Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb canim tedavin hayirli olsun .igneden 15gün sonra test yapabilirsin diyor doktorlar. Bazisinin idrarda daha erken cikiyor bazisinin gec cikiyor.
Teşekkür ederim bişeyde kalmadı teste çok heyecanlıyım

Üzülme hayırlısı bence kuzum bir dahaki ay inşallah
yok ya üzülmüyorum adet olursam hangi kuru denesem diye araştırma yapıyordum maydanoz süt buğusu sogan kuru hayır tohumu ve testere disli aslan pençesi dr. bana pco görüntüsü var dedi ama tahlilerim normal sadece usg bakıp dedi sence ben adet olursam bu kürlerin hangisi uygulamaliyim

İlk soğan kürüyle başla 15 gün devamlı sabah akşam yemeklerden önce hergün taze hazırla sonra hayıt tohumu Aslan pençesi kullan bundan sonra da keten tohumu ve çörek otu yağı sabah akşam ayni şekilde fazlasıyla faydasını göreceksin bende de pco vardı hiç büyümeyen yumurtalıklar bunlar sayesinde büyüdü bu ayın 22 sinde bakalım inşallah tutar

Bide sakın maydonoz kullanma rahimde incelme yapıyor

Bugün iğnemin 6. Günü ve benim alt karında çok şiddetli sancı var. Daha önceki günlerde kasıklarda ağrı olmuştu. Şimdide kaynımda başladı. Benim gibi olan var mı? Neden böyle oluyor

peki bunlar sıralaması nasıl olacak sogan kürünü anladım sogan kuru bitmeden mi yoksa kullanırken testere disli aslan pençesinde kullanayimmi ayrıntılı anlatabilirmisin

Hayırlı olsun :) kaçıncı gününüz bugün
bugün 16 . günümdü saat 4 gibiydi yaptım negatifti aksam 7 8 gibiydi artil atayim dedim bi baktim silik 2. cizgi cikti bide kahverengi leke geldi suan yok geçti bilmiyorum kesin mi fotoğraf nasıl yükleniyor bilsem yüklicem yorumlardiniz

İlk 5 dk sonra çıkan sonuç doğru deil die biliyorum. Siz sabah ilk idrarınızla tekrar bakın. Umudunuzu kırmak istemem ama en sağlıklısı böyle olur. İnşallah vardır bebişiniz :)

İlk 5 dk sonra çıkan sonuç doğru deil die biliyorum. Siz sabah ilk idrarınızla tekrar bakın. Umudunuzu kırmak istemem ama en sağlıklısı böyle olur. İnşallah vardır bebişiniz :)
evet genelde öyle şöyleler ama benim kizim adetime 1 gun kala test yapmıştım 1 saat sonra çıkmıştı. ama bilmiyorum ablanında ertesi gün çöpü bosaltirken bakmış merak edip pozitifi görmüştü bilmiyorum pazartesi gunu kanda baktiricam

Merhaba. Araniza yeni katıldım. Bugün çatlatma iğnemi vuruldum.bekliyorum öneriniz var mı? Aklıma takılan şey bugün doktor yumurtamın 27mm olduğunu söyledi.ve çok güzel dedi. Çok büyük değil mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…