- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.221
Bende canım bu ay hem dkh hemde soğan suyu içiyorum ne durumda hiç bilmiyorum adet olunca gel dedi inş kaybolmuştur lh yüksek benm ondan böyle olduğunu söyledi bana doktoraşılamada da çatlamama ihtimali var canım maalesef.
havuç kürü iyi geliyor diyorlar ama tedavi olurken kür yapma taraftarı değilim ben
bende de kist oluştu ama dkh vermedi doktorum kendisi sönecek dedi.
hakikaten 1 ay olmadan küçüldü çok şükür
Canım iğneyi değiştirmesini söylicem bu ay daha yüksek etkili bir iğne varmış tabi fiyatı dAha fazla bu forumda okudum daha önce çatlatmayanları çatlatmşCanim var malesef gecen ay asılama oldum yumurtam catlamadi. Bu ayda catlama ignesi oldum yine catlamadi. Bende şasirdim napacagimi doktor ovitrelkenin muadili yok diyor
Anldım canım benmde iki yumurta vardı biri çatlamış diğeri kist olmş bu ay iğneyi değiştirmesini söyleyeceğimKasım ayında ben de klomen kullandım. İki yumurtam çatlamıştı ama biri kiste dönüştü doktorum bir ay sadece yumurta takibi yapalım kistin kaybolsun demişti. Ama maalesef küçüldü kaybolmadı geçen ay da dkh verdi. Çok şükür kayboldu. Aşılamada da çatlamayabilir ama doktorun ona göre çatlatma iğnesi verir dozunu arttırır.
Pregnly iğnesi canım duydunmu hiç etkisi daha fazla çatlatmada diyorlarCanim var malesef gecen ay asılama oldum yumurtam catlamadi. Bu ayda catlama ignesi oldum yine catlamadi. Bende şasirdim napacagimi doktor ovitrelkenin muadili yok diyor
Pregnly iğnesi canım duydunmu hiç etkisi daha fazla çatlatmada diyorlar
Canım yok bilmiyorum hiç pko var bnde lh yüksek yine ovitrelle verirse yine fayda etmeyeceğini düşünüyorum doktora sorcam daha etkili bir iğne varmı diye sana yazarım burdanCanim pregnly ssk karsiliyor 5 tl falan ama artik piyasaya cikmiyormus. Baska varmi bildigin
Canım yok bilmiyorum hiç pko var bnde lh yüksek yine ovitrelle verirse yine fayda etmeyeceğini düşünüyorum doktora sorcam daha etkili bir iğne varmı diye sana yazarım burdan
Canım yok bilmiyorum hiç pko var bnde lh yüksek yine ovitrelle verirse yine fayda etmeyeceğini düşünüyorum doktora sorcam daha etkili bir iğne varmı diye sana yazarım burdan
Bu gün bir sevindik bir üzüldük hakkında hayırlısı olsun sen kacıncı gündesin idral testi falan denedin miYarın benimle birlikte kan verecek var mı arkadaşlar
Ayy canım içimi rahatlattin ne bilim korktum bi an. Canım ben kaç haftalık oluyorum şimdiGayet güzel canım hiç merak etme. Benim de 236 ydı 2 gün sonra 782 çıkmıştı. Hiç sorun değil dedi doktor
Yaaa maşallajh gözün aydın tatlııımmmKizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Değerinden anlayamayız bunu canım, zaten hep sat ı baz alıyolar ama senin sat da biraz karışıktı sanırım. Artık keseyi gördüğünüz zaman onun ölçümüne göre anlayabilirsin haftanı canımAyy canım içimi rahatlattin ne bilim korktum bi an. Canım ben kaç haftalık oluyorum şimdi
Önceki reglim 23 ocakti canım ama ben Ge c yumurtladım takvime göre 5+1 ama ovulasyona göre hesaplayınca 4+ 1 bence bakalım doktor kontrolüne kadar bana zaman geçmez artıkDeğerinden anlayamayız bunu canım, zaten hep sat ı baz alıyolar ama senin sat da biraz karışıktı sanırım. Artık keseyi gördüğünüz zaman onun ölçümüne göre anlayabilirsin haftanı canım
Sen hep sattan hesapla canım şimdilik. Doktor kontrolünde biraz daha kesinleşir her şeyÖnceki reglim 23 ocakti canım ama ben Ge c yumurtladım takvime göre 5+1 ama ovulasyona göre hesaplayınca 4+ 1 bence bakalım doktor kontrolüne kadar bana zaman geçmez artık
Aynen Allahın takdirigeçmiş olsun demekten başka birşey diyemiyor insan
Hayırlısı canım her nasip vaktine esirdir sabır inşaAllahYok negatif çıktı maalesef dr regl 2.gün gel yanıma dedi..
Bana da yerleşme kanaması gibi geldi canım inşallah öyledirBakalım devamı gelecek mi? Ped koydum. Bilmiyorum artık o kadar ümitsizim ki korkuyorum da
Hcg yaptım negatif
Yaaaa, çok sevindimmmmm, rabbim tamamına erdirsinKizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Sagol tatlim darısı tum isteyenlerin başına inşallahYaaa maşallajh gözün aydın tatlııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?