Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ignemin 5.gun. Gun icerisinde surekli adet olacakmisim gibi kasiklarimda agri var. İgnenin etkisi kac gun sonra azalir?

Arkadaşlar bişey sorcam.
Şimdi ben 1 martta iğneyi vuruldum ne zaman test yapsam kesin sonuç alırım. Benim adet düzensizliğim var o yüzden hani adet gününü bekleyim geçsin gibi şansım yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hımm, çokmuş, 3 ay önce yaptırmıştım bende, ama sadece amh bakılmıştı, çıkmasıda 1hafta sürmüştü sanırım, ama yüksek çıkar seninde, pko varya sende de, benim 6.8 di

Doktorda kötü cikmaz gibi geliyor dedi.insallah iyi cikar. Amh yumurtalik rezervini gösteriyormus benim cok zor gelisiyor

Mrb canim tedavin hayirli olsun .igneden 15gün sonra test yapabilirsin diyor doktorlar. Bazisinin idrarda daha erken cikiyor bazisinin gec cikiyor.

12. Gün bakılıyor ama çoğunlukla çıkmamış oluyor 14 ve 15.gün yaparsan iyi olur

evrt
Kızlar bugün benim iğneden sonra 14. Günüm bi 1o gun once gogus hasasiyetim basladi ve çok yogun beyaz kremsi kokusz kaşıntısız akintim var sizdede igne surecinde boyle belirtiler oldu mu ??
evet arkadasim bendede oldu beyaz pütürlü akinti.sonrasındada yoğun sari şu gibi akintim geldi şuanda 16. günüm biraz azaldı göğüslerim bariz bir şekilde büyüdü uclari açıyor daha test yapmadım yarın regl olmam gerekiyor olmazsam direk kan vericem. sende istersen tam gününü bekle inşallah müjdeli haberi alırsın

Test almama gerek kalmadı geldi kırmızılar.. Yarın dr'a gtcm yne.. Senden güzel haberler alırız inş.
Bu arada bilen var mı, hormon testi aile doktorunda da yapılıyor mu?
hayırlısı olsun canım benim vaktini bekliyor ben inaniyorum. beni sorarsan beklemedeyim yarın regl günüm ama olacak.gibiyim hiç umutlu.degilim allah bilir ama 15 mart doğum günüm.unutamayacagim güzel bir doğum günü hediyesi olurdu inşallah öylede olur bakalım. hormon testlerini sağlık ocağı yapmıyor artık canim bulunduğun ilde devlet hastanesinde dahiliyeye gidersen hepsini yatırırsın.

Mrb canim tedavin hayirli olsun .igneden 15gün sonra test yapabilirsin diyor doktorlar. Bazisinin idrarda daha erken cikiyor bazisinin gec cikiyor.
canım benim bugün 16. günüm yarında normal regl günüm beklesemmi yoksa idrar testi evde var baksammi çok kararsizim 11. günümde test yaptım çıkmadı sence ne yapmalıyım

canım benim bugün 16. günüm yarında normal regl günüm beklesemmi yoksa idrar testi evde var baksammi çok kararsizim 11. günümde test yaptım çıkmadı sence ne yapmalıyım

16.günde varsa cikar canim. Bence netlesince insan rahatliyor. Insallah bebiş bekletmeden gelmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…