Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne demek bitanem birbirimize bir nebze faydamız dokunsa ne mutlu. Allah razı olsun canım ben okurum tabiki

Pik olmuş canım. Ama yarın yine dene, bazen hemen silikleşmiyomuş ertesi gün, silikleştiği gün önemli ama sakın bugünü de değerlendirmeyi unutma canım
Tamamdır canım çok teşekkür ederim. Silikleşene kadar mı değerlendiriyoruz yoksa bugünden başlayıp gün aşırı olsa yeterlimi

Tamamdır canım çok teşekkür ederim. Silikleşene kadar mı değerlendiriyoruz yoksa bugünden başlayıp gün aşırı olsa yeterlimi
Dün ilişki olmuş muydu canım? Olmadıysa bence bugünü kesin değerlendir ne zaman çatlayacağı belli olmaz. Dün ilişki olduysa bugünü es geçebilirsin. Yarın yine test yaparsın silikleştiyse zaten asıl o gün önemli ve yarını değerlendirirsin

Yok kuzum ağrım var diye adamı yaklaştırmıyorum kaç gündür o zaman ben bugünden değerlendirip aynı zamanda takip etmeye devam edeyim

Yok kuzum ağrım var diye adamı yaklaştırmıyorum kaç gündür o zaman ben bugünden değerlendirip aynı zamanda takip etmeye devam edeyim
O zaman bugün değerlendir canım nolur nolmaz, yarın silikleşirse yarını da değerlendir üst üste 2 gün olsun bi şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…