- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.081
Yaaaa, ağlıycam vallaCanım ben çizgiyi çok net görüyorum:)
Nasip denedik olmadı olsun diyecek yapacak biley yok canım yola devam bu ay düşünmemeye çalışEvet çok şükür geldi ama deli ağrım varya
İnşallah bitanem yaa, rabbim duysun sesiniCanim var var hadi hayirlisi olsun canim benim
Canım ben olmadığını biliyordum, inan hasta olduğuma sevindim bile, çok bunalmıştım. İnşallah senin ki pozitiftir :)
Çizgi var canım ya hem de baya net görünüyo :) kan ver bence hemen :)Canım Bi daha atıyorum
Kan vermeye korkuyorum kuzum yaaa, ya çıkmazsa, yarın Bi daha yapayım idrar, belki sonraÇizgi var canım ya hem de baya net görünüyo :) kan ver bence hemen :)
Tamam canım ama büyük ihtimalle gelmiş bebişin. Yarın bi idrar yesti daha yap yine çıkıyosa kan ver korkma artıkKan vermeye korkuyorum kuzum yaaa, ya çıkmazsa, yarın Bi daha yapayım idrar, belki sonra
Canım rahim filminden hiç korkma ben de anestezimi çekilmiştim uyandıktan yarım saat sonra yemek yemeye mekana gittim gezdim dolandım:) acı hissetmiyorsun 2 3 gün regl gibi kanaman geliyor sadecemerhaba arkadaşlar ben de femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile şubat ayından beri tedavi oluyorum 2. denemem hoş bu ay geç kalmışım iğne olmaya çünkü yumurtam kendiliğinden çatlamış, açıkcası pek ümidim yok ama ne bileyim insanın içi gidiyor.. Bir buçuk senedir deniyoruz olmuyor her şey normal diyor doktorlar. Stres yapma kafana takma dedikçe daha fazla takıyorum 31 yaşındayım o annelik duygusu geldi tarif edemiyorum kimseye rabbim kimseyi cidden böyle sınamasın çok zormuş , psikolojim alt üst oldu. Bu ay da olmaz ise bir daha ki ay tekrar ayni sekil, sonra rahim ağzı filmi cekecekmis tüplerim tıkalı mi diye ondan çok korkuyorum anestezi ile yapılıyor diye. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama ben çok yoruldum.
Canım rahim filminden hiç korkma ben de anestezimi çekilmiştim uyandıktan yarım saat sonra yemek yemeye mekana gittim gezdim dolandım:) acı hissetmiyorsun 2 3 gün regl gibi kanaman geliyor sadece
Hayırlısı olsun ama ben sizin yerinizde olsam koşa koşa kan verirdim. ALLAHın izniyle hamilesinizdir inşaALLAHKan vermeye korkuyorum kuzum yaaa, ya çıkmazsa, yarın Bi daha yapayım idrar, belki sonra
Deniyorum da tabi stres yapmıyım demekle de olmuyor, insanın aklına bir kere girince zor.Regli olmakta önemli tabi, biraz kendi haline bırak istersen, çok stres yapmamaya çalış
Evet bunalıyoruz nefes almaya ihtiyaç var tabiki, bakalım biraz bırakıcam. Yazın da ankaraya geçerim düzgün alaınında daha iyi bir doktor araştırıpEvet canım gerçekten bazen kendi haline bırakmak en iyisi spor yapmak sürekli hareket halinde olmak lazım aslında
Maalesef kadın olmak ne zorİlaçların etkisindendir o canımya
Denemeseydik de aklımızda kalıcaktı, bana rahim filmi falan çekmedi, söylemedi de. Bakalım yazın farklı bir doktor bulursam diye düşünüyorum. Sen kendin mi takip edeceksin bu ay?Nasip denedik olmadı olsun diyecek yapacak biley yok canım yola devam bu ay düşünmemeye çalış
Ben İlk ayımda düşük yaptım 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık. Eşimde de benim hormon testlerimde de rahşm filminde de sorun çıkmadı sadece 90 kiloyum ve pkoluyum. Ama umudumu kaybetmedim nasipse olacak biliyorum. Ve şunu da biliyorum ki Rabbim vermeyeceği bir şeyin hayalini kurdurup el açtırmazmış. İnşaALLAH olacak umutsuzluğa Kapılmayın.Evet bunalıyoruz nefes almaya ihtiyaç var tabiki, bakalım biraz bırakıcam. Yazın da ankaraya geçerim düzgün alaınında daha iyi bir doktor araştırıp
canım rahat ol olur sadece zamanını bekliyorBen İlk ayımda düşük yaptım 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık. Eşimde de benim hormon testlerimde de rahşm filminde de sorun çıkmadı sadece 90 kiloyum ve pkoluyum. Ama umudumu kaybetmedim nasipse olacak biliyorum. Ve şunu da biliyorum ki Rabbim vermeyeceği bir şeyin hayalini kurdurup el açtırmazmış. İnşaALLAH olacak umutsuzluğa Kapılmayın.
Ankara da Dr, düşünürsen, başkent ünüversitesi profu hulusi zeyneloğlunu öneririm,Evet bunalıyoruz nefes almaya ihtiyaç var tabiki, bakalım biraz bırakıcam. Yazın da ankaraya geçerim düzgün alaınında daha iyi bir doktor araştırıp
canım senin bat ne zaman?Ankara da Dr, düşünürsen, başkent ünüversitesi profu hulusi zeyneloğlunu öneririm,
Canm sonuc ne oldu merak ettim insallh hayirli haberdirEvet canım başından beri stres sevinç hepsini bir arada yaşıyoruz kayıplarımızdan dolayı korkuyoruz işte inşallah sağlıkla kavusuruz bebeklerimize isteyenlere de nasip olur inşallah herşeye raziyiz dediğin gibi canım benim cinsiyeti belli değil gostermiyo hala yarın detaylı da belli olur herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?