- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.061
Evde değilim şu an kardeşim sınavda, eve dönünce atarım Bi dahacanım fotoyu biraz daha net çekebilir misin?
Kafam karıştı canım nisan mı mart mı? :)17 nisan bat
Net çıkmadı evet, yinede sende gördün sanırım, çıplak gözle daha belirginKuzum fotoğraf net çekilmemiş biraz puslu ama gerçekten bi çizgi görünüyo bu testte :)
Eğer belirginse oldu bu iş inşallah canımNet çıkmadı evet, yinede sende gördün sanırım, çıplak gözle daha belirgin
Bende gördüm sankiKızlar çatlatma iğnesinin 15.günü,sanki Bi hayalet çizgimi var
Regl mi geldi canımÇok zor gerçekten başına gelmeyen de anlamıyor, nasıl oldu şimdi geçti mi? Yeni tedavi sürecine girebildin mi? Benim az önce başladı çok şükür, tam 18. Gün de
Görünen bi çizgi var canım evet, çok ümit verici bi durumNet çıkmadı evet, yinede sende gördün sanırım, çıplak gözle daha belirgin
Canım Bi daha atıyorumGörünen bi çizgi var canım evet, çok ümit verici bi durum
Evet çok şükür geldi ama deli ağrım varyaRegl mi geldi canım
Şükür az kalmış senin de evet üzülüyoruz ama zamanında hasta olabilmek de çok önemli, doktora başladığımdan bu yana büyün dengem bozuldu. Bir süre ara vermeye karar verdim benCanım ilaçla 3 cm e düştü 1 ayda doktor yine tedavi olmaz bu boyutla daha çok büyütür dedi 1 ay daha dkh verdi sanırm tamamen gitmiş olur bazen üzülüyoruz bu ayda olmadı adet oldum diye tabi ama kötünün kötüsü var vardır bi hayır canım hiç üzülme bidahaki aya gelsin umutlar:)
Çok üzüldüm yaaa, rabbim hayırlısını versin bitanem, önümüzdeki ay inşallahEvet çok şükür geldi ama deli ağrım varya
Canım ben olmadığını biliyordum, inan hasta olduğuma sevindim bile, çok bunalmıştım. İnşallah senin ki pozitiftir :)Çok üzüldüm yaaa, rabbim hayırlısını versin bitanem, önümüzdeki ay inşallah
Regli olmakta önemli tabi, biraz kendi haline bırak istersen, çok stres yapmamaya çalışCanım ben olmadığını biliyordum, inan hasta olduğuma sevindim bile, çok bunalmıştım. İnşallah senin ki pozitiftir :)
Evet canım gerçekten bazen kendi haline bırakmak en iyisi spor yapmak sürekli hareket halinde olmak lazım aslındaŞükür az kalmış senin de evet üzülüyoruz ama zamanında hasta olabilmek de çok önemli, doktora başladığımdan bu yana büyün dengem bozuldu. Bir süre ara vermeye karar verdim ben
Çok şükür canım kaybolması çok güzel benm 3 cm e düştü inş bidaha bu kist belasını yaşamayızaynı şey bana da oldu canım
yumurta gelişsin diye bekledim gelişmedi
tarlusal kullandım adet oldum gittim 7 cm kist olmuş
ama benim kendiliğinden kayboldu 4 haftada
Canım ben çizgiyi çok net görüyorum:)Canım Bi daha atıyorum
İlaçların etkisindendir o canımyaEvet çok şükür geldi ama deli ağrım varya
Kızlar çatlatma iğnesinin 15.günü,sanki Bi hayalet çizgimi var
Acaba iğne kaç gün vuruluyor benim doktorum bir gün vurdu sadece bir defaAminnn kuzum ınsallah senin ignenin kaçıncı gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?