Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bi arkadaşım söyledi bende sizin givi
canım ben senin sorunu yanlış anlamışım yumurtlama takibi yapmak istiyosun sandım ama sen ovulasyonla gebelik ogrenmek istiyorsun o konuda bi bilgim yok
Burda birkaç arkadaş bu şekilde öğrendi, yanılmıyorsam meyyke, şişko ve aloevera, ama iğne yaptırmışlarmıydı o ay hatırlamıyorum

Sonucu bizede gönder Rabbim gönlüne göre versin hatırlı evlat olur inşallah vatana millete Allah korkusu olan bir evladın olur inşallah şersede senin için hayra yorup verir inşallah
allah razı olsun sendenn ne güzel dua böyle valla içimi ferahlattin allahım gönlundeki isteğini hayirli kolay ve çabuk bir şekilde inşallah sanada nasip etsin kesinlikle bende rabbim ol deyince oluveriyor ilaç dr hikaye demekki bizim için doğru zamanı ve sabrımızı ölçüyor ben bi 6 ay önce kimyasal geçirdim hiç uzulemdim allahtan dedim şimdide ona teslimim verirse verir hakkımızda hayilisi olsun rabbim tez zamanda nasip eder hepimize inşallah

Allah hepimizden razı olsun amin inşallah 1.5 yıllık evliyim daha hamilelik nasıl birşey tatmadım bile test yapmaktan olumsuz sonuç almaktan yoruldum ama ümidim hala var Allah’ımın vardır bir bildiği diyorum bekliyoruz işte hayırlı haberi

cani
canım yaş kaç çocuk varmi ilaç kullandım mi
26 yaşındayım 2 yıllık evliyim 7 ay önce klomen kullandım olmadı bu ay progestan klomen kullandım yumurta büyümede iğne verdi sonra 7 tane iğne kullandım 18 20 cm iki yumurta oluştu sonra 4 gün önce çatlatma iğnesi oldum bekliyoruz bakalım hayırlısı hakkımızda şersede hayır olur inşallah

allah ol derse olur canin sen ümidini kesme rabbim insallah hayırlısı ile anneliği tatdirsin sana

Ovulasyon yapabilirsin 13. Günden sonra iğne etkisi faln kalmıyor, yoksa da çıkmıyor zaten bizzat denedim 16. Günümdeyim. Varsa da 10. Günden sonra gösteriyor kendini
Yaptım bugün aslında, tam pik gibimi olması lazım, bilemedim

Eklentiler

• 1552234275977988797854466555141.webp
    387,2 KB · Görüntüleme: 25
Burda birkaç arkadaş bu şekilde öğrendi, yanılmıyorsam meyyke, şişko ve aloevera, ama iğne yaptırmışlarmıydı o ay hatırlamıyorum
Yok iğne yaptiyatırmamıştım ovulàyonla takip ederken tekrar hergun gittikçe koyulaşmaya başladığını farkettim sonra gebelik testi yapmış tüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…