Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şifa olsun bu ay oluruna mı bırakacaksin yum kontrolü yaptırcakmsın

Canim benim bat 7 8 mart regli olabilirsem sadece 2.günü kist kaybolmusmu diye bakilacak birde hormon testlerimi tekrarlaticam ve tedaviyi birakicam. Artik ilac ve yumurta kontrolu yapilmayacak 3 4 ayda böyle denicem. Olmazsa belki seneye kadar para biriktirip tüp bebek denerim.

Hayırlısı olsun canım. inşallah dualarının ve yeni kullanacağın ilacın karşılığını bu süreçte alacaksın, alıcaz.

adet olabilmek bile çok iyi
ben de bekliyorum ama kendiliğinden olmaz kesin
bi 10 gün daha bekleyip söktürücü kullanacağım

Ahhh canim ayniyiz ayni seyleri yaşiyoruz. senin bekleyis daha anlamli en azindan tedavi sürecin baslicak. Biraz daha sabir

Kızlar dün benim iğneden sonra 9. Günümdü ama inanılmaz regli sancısı yaşadım bütün gün yattım o kadar ağrıdı özellikle sol kasık da batma ve bacağıma doğru çekilme hissi yaşadım, uyurken de uyutmadı. Bugün dünkü kadar şiddetli değil ama hala solda ağrı ve bacağa vurma hissi var? Var mı başına gelen, ne dersiniz. İğne etkisi test yaptım kalmamış

Canim benim ilk asilamamda aynisi oldu tuttu.2.sinde olmadi tutmadi. Allah in izniyle senin bebis bu ay geldi bence. Ignenin 11.gununde bukadar etki kalmaz. 11.gün test yaparsin. Rabbim güldursun yüzunü.

hayırlısıyla hepimiz kavuşacağız inşallah canım
senin için de geçerli aynı şey, biraz sabredeceğiz.

Aynen canim bende dua ediyorum surekli tespih cekiyorum.yasin okuyorum. Kendim anneligi tattim cok sükür oğlum kardes sevgisini tatsın istiyorum.

Canim benim ilk asilamamda aynisi oldu tuttu.2.sinde olmadi tutmadi. Allah in izniyle senin bebis bu ay geldi bence. Ignenin 11.gununde bukadar etki kalmaz. 11.gün test yaparsin. Rabbim güldursun yüzunü.
Canım o kadar umut oldun ki bana şuan, göğüs ucuma falan çok acıyordu azaldı, ateşim yüksek gibi hissediyordum o da azaldı. Ama bu bahsettiklerim başladı. Rabbimin izniyle tutmuştur inşallah

Canım o kadar umut oldun ki bana şuan, göğüs ucuma falan çok acıyordu azaldı, ateşim yüksek gibi hissediyordum o da azaldı. Ama bu bahsettiklerim başladı. Rabbimin izniyle tutmuştur inşallah

Insallah canim rabbim emeginin karsiligini versin. Bolbol dua et.

Üyende cumartesi kalp atışlarını duymaya gittim bi sıkıntı yok dedi.biraz bulantılarım başlamıştı hafif hafif agzim ici tuhaf birde ama bugün bulanti olmadi belirtiler azaldığı korkuyorum hep yüreğim ağzımda duruyorum korkuyorum

Hadi inşalalh tuttu galiba canım ben testi tekrarladım canım negatif malesef nasip değilmiş benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…