Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasım ayında ben de klomen kullandım. İki yumurtam çatlamıştı ama biri kiste dönüştü doktorum bir ay sadece yumurta takibi yapalım kistin kaybolsun demişti. Ama maalesef küçüldü kaybolmadı geçen ay da dkh verdi. Çok şükür kayboldu. Aşılamada da çatlamayabilir ama doktorun ona göre çatlatma iğnesi verir dozunu arttırır.

Bugün igneden sonra 13. Gün tatlim benim insallah adet olmazsın tatlim benim ben once idrar testi yaptim silik çıkınca kan testi yapmaya gittim :)

Kuzum idrar yaptıktan sonra kendimi silerken kahverengi akıntı geldi peçeteye bu ay da olmadı sanırım ve regl 6 gün öne geldi
Hemen olumsuz düşünme tam yerleşme kanaması zamanları canım belki de öyle bi şeydir. İnşallah devamı gelmez

Bugün igneden sonra 13. Gün tatlim benim insallah adet olmazsın tatlim benim ben once idrar testi yaptim silik çıkınca kan testi yapmaya gittim :)
Cnm gözün aydın Allah devamını nasip etsin sağlıklı sekilde
Ben iki idrar testi yaptım negatif bakalım kanda ne çıkcak sabırsızım çok ayaklarım buz kesti bekliyorum tıp merkezinde..

A AloeeVeraa Morasigi ve diğer kızlar benim beta
Pazartesi: 36
Sali: 70
Perşembe bu gün: 270 cıkmış bana göre değer artışı fazla geldi acaba sorun mu var ya lütfen yorumlayın

Canim 2 2.5 kat diyorlat genelde ama ilk günler biraz hizli artabiliyor diye duyuyoruz hep. Doktor problem olsa söylerdi sana

Canim 2 2.5 kat diyorlat genelde ama ilk günler biraz hizli artabiliyor diye duyuyoruz hep. Doktor problem olsa söylerdi sana
Canım doktora önceki gün gittim değer 70 demişti bu gün sağlık ocağında test yaptırdım hani değer artıyor mu diye ortalama 4 katı artış doktora da uzağım biraz bakalım netten okuyorum normal deniyor ama korktum yinede

Kuzum idrar yaptıktan sonra kendimi silerken kahverengi akıntı geldi peçeteye bu ay da olmadı sanırım ve regl 6 gün öne geldi
Canım yerleşme kanaması olabilir ilk günler bendede olmuştu çok yorma kendini dikkat et.bi test yap canm yoksa yok varsa var ona göre davranırsın

A AloeeVeraa Morasigi ve diğer kızlar benim beta
Pazartesi: 36
Sali: 70
Perşembe bu gün: 270 cıkmış bana göre değer artışı fazla geldi acaba sorun mu var ya lütfen yorumlayın
Gayet güzel canım hiç merak etme. Benim de 236 ydı 2 gün sonra 782 çıkmıştı. Hiç sorun değil dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…