- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.941
Burda birkaç arkadaş bu şekilde öğrendi, yanılmıyorsam meyyke, şişko ve aloevera, ama iğne yaptırmışlarmıydı o ay hatırlamıyorumbi arkadaşım söyledi bende sizin givi
canım ben senin sorunu yanlış anlamışım yumurtlama takibi yapmak istiyosun sandım ama sen ovulasyonla gebelik ogrenmek istiyorsun o konuda bi bilgim yok
allah razı olsun sendenn ne güzel dua böyle valla içimi ferahlattin allahım gönlundeki isteğini hayirli kolay ve çabuk bir şekilde inşallah sanada nasip etsinSonucu bizede gönder Rabbim gönlüne göre versin hatırlı evlat olur inşallah vatana millete Allah korkusu olan bir evladın olur inşallah şersede senin için hayra yorup verir inşallah
kesinlikle bende rabbim ol deyince oluveriyor ilaç dr hikaye demekki bizim için doğru zamanı ve sabrımızı ölçüyor ben bi 6 ay önce kimyasal geçirdim hiç uzulemdim allahtan dedim şimdide ona teslimim verirse verir hakkımızda hayilisi olsun rabbim tez zamanda nasip eder hepimize inşallahHiç birşey yapma bekle 2 gün daha normal evde test yaparsın böyle yapıp kendini buna odaklama evet çok zor biliyorum.ben de yoruldum negatif görmekten ama Rabbim ol dedikten sonra olmucak hiç birşey yok mübarek 3 aylardayız bol bol dua et bekle benim daha 11 gün var beklemekten başka çare yok Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın demekki Allah’ımın sevdiği kullarız bizi bekletiyor inşallah verir mükafatını vakti saati değil belki
hiç bilmiyorum canım ya ben yeni uyeyim takip ermedim dediğin uyeleriBurda birkaç arkadaş bu şekilde öğrendi, yanılmıyorsam meyyke, şişko ve aloevera, ama iğne yaptırmışlarmıydı o ay hatırlamıyorum
canım yaş kaç çocuk varmi ilaç kullandım miSonucu bizede gönder Rabbim gönlüne göre versin hatırlı evlat olur inşallah vatana millete Allah korkusu olan bir evladın olur inşallah şersede senin için hayra yorup verir inşallah
Allah hepimizden razı olsun amin inşallah 1.5 yıllık evliyim daha hamilelik nasıl birşey tatmadım bile test yapmaktan olumsuz sonuç almaktan yoruldum ama ümidim hala var Allah’ımın vardır bir bildiği diyorum bekliyoruz işte hayırlı haberiallah razı olsun sendenn ne güzel dua böyle valla içimi ferahlattin allahım gönlundeki isteğini hayirli kolay ve çabuk bir şekilde inşallah sanada nasip etsin
kesinlikle bende rabbim ol deyince oluveriyor ilaç dr hikaye demekki bizim için doğru zamanı ve sabrımızı ölçüyor ben bi 6 ay önce kimyasal geçirdim hiç uzulemdim allahtan dedim şimdide ona teslimim verirse verir hakkımızda hayilisi olsun rabbim tez zamanda nasip eder hepimize inşallah
26 yaşındayım 2 yıllık evliyim 7 ay önce klomen kullandım olmadı bu ay progestan klomen kullandım yumurta büyümede iğne verdi sonra 7 tane iğne kullandım 18 20 cm iki yumurta oluştu sonra 4 gün önce çatlatma iğnesi oldum bekliyoruz bakalım hayırlısı hakkımızda şersede hayır olur inşallahcani
canım yaş kaç çocuk varmi ilaç kullandım mi
allah ol derse olur canin sen ümidini kesme rabbim insallah hayırlısı ile anneliği tatdirsin sanaAllah hepimizden razı olsun amin inşallah 1.5 yıllık evliyim daha hamilelik nasıl birşey tatmadım bile test yapmaktan olumsuz sonuç almaktan yoruldum ama ümidim hala var Allah’ımın vardır bir bildiği diyorum bekliyoruz işte hayırlı haberi
Amin inşallah hepimizin gönlüne göre versinallah ol derse olur canin sen ümidini kesme rabbim insallah hayırlısı ile anneliği tatdirsin sana
Ovulasyon yapabilirsin 13. Günden sonra iğne etkisi faln kalmıyor, yoksa da çıkmıyor zaten bizzat denedim 16. Günümdeyim. Varsa da 10. Günden sonra gösteriyor kendiniNegatif görücem diye idrar testi bile yapamıyorum,
Yok kuzum gebeliklerini öğrendiklerinde ara vermiştiler tedaviyeBurda birkaç arkadaş bu şekilde öğrendi, yanılmıyorsam meyyke, şişko ve aloevera, ama iğne yaptırmışlarmıydı o ay hatırlamıyorum
Ben iğne kullanmamıştım canım, iğne kullanınca biraz yanıltabilir sonuçBurda birkaç arkadaş bu şekilde öğrendi, yanılmıyorsam meyyke, şişko ve aloevera, ama iğne yaptırmışlarmıydı o ay hatırlamıyorum
Naptın canım yaptın mı testOvulasyon yapabilirsin 13. Günden sonra iğne etkisi faln kalmıyor, yoksa da çıkmıyor zaten bizzat denedim 16. Günümdeyim. Varsa da 10. Günden sonra gösteriyor kendini
Yaptım bugün aslında, tam pik gibimi olması lazım, bilemedimOvulasyon yapabilirsin 13. Günden sonra iğne etkisi faln kalmıyor, yoksa da çıkmıyor zaten bizzat denedim 16. Günümdeyim. Varsa da 10. Günden sonra gösteriyor kendini
Anladım canım, senin nasıl gidiyor, varmı bulantı falanBen iğne kullanmamıştım canım, iğne kullanınca biraz yanıltabilir sonuç
6 ve 7.haftada vardı bulantı ve kusmalarım canım. 8.haftada pek kalmadı şimdi. Çok nadir bulantı oluyo ama uzun sürmüyo canım şükürAnladım canım, senin nasıl gidiyor, varmı bulantı falan
Maşallah, rabbim tamamına erdirsin inşallah6 ve 7.haftada vardı bulantı ve kusmalarım canım. 8.haftada pek kalmadı şimdi. Çok nadir bulantı oluyo ama uzun sürmüyo canım şükür
Amiin canım benim, Allahım bir an önce sizlere de nasip etsin inşallahMaşallah, rabbim tamamına erdirsin inşallah
Yok iğne yaptiyatırmamıştım ovulàyonla takip ederken tekrar hergun gittikçe koyulaşmaya başladığını farkettim sonra gebelik testi yapmış tümBurda birkaç arkadaş bu şekilde öğrendi, yanılmıyorsam meyyke, şişko ve aloevera, ama iğne yaptırmışlarmıydı o ay hatırlamıyorum
Bu ovulasyon testimi canm daha pik yapmamis ama koyulasma var sanırım sen iğne oldum iğne olunca yaniltabilirYaptım bugün aslında, tam pik gibimi olması lazım, bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?