Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim daha erken sen yinede kendini koru .benim asilamanin 11.günü aksam 17cikmisti kanda idrar testlerinin cogu 20 ve ustunu ölcuyor. Rabbim ol derse oluyor canim. Bende tamamen olmasada kafami rahatlattim. Hayit hapi iciyorum 3 aylik kullanimda yumurtlamayi düzenliyormus baska bir tedavi yaptirmicam bunaldim iyice. Bol bol dua ediyorum.

Rabbim ol demedikten sonra biz ne yapsak boş, dün akşam benim regli ağrılarım falan başladı zaten baya baya. Bence de stres en büyül etken, en güzelini yapıyorsun ben de uzun bir süre tedavi falan istemiyorum

işe yaradımı peki bu kürlerden sonra mı gebe kaldınız

İkinci yaptırışım. İlkinde hamile kalmıştım hemde ikizlere ama sonu kötü oldu. 4.5 ay oldu ikinci kez yaptırdım. Kasık ağrılarım çok fazla mahvediyor beni. İlkinde bu kadar olmamıştı
allah allah bende bu ay hic bisey yok adetime 10 gün kaldi sadece yumurtamın catladigi aksam cok agrim olmustu simdi hic bisey yokk

kızlar bata 10 gün kaldı gecen ay bir sürü belirti yaşamıştım cok ağrı cekmistim bu ay hiccc bisey yok sadece igneden 36 saat sonra iliskiye girerken baya sağ yumurtaligımdan acı cektim gecen sefer cok fazla akintim olmustu bu ay daha hic akıntık yok bide bu ay hoc stres yapmadım igneyi yaptirdigim ginden beri her gunumu dolu dolu geciyorum kendim icin biseyler yapiyorum 0 stres anliycaginiz

Belkide geçen aydan farklı bişey olmuştur ve tutmuştur inşallah tabii.
Benimde geçen ay çatladıktan sonra regl olana kadar ara arankasık ağrıları oldu bende acabamı döllendimi demiştim ama negatifti belkide agrı olmamasu iyiye işaret.

hahay ay insallah canım ya hayırlisı olsun hepimiz icin

Canımm daha 11. Gün erken umutlarının bitmesi için ama tabiki sen kötüyü düşün olursa sürpriz olsun zaten biliyorduk aşılamanın tutma şansı çok azdı oda bize denk gelmedi gönlün ferah olsun olmadıysada olana kadar bekliyoruz deniycez doktora gitme bikaç ay kendimize ayıralım ihtiyacımız var arkadaşım

Canım o kadar güzel demişsin ki biliyorduk evet ama insan yine de beklentiye giriyor işte. O kdar girmiyim diye uğraştım girdim. 5/6 gündür regli sancıları çekiyorum bu kadar erken başlamaz acaba mı diyorum. Düşünürken sanki olacakmış gibi de dikkat ediyoruz, kendimizi yıpratıyoruz. Tabi zamanı vardır bekliycez pes etmiycez ama dediğin gibi kendimizi toparlayabilmek adına zamana ihtiyacımız var

Evet canım senn hala şansın var daha regl gelmedi inşallah gelmez toparlanıp yola devam :)

Kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimizi artık meleklerimize kavuştursun, hamile olan arkadaşlarımıza da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

Savol kuzum seninde mübarek olsun aksi gibi regli oldum yasin okuyacaktim.sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.

Şöyle çatlatma iğnesi yaptığın da göğüs da hassasiyet, bel karın ağrısı, uyku hali yapabiliyor ve karıştırıyoruz ister istemez erken gebelik belirtileri ile
Anladimm..ben de bi test var o testi yapinca vucutta ignenin etkisini gosteriyor sandim:))))
Benim de ignenin 3.gunu iliski sirasinda cok kasik agrim oldu. Sis oldugunu hissediyordum kasiklarimin

Ü
Üzülme canım tesbih çekersin bol bol dua edersin ben az sonra okuycam senin içinde dua ederim

Sagol canim benim. Bende tespih cekicem.ayetel kürsi ve fatiha okuyacagim 100 er tane.birde esmalari okuyorum bende hepimize dua ediyorum .cok zor cok.kalbim 1gunde 4 mevsimi yaşiyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…