- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.961
Umutlar umutlaaar inşaAllahInşallah bebek geliyordur canm bendeki belirtiler öyleydi.bacagim ağrımıyordu ama
Güzel haberlerini alırız inşallah :) benim igneden sonra 14.gun, dün erken testi yaptım negatif çıktı. Sol kasığımdaki ağrı sağa geçti :)Bugün 11. gün bitti.
Geçmiyor diye diye baya baya geçti ki günler kızlar. Şurada 14. Güne ne kaldı.
Heyecan da stres de artmaya başladı.
Yaşadığım şeyler artık neyin göstergesidir bilemiyorum:
Hep kasıkta sol tarafta sızılar, batmalar.
Özellikle yorulunca ayakta çok kalınca belde ağrı.
Dün gece uyumak için yattığımda belimden kalçalara doğru yayılan yoğun bir ağrı yaşadım, uykuya zor daldım. Hem bel hem rahim tarafı tarif edemeyeceğim bir rahatsızlık içindeydi.
Çok sık olmamak kaydı ile ara ara kasık bölgesinde adet olacakmış gibi minik sancılar.
Ah bir de ağız kuruluğu, boğaz yapışması. Gece özellikle hortumla ağzıma su dayayasım geliyor öyle bir kuruluk, yapışma.
Bakalım neler olacak..
Ha bir de ben adet gelmeden hep yoğun göğüs ağrısı çekerim bu defa yok. Sadece uç taraflara bastırınca acıyor o kadar.
Benim de bugün 12.gün bitti yoğun akıntı göğüste yan ağrılar bugün başladı. Ağır kaldırdım birkaç defa sağ tarafımda aşırı bir ağrı oldu bi de zıpladım unutup her harekette ayrı bir ağrı oluyor yorgunluktan bel ağrısı da var susuzluk aynı benim de senin gibi. Hayırlısııı diyelimBugün 11. gün bitti.
Dün gece uyumak için yattığımda belimden kalçalara doğru yayılan yoğun bir ağrı yaşadım, uykuya zor daldım. Hem bel hem rahim tarafı tarif edemeyeceğim bir rahatsızlık içindeydi.
Çok sık olmamak kaydı ile ara ara kasık bölgesinde adet olacakmış gibi minik sancılar.
Ah bir de ağız kuruluğu, boğaz yapışması. Gece özellikle hortumla ağzıma su dayayasım geliyor öyle bir kuruluk, yapışma.
Bakalım neler olacak..
Ha bir de ben adet gelmeden hep yoğun göğüs ağrısı çekerim bu defa yok. Sadece uç taraflara bastırınca acıyor o kadar.
Bu gün yarın adet olacak korkusu var içimdeİnşaAllah canım benim yaaa
Bende de öyle bir hissiyat var ama takmıyorum ya olmazsa adetin hemen bitimi Adana’ya gidip aşılama yaptırcamBu gün yarın adet olacak korkusu var içimde
keşke idrar yerine kan testi yatırsa idin canım. Hayırlı olsun inşallah seviniriz hep birlikte..Güzel haberlerini alırız inşallah :) benim igneden sonra 14.gun, dün erken testi yaptım negatif çıktı. Sol kasığımdaki ağrı sağa geçti :)
Amin canım. Rabbim en güzel zamanda nasip etsin diyorum. Ona teslimiz. Eşim de ben de çok heyecanlıyız. Konuşuyoruz arada biraz ayaklarınız yere bassın olumsuz da olabilir sonuç vs ama işşşte...Benim de bugün 12.gün bitti yoğun akıntı göğüste yan ağrılar bugün başladı. Ağır kaldırdım birkaç defa sağ tarafımda aşırı bir ağrı oldu bi de zıpladım unutup her harekette ayrı bir ağrı oluyor yorgunluktan bel ağrısı da var susuzluk aynı benim de senin gibi. Hayırlısııı diyelim
Aynen ama şimdi ona göre hareket etmemiz lazım ben Ceylan gibi biriyim sürekli zıpzıp unutup öyle yapıyorum hadi varsa da ona bişey olursa o duyguyu anlayamıyorlar bazenkeşke idrar yerine kan testi yatırsa idin canım. Hayırlı olsun inşallah seviniriz hep birlikte..
Amin canım. Rabbim en güzel zamanda nasip etsin diyorum. Ona teslimiz. Eşim de ben de çok heyecanlıyız. Konuşuyoruz arada biraz ayaklarınız yere bassın olumsuz da olabilir sonuç vs ama işşşte...
Adet gecikirse kana gideyim diyorum. Onun da gününü bilmiyorum. Normalde 7 gün var. Adet olacakmis gibi hissediyorum. Ağrılar sağ bacağımda sağ kasığımda. Nasipten öte köy yok :)Hayırlı
Tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin ve sağlıcakla al kucağına inşallahKızlar şimdi doktordan çıktım değer 70cikti doktor düşük önleyici iğne ve ilaçlar verdi doktor. Rabbim devamını getirsin inşallah o kadar mutluyum ki rabbim hepinizden razı olsun dualarinizi desteğinizi gönülden hissettim hep
Aynen canım biraz düşük görünüyor. Herhangi bi takviye ya da kür falan kullanıyor muydunuz?Kızlar eşimin morfoloji gene düşmüş yateste bakar mısınız
Aslında morfoloji dışındaki değerleri çok iyi canım. Morfoloji için takviye önermedi mi doktor?Kızlar eşimin morfoloji gene düşmüş yateste bakar mısınız
Senin durumun pko belirtilerinden biraz uzak canım yaşadığın hormonsal bir durum ve ilaçla geçmiş yumurtan oluşup çatlaması güzel bir şey canımCanim pko ile ilgili bilgilimisin? Ben doktor doktor gezdim bana ilk dotorlar pko dediler sebebpe amh yuksek ve prolaktinim yuksekti prolaktin sonradan duzenli ilac kullandigim icin dusti, birde folikulum cok fakat gunu gunune adet oluyorum ilacsiz folijulum yetisiyor ve catliyor sivilce kilo sorunum yok en sonuncu doktorum sana yalnis teshis koyulmus sen pko degilsin pko olanlar ilacsiz duzenli adet olamiyo dedi sende multifolikulyar var yeni folikulun fazla oluyo
Sadece morfoloji kötü kuzum diğer her değer iyi gözüküyorKızlar eşimin morfoloji gene düşmüş yateste bakar mısınız
Bendede yok göğüs agrısı ya hemde hiçKızlar ne alemdesiniz nasılsınız bakalımBende sağ göğüslerde yanlardan ağrılar ve bacak ağrısı var adet mi geliyor gelmiyor mu çözemedim
Aynen bende de var bu belirtilerBugün 11. gün bitti.
Bakalım neler olacak..
Çilek incir çinko hapları e vit takviye erkeğe çok iyi geliyo bide kahve ve bitter çikolataKızlar eşimin morfoloji gene düşmüş yateste bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?