- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.761
selam kızlar
kandiliniz mübarek olsun
Dualarda buluşalım birbirimizi unutmayalım
amin canımSeninde mübarek olsun canim. Rabbim şu mübarek günün hürmetine güldürsün yüzümüzü
amin amin aminKızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimizi artık meleklerimize kavuştursun, hamile olan arkadaşlarımıza da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
amin canım
regl olmuşsun herhalde kaç günde oldun canım?
benim hala gelen giden yok
hee iğne olmuştun sen hatırladım canımCanim ignenin 15.günü yani dün başladi ama sadece 1 2 kere siyah lekelenme geldi bugün 2.günü ama sökülmedi yarin doktor hormon testlerini tekrarlicak. Sonra 3 ay ara vericem. Doktora gitmeyince daha iyi oluyorum.kist en son 3.5 cm di regli sökülmeyince kücülmez mi acaba
İliskiye girerken benim de kasiklarim agirdi ozellikle ignenin 3.gunu. Pazartesi gnu progesteron testi yaptiracagim. Hic akintim yok ignenin 4.gunundeyim.kızlar bata 10 gün kaldı gecen ay bir sürü belirti yaşamıştım cok ağrı cekmistim bu ay hiccc bisey yok sadece igneden 36 saat sonra iliskiye girerken baya sağ yumurtaligımdan acı cektim gecen sefer cok fazla akintim olmustu bu ay daha hic akıntık yok bide bu ay hoc stres yapmadım igneyi yaptirdigim ginden beri her gunumu dolu dolu geciyorum kendim icin biseyler yapiyorum 0 stres anliycaginiz
hee iğne olmuştun sen hatırladım canım
yarın muayene de eder kist küçülmüştür artık hatta kaybolmuştur bence
reglin de tam sökülünce git bence
devlet hastanesinde reglin en yoğun olduğu gün gel demişlerdi bana
Sağol canım seninde kandilin mübarek olsunselam kızlar
kandiliniz mübarek olsun
Dualarda buluşalım birbirimizi unutmayalım
Sanmıyorum açıkcası olanda çıkıyor :) kafa dinlemek lazım yorulduk :) inşallah bundan sonrası güzel olsunEvet canım senn hala şansın var daha regl gelmedi inşallah gelmez toparlanıp yola devam :)
Şnşallah canım bende şimdi doktorumla konuştum oda ara verelim dedi iğnelerin etkisi bu ayda devam eder dediSanmıyorum açıkcası olanda çıkıyor :) kafa dinlemek lazım yorulduk :) inşallah bundan sonrası güzel olsun
Amiinn amiiinn canım..Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahKızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimizi artık meleklerimize kavuştursun, hamile olan arkadaşlarımıza da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Amh yumurta rezervini gösteriyorKızlar bana daha önce amh testi yapilmadi bugün doktor yarin amh testi de yapalim dedi. Zaten fsh da aynisi olmuyormu. Acaba fiyati nekadar
Benimki de öyle bir ay ilaç kullandıysak diğer ay dinlendiriyor, hasta olayım da öyle haberleşiriz artık. Bakalım kaçıncı gün olacak :) onu beklerim şimdi deŞnşallah canım bende şimdi doktorumla konuştum oda ara verelim dedi iğnelerin etkisi bu ayda devam eder dedi
geçen hafta bugün çatlatma iğnesi oldum. 15 i filan regl olurum.ama bazen iğneden 16 gün sonra da olduğu olabiliyor.en geç 16-17 diyelim.Yok canım ara vericem 1 2 ay bu aşılama etkiledi beni beynim yoruldu düşün düşün :) kendi haline bırakıcam sonra ovulasyon denerim belki senn ne zaman regl
Amirin canm ınşallah hayırlı kandillerKızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimizi artık meleklerimize kavuştursun, hamile olan arkadaşlarımıza da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Canm daha sonucun tam belli değil hayırla sonuçlansın benm doktorda 1 ay dolandırıyordu dinlenmese hamile kalmıştım cok kişi dinlenmede kaliyorBenimki de öyle bir ay ilaç kullandıysak diğer ay dinlendiriyor, hasta olayım da öyle haberleşiriz artık. Bakalım kaçıncı gün olacak :) onu beklerim şimdi de
kızlar ovitrellenin 14. günü çok yoğun sari şu gibi akintim.var bi anda boşaliyo regl oluyorum saniyorum ama olmadım sağ ve sol kasikta batma var sizce hamilelik mi yoksa başka bisey miHimm ben adetle atıldığını bilmiyordum canım inşallah olurum da atarım. Rabbim artık yüzümuzu güldürsün inşallah
Ben de aynı şeyi 12. Gün yaşadım. Krem rengi ve parlak. Ve o günden beri kasıklrmda ağrım var göğüslrde de. bugün 14.gündü 15e giriyoruz. Hala regl gelmedi. Normal döngüme göre gelirse 15mart olma olasılığı var. Doktor gecktğnde bekleme test yap negtfse gel dmşti kiste dönüşme riski olablyr dye. Yarn test alcm ama negtf çıkck gbi. İnş sendeki gebelktndrkızlar ovitrellenin 14. günü çok yoğun sari şu gibi akintim.var bi anda boşaliyo regl oluyorum saniyorum ama olmadım sağ ve sol kasikta batma var sizce hamilelik mi yoksa başka bisey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?