- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.581
Amin canım hepimizinkini görsün inşallah, ediyoruö etmez olur muyum hiçInsallah canim rabbim emeginin karsiligini versin. Bolbol dua et.
Bilmiyorum ki canım çok ağrım var regli oldum olucam gibi hep bacağıma vuruyor, hayırlısı. Çok üzüldüm gerçekten umutluydum ben sendenHadi inşalalh tuttu galiba canım ben testi tekrarladım canım negatif malesef nasip değilmiş benm
Bldahki aya canım artık inşalah yoruldum düşünmekten gitmiycem doktorada bacak aptısı genelde belirti olıyo ama inşaşalh vardır bari sen hamiş kalBilmiyorum ki canım çok ağrım var regli oldum olucam gibi hep bacağıma vuruyor, hayırlısı. Çok üzüldüm gerçekten umutluydum ben senden
Hiç korkma canım ya benim de mesela 3-4 gündür bulantıö pek yok gibiydi bugün sabah gözümü bulantıyla açtım ve iki kez çıkardım sabah afedersin. Anlıyorum bende de aynısı oluyo biraz iyi olunca bi sorun mu var diyorum ama doktorum bulantıların genelde her gün olmadığını ara ara gidip geldiğini söylemiştiÜyende cumartesi kalp atışlarını duymaya gittim bi sıkıntı yok dedi.biraz bulantılarım başlamıştı hafif hafif agzim ici tuhaf birde ama bugün bulanti olmadi belirtiler azaldığı korkuyorum hep yüreğim ağzımda duruyorum korkuyorum
Hayırlısı olsun canım hakkımızda, bilmiyorum kendimi umutlandırıp boşa çıksın istemiyorum. Benim de aklımda olan bir süre doktora gitmemek, takip etmemek iyce geriyoruz kendimiziBldahki aya canım artık inşalah yoruldum düşünmekten gitmiycem doktorada bacak aptısı genelde belirti olıyo ama inşaşalh vardır bari sen hamiş kal
Inşallah canm yani evde bi ultrason aleti olsada arada baksakHiç korkma canım ya benim de mesela 3-4 gündür bulantıö pek yok gibiydi bugün sabah gözümü bulantıyla açtım ve iki kez çıkardım sabah afedersin. Anlıyorum bende de aynısı oluyo biraz iyi olunca bi sorun mu var diyorum ama doktorum bulantıların genelde her gün olmadığını ara ara gidip geldiğini söylemişti
Kesinlikle umarım senin için gerek kalmaz uğraşmaya 12. Gün kanda baktır canımHayırlısı olsun canım hakkımızda, bilmiyorum kendimi umutlandırıp boşa çıksın istemiyorum. Benim de aklımda olan bir süre doktora gitmemek, takip etmemek iyce geriyoruz kendimizi
2/3 kere kan testi yaptırmıştım kötü oluyorum ya bir de ilçe de hemşire falan da tanıyor, başka yer de yok gidecek. Çizgi görmeden gitmek istemiyorum. Çizgi çıkarsa baktırırım diye düşünüyorum. Bekliyoruz işte el mahkumKesinlikle umarım senin için gerek kalmaz uğraşmaya 12. Gün kanda baktır canım
Bende bu kist yüzünden hala doğum kontrol hapı kullanıyorum canım 4 gün kaldı bitmesine sonra regl olunca bnde gidicem kist kaybolmuşmu diyeCanim benim bat 7 8 mart regli olabilirsem sadece 2.günü kist kaybolmusmu diye bakilacak birde hormon testlerimi tekrarlaticam ve tedaviyi birakicam. Artik ilac ve yumurta kontrolu yapilmayacak 3 4 ayda böyle denicem. Olmazsa belki seneye kadar para biriktirip tüp bebek denerim.
Evet canım çok haklısın gitme zaten şimdi iğnenin etkisi kalmadıysa 12. Gün doğru sonucu alırsın2/3 kere kan testi yaptırmıştım kötü oluyorum ya bir de ilçe de hemşire falan da tanıyor, başka yer de yok gidecek. Çizgi görmeden gitmek istemiyorum. Çizgi çıkarsa baktırırım diye düşünüyorum. Bekliyoruz işte el mahkum
Bende bu kist yüzünden hala doğum kontrol hapı kullanıyorum canım 4 gün kaldı bitmesine sonra regl olunca bnde gidicem kist kaybolmuşmu diye
Canım benmki 7 cm e ulaşmıştı adet göremedim lekelenme geldi sadece bi kaç gün şimdi regl olursam inş atarımBenim 3.5 _4 cm gibiydi kist ama doktor ilac vermedi
Canım benmki 7 cm e ulaşmıştı adet göremedim lekelenme geldi sadece bi kaç gün şimdi regl olursam inş atarım
Beklemek zor şey, korkarım o günde test yapmaya şimdi beklentisiz yapıyorum ama :)Evet canım çok haklısın gitme zaten şimdi iğnenin etkisi kalmadıysa 12. Gün doğru sonucu alırsın
Bence pik ama yarın da yap test silikleşmesini görmek önemli sanırım. Bir de kişiye göre değiliyor bu pik bazıların da t çok daha c den de koyu oluyor
Bu günü değerlendirsemmi yoksa dediğin gibi yarını mı beklesem kararsız kaldımBence pik ama yarın da yap test silikleşmesini görmek önemli sanırım. Bir de kişiye göre değiliyor bu pik bazıların da t çok daha c den de koyu oluyor
Çok teşekkür ederiz kuzum. Aynı sayfayı takip ediyorum bunu dün gördüm kaydettim ben de.Kızlar görünce aklıma siz geldiniz okumak isterseniz eğer buyurunsisko A AloeeVeraa @meyyke Umutumut82 ve diğer kızlar
Eki Görüntüle 2241676
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?