- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.241
Ay hala e vitamini alamadım hemen alıcam artık şunu
keçiboynuzu özünü aktardan mı aldnız? eşim günde 3 4 tane keçiboynuzu yiyor ama özü daha iyidir herhalde. doktor bir de çörek otu yağı tavsiye etmişti. Ama kullanmadı eşim. eşimin hareketliliği %30'larda( sigara da içiyor muhtemelen o yüzden düşük.. bırakamadı sigarayı bir türlü
Rahim filmi sonrası korunuluyo mu onu bilmiyorum canım o bi çelişki bazı doktorlar korun diyomuş bazıları sakın korunma diyomuş. Artık zaten yeterki olsun durumundayız, ben de öyle beklemeyi göze alıyorum, umudum zaten ocak ayında. O zaman 3 ay olucak, bi de böyle takviyeler falan derken inşallah iyi bi sonuç alırızAl tabi inanki cok faydasi varmis ben 1 aydir veriyorum.bu arada esim cocuk tedavisini ögrenmis oldu. Test kaginda spermin görünümü normal yaziyordu.biraz oncede hemogram verdim rahim filmi icin gerekliymis.hakkimizda hayirlisi beninde tahlili bekleme suresi derken 3 4 ayi bulur dedi .zaten rontgen filmi sonrasi korunurum herhalde cunku antibiyotik veriyor zarari olur belki.sonraki ayda bos gececek.ocak ayindada tedaviye basliyacak.aman olsunda raziyim beklemeyi
Catlatma ignesiyle ayni ihtimal yani. Sende igneylede ihtimal olir esinin degerleri iti die. Ins bu surece kadar hamis kalirsin canim:) aminn bal damliyo agzindan:)Evet canim aynen oyle asilamaya guvenim pek yok ihtimali cok dusuk. Insallah ocakta tup bebek. Yillik izne ocakta hak sahibiyim gecen yilin iznini bitirdigim icin bi 10 gunum olsaydi kasimda bile baslardim.
Insallahhh positifi girecegine inaniyorumm
Rahim filmi sonrası korunuluyo mu onu bilmiyorum canım o bi çelişki bazı doktorlar korun diyomuş bazıları sakın korunma diyomuş. Artık zaten yeterki olsun durumundayız, ben de öyle beklemeyi göze alıyorum, umudum zaten ocak ayında. O zaman 3 ay olucak, bi de böyle takviyeler falan derken inşallah iyi bi sonuç alırız
Kuzum bende hic ole yapmadi ihtimalin var bu donemi bizde desteklersek artabilir demsti. Nitekim onla bile olmadi zaman kaybi yapmana gerek yok sanki canimDoktor hsg sonrasi kendinden gebe kalabilirsin oyuzden ilacla tedaviye ara vericez dedi.ama cekildigi ay korun demedi.
Bende rahim fil.i çekildim ama bana antibiyotik vermediAl tabi inanki cok faydasi varmis ben 1 aydir veriyorum.bu arada esim cocuk tedavisini ögrenmis oldu. Test kaginda spermin görünümü normal yaziyordu.biraz oncede hemogram verdim rahim filmi icin gerekliymis.hakkimizda hayirlisi beninde tahlili bekleme suresi derken 3 4 ayi bulur dedi .zaten rontgen filmi sonrasi korunurum herhalde cunku antibiyotik veriyor zarari olur belki.sonraki ayda bos gececek.ocak ayindada tedaviye basliyacak.aman olsunda raziyim beklemeyi
Aynen artık 2019 un uğurlu gelmesini diliyorum. İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşalım artık canımDesene yeni yil yeni umutlar 2018 i hamile bitiriyim diye cabaladim ama nasipten öteye olmuyor. Gec olsun güc olmasin.bencede canim sonucta ameliyat oldu kürlerle zamani hizlandirmak mümkün
Bende rahim fil.i çekildim ama bana antibiyotik vermedi
Aynen artık 2019 un uğurlu gelmesini diliyorum. İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşalım artık canım
Kuzum bende hic ole yapmadi ihtimalin var bu donemi bizde desteklersek artabilir demsti. Nitekim onla bile olmadi zaman kaybi yapmana gerek yok sanki canim
Aynen ağustosta buraya üye oldum ilk konuştuklarımdan biri sensin zaten yavrum :) hayır yani yine konuşalım hep konuşalım ama artık bebeklerimizi konuşalım, cinsiyet doğum falan konuşalım, nasıl sütüm olur diye soralım :) çok şey mi istiyorum Allahımmm ezan da okunuyo Rabbim duysun sesimizi canımValla evde kalan kizlar misali cakildik kaldik agustos ayinin basindan beri seninle konusuyoruz insallah mutlu sona ulasiriz hepimiz
Hadi canimmm inanmıyorum ya ama hiç bahsedilmedi bana bundan ilaç verilmedi ama olsaydi enfeksiyon falan okadar kan verdim muayene oldum çıkardı demi gerci 1 yıl 2 ay oldu cekileliVerilmis sadakan varmis ozaman canim cünkü verilmesi lazim sonucta kucukte olsa disardan mudahale var.enfejsiyon kapan cok kisi oluyormus.
Hadi canimmm inanmıyorum ya ama hiç bahsedilmedi bana bundan ilaç verilmedi ama olsaydi enfeksiyon falan okadar kan verdim muayene oldum çıkardı demi gerci 1 yıl 2 ay oldu cekileli
Amin kuzum amin zaten anestezi almıştım uyanınca çok sarsiliyodm allahtan kayinvalidem ysnimdaydida baktı banaEvet cikardi canim mesela mantar olan cok var.enfeksiyon kapip aylarca tedavi olan var ...demekki o aralar bünyen çok saglamdi.rabbim korusun hepimizi
Biraz daha beklemem gerekiyor ozaman sabırsız davrandım elimde de test vardı bi bakayım dedim silikte olsa ikinci çizgi görünce mutlu oldumBenimde ignenin 7.Günü test yaptim ve silik cikti hala ignenin etkisi..10.cu günden sonraki yapilan testin sonuçu doğru olur genelde cnm
Oyle oluyo canim ya bizim gibilere zor ama yalnz deglsn bak burda ne cok insan ugrasiyor allah cumlemize nasip etsinaekızlar günaydın, yazamadım geçen gün. hala regl olmadım 18-19 gibi olmam lazımdı, test yapmayı da bıraktım. beynim zonkluyor artık, herkesin öyle ya da böyle oluyor yani gazeteyi açıyorum x doğurdu, y hamile
herkese kolay da bize çok zor sanki
güncelleme: bu mesajı yazdıktan sonra regl olduum, demek ki klomenden sonra 14. gün değil normal tarihinde regl olunabiliyormuş.
Oyle evet canim ama bizim gibi de bisuru insan var burda ne ugraslar ne cabalar allah cumlemize nasip etsn bu duyguyu. Evet ya benmde 14. Gun olmadi hep normal dongude geldikızlar günaydın, yazamadım geçen gün. hala regl olmadım 18-19 gibi olmam lazımdı, test yapmayı da bıraktım. beynim zonkluyor artık, herkesin öyle ya da böyle oluyor yani gazeteyi açıyorum x doğurdu, y hamile
herkese kolay da bize çok zor sanki
güncelleme: bu mesajı yazdıktan sonra regl olduum, demek ki klomenden sonra 14. gün değil normal tarihinde regl olunabiliyormuş.
Oyle oluyo canim ya bizim gibilere zor ama yalnz deglsn bak burda ne cok insan ugrasiyor allah cumlemize nasip etsinae
Oyle evet canim ama bizim gibi de bisuru insan var burda ne ugraslar ne cabalar allah cumlemize nasip etsn bu duyguyu. Evet ya benmde 14. Gun olmadi hep normal dongude geldi
Tatlim selam. Tsh gayet iyi benm 3 ustndeydi 2 ye indirdim sukir 2 bucuk alti olmasi gerekiyor. Esinin sonuclari cok iyi ileri hareket asilamada yikama islemnden sora anca 40 olmstu bizim:) sayi ve hareketlilik oranlari iyi. Sekil bozuklugu oluyo canim onada bakmslardir oda cok onmli. Bizde o da varKizlar doktor asılamadan vazgecti.muhtemelen ignede vermicek daha dogrusu ben 2 ay daha klomen devam edelim dedim.regl söktürücü 3 tane igne verdi 3 4 gün icinde regl gelicekmis ve sonrasinda rahim filmi cekilecek bu degerlere göre rahimde yapiskanlik olabilir dedi.cunkü ikimizdede gebelige engel durum yok.esimin tahlilleri iyi dedi keciboynuzu özü hergun 2 muz ve e vitamini veriyorum dedim e vitaminine ve sende infolic combiye devam edebilirsin dedi.birde TABIKİ kesinlikle stres yapma stres yaparsan aşılamada yapsak ilaçta versek hicbirsey ise yaramaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?