- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.181
Hiç sorma 2019 vizede hayırlı gelir inş herkes coştu :)Bu ara pek bereketli gidiyor, bol bol pozitif sonuçlar duyuyoruz :) inşallah canım
Kuzum idrar yaptıktan sonra kendimi silerken kahverengi akıntı geldi peçeteyeCanm bugün daha koyulasmis bende çok merak ettim.test yapsana canm
gözünaydın canımm tebriklerKizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Yerleşe kanaman olmasın o canım, tam zamanları :) 6 gün öne çekmesi çok değil miKuzum idrar yaptıktan sonra kendimi silerken kahverengi akıntı geldi peçeteyebu ay da olmadı sanırım ve regl 6 gün öne geldi
Şubat çok hareketli geçti, mart da devam etsin :) bizleHiç sorma 2019 vizede hayırlı gelir inş herkes coştu :)
aşılamada da çatlamama ihtimali var canım maalesef.Selam kızlar ben geçen ay klomen ovitrelle kullandım fakat kiste dönüştü çatlamadı pkoluyum bu arada doğum kntrol hapı kullanıyorum eritmesi için adet olunca tekrar gidicem çatlaması için ne önerirsiniz aşılama yapabilir aşılamadada çatlamama ihtimali varmı yardımınıza ihtiyacım var
Selam kızlar ben geçen ay klomen ovitrelle kullandım fakat kiste dönüştü çatlamadı pkoluyum bu arada doğum kntrol hapı kullanıyorum eritmesi için adet olunca tekrar gidicem çatlaması için ne önerirsiniz aşılama yapabilir aşılamadada çatlamama ihtimali varmı yardımınıza ihtiyacım var
Kuzum idrar yaptıktan sonra kendimi silerken kahverengi akıntı geldi peçeteyebu ay da olmadı sanırım ve regl 6 gün öne geldi
Bakalım devamı gelecek mi? Ped koydum. Bilmiyorum artık o kadar ümitsizim ki korkuyorum daCanim regliden 6 gün once yerlesme kanamasi gelir. 6gün one çekmez bence
Benim günlerim hiç şaşmaz ama ümitlenip üzülmekte çok istemiyorum. Çünkü hcg yatım negatifYerleşe kanaman olmasın o canım, tam zamanları :) 6 gün öne çekmesi çok değil mi
Artık çıkar canm o zaman testte15. Gündeyim bat 3 Mart
Bakalım devamı gelecek mi? Ped koydum. Bilmiyorum artık o kadar ümitsizim ki korkuyorum da
Hcg yaptım negatif
Evet aşkım bugün yaptımHcg yi bugun mu yaptin canim. Daha 9.günde imkani yok cikmaz olsada. Benim 11.gunde 17cikmisti beta hcg
İnşallah öğrenirsin canım öyle beklemek de zor.Sağlık ocagından şimdi geldim dünya kadar soru sorduktan sonra aile hekimi beta hcg tatlıl verdim ama sonucu pazaetesi vercekmiş bana şifre verin ben bakayım dedim yok bende hekimim deyip tuhaf baktı yarında gezici dr belki yarın o yokken gider öğrenirim. Bir umut
Yaaaa ne güzel bir haber bu maşallah barekallah hayırlı olsun hayırla sağlıkla devam etsin inşallah, tebrik ederim. Kaçıncı günündü canım. Ben de yarın iğne sonrası 14.gün kan testine gideceğim eğer adet olmazsam. Bakalım ben de yarın güzel haber verebilecek miyim böyleKizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Evet aşkım bugün yaptım
Kizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Cok teşekkür ederim canımgözünaydın canımm tebrikler
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlerSağol tatlim darısı tüm bebek isteyenlere inşallah
Evet canim 15 yasinda pko oldugumu ogrendim 14 aylik evliyim ve hic olmadi tabi adetlerde cok duzensizdi.en son subatta klomen ve catlatma ignesi vurdum yumurtalarim catlamiyordu.ve iste ilk deneme ve sonuc pozitif darısı tüm isteyenlerin başına insallahtebrik ederim canım darısı bizlerin tüm bebek isteyenlere inşallah..
peki sürecin nasıl geçti canım ne zamandır bekliyosun bi sıkıntın varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?