Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben catlatma ignesi denedm olmadi cnm. asilamada zaman kaybi gibi gelio

ben catlatma ignesi denedm olmadi cnm. asilamada zaman kaybi gibi gelio
Asilama bencede zaman kaybi. Tutma ihtimali cok cok az heleki benim gibi durumu sebepsiz infertilite olanlarda daha da az. Huzurcum ne yapalim maddi manevi tum imkanlarimi harcamaya hazirim yeterki yavruma kavusayim. Insallah sende bende hepimiz anne oluruz

Cok haklisin canim ama her basarisiz ay bir sonrakine de bir stres yukluyor neden diyorum esimin benim herseyimiz normal. Ama bencede en buyuk etken stres...
Aklima getirmeyim diyorum sagim solum bebekli yada hamile

ins cnm ins. beklemeye tahammul edemiorm artk.

Cok haklisin canim ama her basarisiz ay bir sonrakine de bir stres yukluyor neden diyorum esimin benim herseyimiz normal. Ama bencede en buyuk etken stres...
Aklima getirmeyim diyorum sagim solum bebekli yada hamile
Inan ki tek değilsin hepimiz öyleyiz kendini sorgulama. Rabbimin bi bildiği vardır ama çok haklısın arkadaş ortamında biz de toplaniyoruz inan ki tek benim kucagim boş onlarla bir araya gelince evde nasıl ağlıyorum

Haklı tabi adam canım o kadarını yapamaz :) anestezili olması daha iyi canım acı hissetmezsin hiç. İnşallah ilk seferde tutsun kuzum dualarım seninle
Ins kuzum. Ah cok zormus. Tozlu karisim igneler cok yakiyo bugun yermden zor kalktm cumlemizin emek cabasina defsn inss

Rabbim benimle beraber tum hasretle anne olmak isteyen arkadaslarimizin yardimcisi olsun.

Kızlar ben evde fazla idrar testi vardı dayanamadım yaptım çatlatma iğnenin 5. Günü iğnenin etkisi ile çift çizgi bile çıkmadı negatif

Kizlar inofolic ne zaman kullanilmaya baslamali bide SGK karşılıyormu yoksa paraylami aliyoruz fiyati fiyati nedir bide yardimci oolursaniz bu ay kullanmak istiyorum infoliclede hamile kalan cokmus

Canim hsg sonrasindami mantar ve enfeksiyon oldu.birde regl ijenmi cekildin hsg yi.doktor antibiyotik vermedimi.benimde bu ay rahim filmi cekilecek enjeksiyona karsi antibiyotik yazdi.ayy cok soru sordum kusura bakna cok korkuyorumda

Merhaba canım. Benim de ilk ay 5 yumurta bu ay 4 yumurta vardı ama tutmadı ne yazık ki. Adet de belli olmuyo ilk kullandığımda 17.gün, bu ay 14.gün geldi. İğneyi ne zaman yapıldığınla ve döngünle alakalı. Eşine test yapılmadıysa ihmal etmeyin onu da

Canım bana bebiş habercisi gibi geldi, test pozitife dönüyo galiba. Bizi haberdar et inşallah gelmiştir miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…