterir herhalde bu iki hafta önceydi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?