Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şükür az kalmış senin de evet üzülüyoruz ama zamanında hasta olabilmek de çok önemli, doktora başladığımdan bu yana büyün dengem bozuldu. Bir süre ara vermeye karar verdim ben

Şükür az kalmış senin de evet üzülüyoruz ama zamanında hasta olabilmek de çok önemli, doktora başladığımdan bu yana büyün dengem bozuldu. Bir süre ara vermeye karar verdim ben
Evet canım gerçekten bazen kendi haline bırakmak en iyisi spor yapmak sürekli hareket halinde olmak lazım aslında

aynı şey bana da oldu canım
yumurta gelişsin diye bekledim gelişmedi
tarlusal kullandım adet oldum gittim 7 cm kist olmuş
ama benim kendiliğinden kayboldu 4 haftada
Çok şükür canım kaybolması çok güzel benm 3 cm e düştü inş bidaha bu kist belasını yaşamayız

Merhaba Arkadaşlar ben bir buçuk yıllık evliyim ve evlendiğimiz günden berni hiç korunmadan çocuk istiyoruz. İlk ayımda düşük yaptım. Ve o zamandan beri deniyoruz. Olmadı. Doktora gittim doktorum pcolu olduğumu söyledi ve rahim tersmiş. Pco için klomen kullanmaya başlattı reflin 5.günü günde bir tane. 5 gün içtim. Yumurta oluştu bir tane sağda. Ama çatlamamış olduğu için bu iğneyi vurdu. Aradan geçti 3 hafta regl günüm geldi çattı ama olmadım. Bu arada 90 kiloyum. Adet düzensizliğim var. Neyse doktora gittim test yaptı negatif üstelik yumurtam çatlamamış. İğneye rağmen olunca doktorun rahim filmi istedi çektirdim temiz çıktı Allahıma hamdolsun. Tabi klomene başlamadan önce eşime de tahliller uyguladı onda da problem yokmuş. Velhasıl olmadı çatlamadı büyümedi. Geçen rahim filmi aonuçlarını götürdüğümde kontrol etti yumurta kendiliğinden bir ay sonra kadar büyümüş ve çatlamaya yakınmış. Tabi kendiliğinden mi yoksa iğne etkisi mi bilmiyorum. Bu ara gidicem tekrar bakalım. adet olmadım yine test tuttum gene bi şey yok. Hayırlısı. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Bi de kilo vererek deniycem. Bakalım belki etkisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…