- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.821
ya hiç sanmıyorum ama 1 martta ilişki oldu bir tekCanim doktora sormadan test yaptirmadan kullanma.belkide gelmistir bebis. Süpriz yapmayi severler
Ay daha çok bebeğim ya :) ama tabi zaman hızlı geçiyo, her ne kadar bana şu an hiç geçmese de... :) Allahım hepimize o mutlulukları yaşamayı nasip etsin inşallahSagol kuzum az kaldi senin minnoş dogsun o tatli telaslari sende yasiyacaksin
Canım testler falan yanıltıcı oluyosa bu dinlenme süresinde hiç bişey yapmayıp sadece haftada iki üç gün düzenli ilişki olursa belki onun faydasını görürsün Allah'ın izniyleEvet canim doktorda pko var dedi. Oyüzden ovulasyon testlerim yaniltici oluyor. Saldım çayıra ....oglanin dogum günü var haftaya ona odaklandim. Bu yıl konseptimiz pijamaskeliler. O da ayri bir stres
Canım bana bu ay da verdi ama bende soğan suyu yapmayı düşünüyorum hatta doktorun asistanı bile dedi yapıp kaybolan çok var hastamız diye gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum canımBenim 5 6 tane ufak ufak kalmiş kist.3.5cm olan kist 1.80cm e düşmüş.benim doktorum dogum kontrol hapi vermedi kendiliginden kaybolur dedi... bende bugun yarin sogan suyu icicem belki sökülür
hadi hayırlısı inşallah olurRabbim isteyen herkese nasip etsin banada versin inşallah dün iğnemi oldum bugün için ilişki dedi 2 yumurtam var biri 20 cm biri 16 cm ilk klomen verdi etki etmedi sonra iğnelerle büyüttük ama bu süreç gerçekten insanı yoruyor beklemek çok zor Allah gönlümüze göre versin böyle olup hamile olan varmı
Canım testler falan yanıltıcı oluyosa bu dinlenme süresinde hiç bişey yapmayıp sadece haftada iki üç gün düzenli ilişki olursa belki onun faydasını görürsün Allah'ın izniyle
İnşallah canımBende aynen öyle yapicam canim.regli bitince gün aşırı iliski denicem. Nasipte varsa hayirlisiysa olsun
Choriomon 5000 I.U 2 kutu 120 lira Tutdu canımhadi hayırlısı inşallah olur
iğne olarak ne marka ve ne dozda kullandın canım?
ve fiyat ne tuttu?
O yazdığım çatlatma iğnesi adı yumurta genişletmek için merıonal 75 I.U verdi 6 kutu kullandım 540 lira Tutdu bunlardahadi hayırlısı inşallah olur
iğne olarak ne marka ve ne dozda kullandın canım?
ve fiyat ne tuttu?
Tatlım özelde 70 TL falan tutmuştu benimki, yani o civar bişey diKızlar bana daha önce amh testi yapilmadi bugün doktor yarin amh testi de yapalim dedi. Zaten fsh da aynisi olmuyormu. Acaba fiyati nekadar
Tatlım özelde 70 TL falan tutmuştu benimki, yani o civar bişey di
Ay daha çok bebeğim ya :) ama tabi zaman hızlı geçiyo, her ne kadar bana şu an hiç geçmese de... :) Allahım hepimize o mutlulukları yaşamayı nasip etsin inşallah
Canım bana bu ay da verdi ama bende soğan suyu yapmayı düşünüyorum hatta doktorun asistanı bile dedi yapıp kaybolan çok var hastamız diye gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum canım
Mrb canm nasılsın iyimisin herkese dua ediyorum sanada ınşallah en kısa sürede micizene kavuşursun canmCanimcim bugun yapildi lh tsh prolaktin fsh e2 ve amh 300tl yuttu
Mrb canm nasılsın iyimisin herkese dua ediyorum sanada ınşallah en kısa sürede micizene kavuşursun canm
Test almama gerek kalmadı geldi kırmızılar.. Yarın dr'a gtcm yne.. Senden güzel haberler alırız inş.sağol canım ya inşallah hamile kalmışımdır bu ay . benimde bugün 15 oldu 2 gün sonrada zaten regl günüm oluyo bekliycem günüme kadar sen naptın canim insallah test pozitiftir haberdar et benide aeo
Yok adetin 3 günü kadın Doğum doktorun yapıyorTest almama gerek kalmadı geldi kırmızılar.. Yarın dr'a gtcm yne.. Senden güzel haberler alırız inş.
Bu arada bilen var mı, hormon testi aile doktorunda da yapılıyor mu?
Evet geçen ay dr'uma gittim yptrdm sağolsun indrim sağladı ama indrmli bile 250tl. Aile dr'unda olablsydi keşkeYok adetin 3 günü kadın Doğum doktorun yapıyor
Evet bencede daha iyi olur stres fazla olmuyo tüm doktorların söylediği stresin büyük etkisinin olması hayırlısıyla gelir inşallah canmCanim benim iyiyim sükür regli oldum.hormon testlerim yapildi hafif pko var. Tedaviyi bıraktik. Kendiliginden olursa olucak olmazsa ekim de tüp bebek denicem canim.. Belki böylesi daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?