Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim on üçüncü günüm. İnan öyle merakla ve korkuyla bekliyorum ki.

Doktora hangi sıklıkta gittin canm .bulantı varmi
Doktora en son kalp atışını duyduğumda gittim canım, doktor artık 11-12.haftada gelebilirsin dedi ama ben dayanamam 9.haftayı bekliyorum o zaman bi giderim nasipse kuzum.
Bulantım geçen hafta çoktu ama 2-3 kez kusma oldu toplamda. Bu hafta daha iyiyim canım, iştahım açık. Sadece bazı yiyeceklerden acayip tiksinme var, tiksindiğim şeyleri yemek ya da duymak istemiyorum hiç canım. Bulantılar hafifledi, sabahları açken hafif oluyo sonra geçiyo artık.
Sende durumlar nasıl canım

Merhabalar
Benden daha deneyimliler var grupta ama ben de yaşadığım kadarıyla söyleyeyim ☺ bende de göğüs hassasiyeti çok olmuştu beyaz akıntı da 13. Gün olmuştu ama çok takip etme durumum olmadı çünkü ben 14ünde regl oldum maalesef.. ama bence siz 14ünden sonra kan testi verin çünkü anladığım kadarıyla kolay kolay idrarda çıkmıyor

Gunaydin kizlar bu aralar pek girmedim moralim hala cok bozuk. Bol bol dua ediyorum .birde agnucaston hayit hapi aldim eczaneden . Kendiliginden yumurtasi gelismeyen pko lulara iyi geliyormus hem regli duzene giriyormus .sansimi deniycem belki iyi gelir.

şifanın nerden geleceği belli olmaz canım
şifa olsun inşallah

canım zaten bugün göğüs hassasiyetim geçti uclari cok hafif ağrıyo ilacin etkisimi gitti artik bilemiyorum. bide dun gece adet sancisi cektim hala var galiba regl olucam bende.

Kızlar eşim kan testine gidelim diye tutturdu. Adetime bir gün var. Belli oluru dersiniz. Olumsuz sonuç çıkar diye de çok korkuyorum. Negatifi görmeye alışınca artık umudum da yok. Cesaretim de yok . Ne yapsam acaba

Çok sevindim tebrik ederim sağlıcakla al kucağına sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…