Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba. Benim 2 yumurtam vardı biri 7sinde çatlamış. Biz öncesini ve sonrasını bol bol değerlendirdik. 9unda ise 2. Yumurta için çatlatma iğnesi yapıldı. Şuan dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi var. İğnenin etkisi mıdır? Yoksa önce çatlayan yumurta mıdır? Bukadar çabuk çıkma ihtimali var mıdır? Heyecandan ne yapacağımı şaşırdım.yardım...görüntüyü ekliyorum

Eklentiler

• 1552277800852186171744.webp
    281,4 KB · Görüntüleme: 26
Heyecanını kırmak istememem canım ama iğne etkisidir bu. Daha çok yeni olmuşsun iğneyi, en az 10 gün vücutta iğnenin etkileri oluyo. 2.iğneyi yapıldıktan sonra en az 12 gün say ve öyle yap test canım

Evet çıkabilirdi ama çıkmayanlarıda okuduk burda canımm belli olmaz yani adet gelmeden
Evet canım okuyoruz da kendime gelince sanırım pek de ihtimal vermedim şu 2 günde geçsin de olmazsam bi kan veririm, ona göre de doktorla görüşürüm. Belirti falan da kalmadı bende sadece ara ara regli sancısı oluyor o

Hemen ümitsizleşme bekle bakalım belkide var inşallah görürsün çift çizgiyi hep

Hemen ümitsizleşme bekle bakalım belkide var inşallah görürsün çift çizgiyi hep
Canım benim bugün 17 günüm aşılama yaptırmıştım, olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Umutsuzluğa kapılmaktan ziyade. Silik de olsa çıkıyor çünkü. Ben de hiç öyle bir durum yok, o yüzden. Keşke de hepimizin çıkıverse çift çizgiler :)

Şimdi doktordan geldim. Sol tarafımdaki yumurta çatlamamış 28 mm olmuş. Doktor kiste dönüşebilir dedi. Çatlama iğneside yaptırmıştım neden çatlamadı ki. Çatlatmak için ne yapabilirm

Kuzum orası sağlık ocağı duyamayabilir yeterli donanıma sahip değiller. Sen içini ferah tut her şey yolunda inşallah. Dualarım da seninle, yarın bebeğini çok güzel bi şekilde gör inşallah

günaydın kötü düşünme canım sağlık ocağındaki cihazla duyulamamıştır. detaylı ultrason için erken değil mi?

Dualarımız seninle içini ferah tut inşallah bebeğimiz sağlıklı haberini verir canım benim

Sağol canım inşallah sen nasılsın bebeğinle nasıl gidiyor:)
İyiyim canım çok şükür. Bu ara bulantılarım azaldı. Sadece çok çabuk yoruluyorum, çok midem şişiyo su bile içsem. Başka bi sorunum yok şükür. Cuma günü nasipse kontrole gidicem çok merak ediyorum bebeğimi

Maşallah canım çok şükür biri bitince biri başlıyor zaten ama geçince unutuluyor hemen :) ben çok çok zorlandim hiç gecmicek sandım haslaiklar bulantılar yorgunluklar ama iki haftadır hiç olmamış gibi sanki çok şükür bebeğimi gördükçe unutuyorum onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…