- 12 Mart 2018
- 39
- 23
- 88
- 35
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.541
Canım benim on üçüncü günüm. İnan öyle merakla ve korkuyla bekliyorum ki.ay canim insallah . Hayır koku ve kaşıntı yok aşırı gaz var iğnenin etkisi kaç güne geçiyor bilmiyorum ama benim göğüs hassasiyetin hergun artıyor çok ümitlendim bu ay. canim senin ovitrellede kaçıncı gunun
Olabilir kuzum sudan dolayı hormon idrara tam geçmeden atılıyo olabilirBende çok su içiyorum günde 3-4 litre içiyorumdur herhalde bence benimde o yüzden testlerde çıkmadı hiç 23 ken
ilk kez mi.kullandin iğneyi. inşallah bu ay rabbim nasip eder canım rahat ol .Canım benim on üçüncü günüm. İnan öyle merakla ve korkuyla bekliyorum ki.
Yarın alabilirsem yapıcam canım ama bu markada daha öncede olmuştı ve o gün hastalanmıştım o yüzden umudum yokCanım eğer yoksa sonradan bile çıkmıyor bence bi test daha yap
Doktora en son kalp atışını duyduğumda gittim canım, doktor artık 11-12.haftada gelebilirsin dedi ama ben dayanamam 9.haftayı bekliyorum o zaman bi giderim nasipse kuzum.Doktora hangi sıklıkta gittin canm .bulantı varmi
İlk kez kullandım canım. İnşallah hayırlısı ile olur artıkilk kez mi.kullandin iğneyi. inşallah bu ay rabbim nasip eder canım rahat ol .
Merhabalarsize bisey sormak istiyorum iğneyi kullandım bugün 11. gün göğüslerim çok şişti ve ağrıyor dokunamıyorum alt karin bölgemin kemiği ağrıyor igne batar gibi oluyo bazen ve yoğun beyaz akinti bu etkileri sizdede oldumu
Aminnn hepimiziiİnşallah canım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Benim gibi heyecan ,stres ve merakla bekleyen herkesi Rabbim sevindirsin
5 çıktıysa çok muallakta bir değer ama 5 ? Artarsa gebelik var diyorlar 6 bile olsa
Selam canım hoş geldin :)Selam kızlar sonunda girebildim siteye yahuu
şifanın nerden geleceği belli olmaz canımGunaydin kizlar bu aralar pek girmedim moralim hala cok bozuk. Bol bol dua ediyorum .birde agnucaston hayit hapi aldim eczaneden . Kendiliginden yumurtasi gelismeyen pko lulara iyi geliyormus hem regli duzene giriyormus .sansimi deniycem belki iyi gelir.
canım zaten bugün göğüs hassasiyetim geçti uclari cok hafif ağrıyo ilacin etkisimi gitti artik bilemiyorum. bide dun gece adet sancisi cektim hala var galiba regl olucam bende.Merhabalar
Benden daha deneyimliler var grupta ama ben de yaşadığım kadarıyla söyleyeyim ☺ bende de göğüs hassasiyeti çok olmuştu beyaz akıntı da 13. Gün olmuştu ama çok takip etme durumum olmadı çünkü ben 14ünde regl oldum maalesef.. ama bence siz 14ünden sonra kan testi verin çünkü anladığım kadarıyla kolay kolay idrarda çıkmıyor
Çok sevindim tebrik ederim sağlıcakla al kucağına sağlıkla ilerlesin inşallahBenim bugün kan testim 77 çıktı ışıkta zor görülebilecek çizgi çıkmaya başladı testte 23 ken görebileceğim bir çizgi bile yoktu canım ben ovulasyonda pik yaptı o zaman şüphelenip hemen kan vermeye gidip öğrendim
Kızlar eşim kan testine gidelim diye tutturdu. Adetime bir gün var. Belli oluru dersiniz. Olumsuz sonuç çıkar diye de çok korkuyorum. Negatifi görmeye alışınca artık umudum da yok. Cesaretim de yok . Ne yapsam acaba
bende kasık ve bel ağrısı olmuştukızlar ben bu igneyi vurulunca mide agrisindan mafoluyorum cok kotu sizede oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?