Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki canım çok ağrım var regli oldum olucam gibi hep bacağıma vuruyor, hayırlısı. Çok üzüldüm gerçekten umutluydum ben senden
Bldahki aya canım artık inşalah yoruldum düşünmekten gitmiycem doktorada bacak aptısı genelde belirti olıyo ama inşaşalh vardır bari sen hamiş kal

Hiç korkma canım ya benim de mesela 3-4 gündür bulantıö pek yok gibiydi bugün sabah gözümü bulantıyla açtım ve iki kez çıkardım sabah afedersin. Anlıyorum bende de aynısı oluyo biraz iyi olunca bi sorun mu var diyorum ama doktorum bulantıların genelde her gün olmadığını ara ara gidip geldiğini söylemişti

Bldahki aya canım artık inşalah yoruldum düşünmekten gitmiycem doktorada bacak aptısı genelde belirti olıyo ama inşaşalh vardır bari sen hamiş kal
Hayırlısı olsun canım hakkımızda, bilmiyorum kendimi umutlandırıp boşa çıksın istemiyorum. Benim de aklımda olan bir süre doktora gitmemek, takip etmemek iyce geriyoruz kendimizi

Inşallah canm yani evde bi ultrason aleti olsada arada baksak

Kesinlikle umarım senin için gerek kalmaz uğraşmaya 12. Gün kanda baktır canım
2/3 kere kan testi yaptırmıştım kötü oluyorum ya bir de ilçe de hemşire falan da tanıyor, başka yer de yok gidecek. Çizgi görmeden gitmek istemiyorum. Çizgi çıkarsa baktırırım diye düşünüyorum. Bekliyoruz işte el mahkum

bende bu ay 14.gün kan testi yaptırmıycam kızlar adet günümü bekliycem ki bu ay hic stresli degilim bu konu odaklıda degilim hep hayırlısı olsun diyorum zaten iğne vurulalı bugün 4.gunum gecen ay hamileyim diye triplere girmistim cunku igne yuzunden bir süru belirti yasamistim bacak agrisi kasık agrisi mide bulantısı gögüs hassasiyeti ateş basmalarıbu ay daha hic biri yok igne beni mafetmedi yani..

Bende bu kist yüzünden hala doğum kontrol hapı kullanıyorum canım 4 gün kaldı bitmesine sonra regl olunca bnde gidicem kist kaybolmuşmu diye

Evet canım çok haklısın gitme zaten şimdi iğnenin etkisi kalmadıysa 12. Gün doğru sonucu alırsın

Canım benmki 7 cm e ulaşmıştı adet göremedim lekelenme geldi sadece bi kaç gün şimdi regl olursam inş atarım

Dogum kontrol hapiyla atarsin canim birazda rahat olmaya caliş. Adacayi ve yesilcayda cok güzel söktürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…