Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 ay ara nedir canim bende dahil cogu insan hsg cekildigimiz ay bile denedik. Evet cekildigi ay korunmanda fayda var ama obur ay dene hsg sonrasi sansin artiyor

Asilamada bence ihtimal cok cok dusuk. Bilmiyorum hem o hormonlari almaya hemde gereksiz yere para vermeye deger mi? Su forumda asilama olupta tutan o kadar azki.
Tup bebek %75 sansin var asilama %15 hele sperm morfoloji sorunu varsa %10 de gitsin

Kizlar kullanan yokmu ??
cevap gelmiş bile. ben prowomen kullanıyorum bu 3. ayim bekliyoruz bakalım. onuda ödemiyor daha pahalıymış ama napcen kalitesi artsın diye. hayırlı haberler.

Aynen canim benim yüzüm gözüm sişti .simdi doktora gidicem yine kist oldu galiba.
Allah yardimcimiz olsun.
hadi hayirli haberlerle insallah.

2 ay ara nedir canim bende dahil cogu insan hsg cekildigimiz ay bile denedik. Evet cekildigi ay korunmanda fayda var ama obur ay dene hsg sonrasi sansin artiyor

Doktor hsg sonrasi kendinden gebe kalabilirsin oyuzden ilacla tedaviye ara vericez dedi.ama cekildigi ay korun demedi.

Anladim canim korun demediyse devam edebilirsin. Bende 2 ay ara diyince 2 ay korun dedi sandim

Simdi dojtordan ciktim 2.5cm nurtopu gibi kistim var.doktor hormon testlerini tekrarladi.büyük ihtimal troidlerde sorun var dedi.esimi cagirdik doktor konustu sperm testi icin ikna oldu.test sonuclarina göre tedavi plani yapicak.cok streslisin olacagi varsada olmaz dedi.bir hastasi var 3 kez klomen 2 kez asilamasi tutmamis tup bebegi istemisler doktor 2ay ara ver kafan bosalsin demis.kiz kendiliginden hamile kalmis.yani isin sırrı stres yapmamak

Klomen tedavisi kaç ay deneniyor.sonuç alınmazsa kesin hsg mi isteniyor.ben çok korkuyorum ondan ya (

Canim 3 kez klomen basarisizligi olan biri olarak eger zamani geri cevirmek mumkun olsaydi.ilk hsg ve esime sperm testi yaptirirdim diger turlü kumar gibi birsey oluyor

Reactions: 10N
Artık olayın iyi taraflarına bakmaya çalış canım. En azından kistin olduğunu öğrendin ve şimdi o yok edilir. Bi de eşinin sperm analizine bakılması da çok iyi olucak. Artık kimi duysam öneriyorum en başından eşi de muayene ve tahlil olsun diye. Bundan sonra bilinçli bi şekilde hareket ediceksin en azından kuzum. İnşallah artık her şey yoluna girer ve biz de hamile kalırız

Klomen tedavisi kaç ay deneniyor.sonuç alınmazsa kesin hsg mi isteniyor.ben çok korkuyorum ondan ya (
Canım klomen tedavisi en fazla 6 ay uygulanabiliyomuş ama Umutumut82 çok doğru söylemiş. Öncelikle eşin tahlil yaptırmadıysa o da yaptırsın. Yoksa boşuna hormon almış oluyosun ve hayal kırıklığı oluyo. İkinizde de önemli bi problem yoksa tercihe bağlı 6 aya kadar klomen ve çatlatma kullanabiliyosun

Eşime sperm testi yapıldı soruun çıkmadı zaten sonra klomen e başlandı.ilk ay klomenden dolayı kist oluştu başarısız olduk 2.ay tekrar klomen bu defa güzeldi yumurtalar ama yine olmadı.şimdi ben bunu ilk deneme olarak mı kabul etmeliyim 2.deneme olarak mı

Emin değilim ama 2.deneme oluyo bence. İlk denemede vücut olumsuz tepki vermiş. Eşin bi problem olmadığına göre 6 aya kadar kullandırabilir doktorun. Tabi biraz da senin tercihine bağlı, özele gidiyosan 1 ay daha kullandırıp aşılama seçeneğini de sunabilir

kızlar günaydın, yazamadım geçen gün. hala regl olmadım 18-19 gibi olmam lazımdı, test yapmayı da bıraktım. beynim zonkluyor artık, herkesin öyle ya da böyle oluyor yani gazeteyi açıyorum x doğurdu, y hamile
herkese kolay da bize çok zor sanki

güncelleme: bu mesajı yazdıktan sonra regl olduum, demek ki klomenden sonra 14. gün değil normal tarihinde regl olunabiliyormuş.

Son düzenleme:
Kesinlikle canim malesef bende cok stres oluyorum hatta bu ay o kadar stres oldum ki malesef catlatma ignesine ragmen bugun reglim basladi 4 gun erken.
Bende takmayacagim artik.
Birde tadaviye ara verip hamile kalan cok o bir gercek

Test yaptim bugun yeniden negatif ignenin 12. Gunuydu. Lekelenmede basladi. 4 gun erken. Umutlar obur aya arkadaslar yitik aylarima bir ay daha eklendi hayirli olsun

Arkadaşlar 1hafta önce çatlatma iğnesi yaptırmıştık bugün sabırsız davranıp gebelik testi yaptım evde ikinci silik çizgi çıktı ilacın etkisimidir yoksa bu kadar erken gebelik çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…