Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok büyuk ya benim 18 mm de vuruldu asilama yapilcagim zaman

3gün önce 16 mm idi. Ne ara büyüdü bukadar anlamadım.çok olumlu konuştu ama kafamda soru işaretleri oluştu. Aynen bana göre de çok büyük. Aşılama ne zaman yapıldı? Banada önerdi ama istemedim

3gün önce 16 mm idi. Ne ara büyüdü bukadar anlamadım.çok olumlu konuştu ama kafamda soru işaretleri oluştu. Aynen bana göre de çok büyük. Aşılama ne zaman yapıldı? Banada önerdi ama istemedim
Bukadar büyüdüyse kendi kendine çatlar bence benim iğneyle büyüdü maşallah gayet iyi büyümüş

Benimde 3 gün ama aşırı ağrım var sende de oluyor mu peki

Ne zaman yapildi derken 18 mm ken catlatma ignesi yapildi 36 saat sonra yapildi.muhtemelen biraz daha büyümüstür tabi

Benim 2 yumurtam vardı 3gün önce sol kasığımda çok aprı ve batma oldu. Bugün baktı tek yumurta.diğeri çatlamış çatlarkende batma ve sancı olur dedi. Böyle bir ağrımıydı seninki.

Mallesef canim kirmizilar gorundu

İnşallah vardır o zaman doğru sonuçtur. Yarın sabah yine yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…