Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba arkadaşlar ben de femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile şubat ayından beri tedavi oluyorum 2. denemem hoş bu ay geç kalmışım iğne olmaya çünkü yumurtam kendiliğinden çatlamış, açıkcası pek ümidim yok ama ne bileyim insanın içi gidiyor.. Bir buçuk senedir deniyoruz olmuyor her şey normal diyor doktorlar. Stres yapma kafana takma dedikçe daha fazla takıyorum 31 yaşındayım o annelik duygusu geldi tarif edemiyorum kimseye rabbim kimseyi cidden böyle sınamasın çok zormuş , psikolojim alt üst oldu. Bu ay da olmaz ise bir daha ki ay tekrar ayni sekil, sonra rahim ağzı filmi cekecekmis tüplerim tıkalı mi diye ondan çok korkuyorum anestezi ile yapılıyor diye. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama ben çok yoruldum.

Canım rahim filminden hiç korkma ben de anestezimi çekilmiştim uyandıktan yarım saat sonra yemek yemeye mekana gittim gezdim dolandım:) acı hissetmiyorsun 2 3 gün regl gibi kanaman geliyor sadece

Canım rahim filminden hiç korkma ben de anestezimi çekilmiştim uyandıktan yarım saat sonra yemek yemeye mekana gittim gezdim dolandım:) acı hissetmiyorsun 2 3 gün regl gibi kanaman geliyor sadece

gerçekten mi? Benim canim aşırı tatlı :) ve hiç bir ameliyat gecmisim vs yok ondan aşırı korkuyorum. Ve sonuçtan vs da korkuyorum, insallah o aşamaya gelmeden bir an önce hamile kalabilirim. Peki senin sonuçların nasıl çıktı filmden sonra?

Evet bunalıyoruz nefes almaya ihtiyaç var tabiki, bakalım biraz bırakıcam. Yazın da ankaraya geçerim düzgün alaınında daha iyi bir doktor araştırıp
Ben İlk ayımda düşük yaptım 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık. Eşimde de benim hormon testlerimde de rahşm filminde de sorun çıkmadı sadece 90 kiloyum ve pkoluyum. Ama umudumu kaybetmedim nasipse olacak biliyorum. Ve şunu da biliyorum ki Rabbim vermeyeceği bir şeyin hayalini kurdurup el açtırmazmış. İnşaALLAH olacak umutsuzluğa Kapılmayın.

canım rahat ol olur sadece zamanını bekliyor
ben de 2010 da evlendim 2014 te anne oldum
ilk başta korunduk.1,5 sene kadar uğraştık oğlum şimdi 4 yaşında.
bende de pko vardı ve 93 kg idim gebe kaldığımda
aşılama ile oldu. sen de sabırla denemeye devam et.
vakti gelince gelir.

Canm sonuc ne oldu merak ettim insallh hayirli haberdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…