- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.961
Ben de ovulasyonla baktım, sonradan silikleşti tabi. Tarın da bir dene bakalım daha koyu mu olacak azalacak mı. Gebelik var diyebilmek için tam pik hatta daha da koyu. Ben hep öyle gördüm baktığım yazılardaYaptım bugün aslında, tam pik gibimi olması lazım, bilemedim
Dün yaptım bişey yoktu, alt karında adet sancıları çekiyorum geliyor geliyor gidiyor. İğnden sonra 20. Günde falan hasta olan da oluyor. Acaba çatlamadı da kist mi oldu diye korkuyorumNaptın canım yaptın mı test
hayir benden istemedi testProgestoron testi yaptiricak misin? Doktor istedi benden yarin kanda bakilacak
Progestoron testi niçin yapılıyor?hayir benden istemedi test
Yumurta saglikli catlamis mi diye bakiliyor cnm. Kanda deger araniyor o degerin 5’in uzerinde olmasi gerekiyor. Benim gecen ay 5,9 cikmisti ama dollenme olmadi. Gecen ay igne ve femera kullanmamistim. Yarinki sonucu yazarim.Progestoron testi niçin yapılıyor?
Ayni durumdayiz benim de 7.gunum ozellikle sol tarafimda sanci var. Gobek deligimin altinda da sanci var sanki. Adet sancisindan daha farkli bir agri ve aci. Yarin doktoru arayip soracagimSlm hayirli aksamlar,ignenin bugün 7 ci gunu bugun hic iyi degilm sanki regl olacakmisim gibi gerginim kasiklarda agri,göğüs ucunda agri,rahime arada kramp giriyor bunlar normalmi kizlar ignenin ektisimi ,igneyi yatirdigimda ilk uc gun hiç bir belirti agri yoktu akinti bile yok,acaba yinemi tutmadi olmadi galiba gunler gecmek bilmiyo..
Rabbim hakkimizda hayirli evladi versin ins,ben artik tahammulum kalmadi gibi durumdayim yada bugün ku ruh halim bu,gobegim sis altarafida sis gergin bu igne böyle etkimi yapiyormus,iki daha sabredip test yapsam,sen yaptinmi hiç,ovulasyondan 5-6 gecince kanda çıkıyormuş,valla iki gun daha bekleyim saglik ocagina gidip kan vereyim,bunu düşünmek te geriyor korku sardi ama icimizdeki supheyi giderir..Ayni durumdayiz benim de 7.gunum ozellikle sol tarafimda sanci var. Gobek deligimin altinda da sanci var sanki. Adet sancisindan daha farkli bir agri ve aci. Yarin doktoru arayip soracagim
AminnnnAmiin canım benim, Allahım bir an önce sizlere de nasip etsin inşallah
Ben adet sonrası ovu testiyle takip ettim, adetin 12.günü pik yaptı, aynı gün Dr. A gittim, bir tane 21,5mm yumurta vardı, aynı gün çatlatma iğnesi istedim, şimdi adetin 26.günü,bata 4 var yaniBu ovulasyon testimi canm daha pik yapmamis ama koyulasma var sanırım sen iğne oldum iğne olunca yaniltabilir
yarın aynı saatlerde bidaha yap canm koyulaşma varsa gebelik testi yap canm ınşallah vardirBen adet sonrası ovu testiyle takip ettim, adetin 12.günü pik yaptı, aynı gün Dr. A gittim, bir tane 21,5mm yumurta vardı, aynı gün çatlatma iğnesi istedim, şimdi adetin 26.günü,bata 4 var yani
Ben test hic yapmadim ama kendime sözüm var Bat’im gecene kadar tahlil yaptirmicam. 6 gunum kaldi. 6 gun sonra regl olmazsam 7.gun test yaparim. Ben oyalanacak seyler bulmaya calisiyorum dizi izliyorum kitap okuyorum hafta ici zaten is yerinde oluyorum. Sen bilirsin tabi ama surekli dusunmek ve test yapip negatifi gormek cok zor biliyorum dusunmemek de zor ama kendimizi tutup baska seylerle mesgul olsak hem ruhumuza hem bedenimize cok daha iyi gelecekRabbim hakkimizda hayirli evladi versin ins,ben artik tahammulum kalmadi gibi durumdayim yada bugün ku ruh halim bu,gobegim sis altarafida sis gergin bu igne böyle etkimi yapiyormus,iki daha sabredip test yapsam,sen yaptinmi hiç,ovulasyondan 5-6 gecince kanda çıkıyormuş,valla iki gun daha bekleyim saglik ocagina gidip kan vereyim,bunu düşünmek te geriyor korku sardi ama icimizdeki supheyi giderir..
Ovu yaparım da, gebelik testine hiç cesaretim yokyarın aynı saatlerde bidaha yap canm koyulaşma varsa gebelik testi yap canm ınşallah vardir
Tşk ederim cnm. Bende baktırayım o zamanYumurta saglikli catlamis mi diye bakiliyor cnm. Kanda deger araniyor o degerin 5’in uzerinde olmasi gerekiyor. Benim gecen ay 5,9 cikmisti ama dollenme olmadi. Gecen ay igne ve femera kullanmamistim. Yarinki sonucu yazarim.
Bu arada İstanbul’da yasayan ve Anadolu yakasinda erkek doktor onerecek var mi? Prof tercihim.
Kist sanmıyorum canım günün geçti mi yaniDün yaptım bişey yoktu, alt karında adet sancıları çekiyorum geliyor geliyor gidiyor. İğnden sonra 20. Günde falan hasta olan da oluyor. Acaba çatlamadı da kist mi oldu diye korkuyorum
Haklisin canim birseyler bulmam lazim ama gercekten bugun iyi degilim sabahtan beri karnim 5aylik gibi şiş nefes almakta zorlandım bugun ondan karamsardim,duzelecek ins guzel haberler sonuc aliriz benim bat 20 sinde ins regl olmam 15 yillik hasret sona ersin..Ben test hic yapmadim ama kendime sözüm var Bat’im gecene kadar tahlil yaptirmicam. 6 gunum kaldi. 6 gun sonra regl olmazsam 7.gun test yaparim. Ben oyalanacak seyler bulmaya calisiyorum dizi izliyorum kitap okuyorum hafta ici zaten is yerinde oluyorum. Sen bilirsin tabi ama surekli dusunmek ve test yapip negatifi gormek cok zor biliyorum dusunmemek de zor ama kendimizi tutup baska seylerle mesgul olsak hem ruhumuza hem bedenimize cok daha iyi gelecek
Aslında net bir günğm yok benimKist sanmıyorum canım günün geçti mi yani
İnsallaahh hersey cok guzel olacakHaklisin canim birseyler bulmam lazim ama gercekten bugun iyi degilim sabahtan beri karnim 5aylik gibi şiş nefes almakta zorlandım bugun ondan karamsardim,duzelecek ins guzel haberler sonuc aliriz benim bat 20 sinde ins regl olmam 15 yillik hasret sona ersin..
Evet çıkabilirdi ama çıkmayanlarıda okuduk burda canımm belli olmaz yani adet gelmedenAslında net bir günğm yok benim9 şubat da olmuştum. 30/32 gün denebilir. İlk ovitrelle vurulduğumda da 16. Gün de hasta olmuştum. Bekliyorum bakalım. Bişey olsa silik galan çıkardı testte diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?