- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.041
Duyarsınız canım inşallah, sen rahat ol strese sokma kendiniKeseyi gördük kalp atışı için bu cuma çağırdı bakalım bi dedi hayırlısıyla inşallah duyarsak murada ereceğiz
Evet kuzum yumurtlama olmuş gibi gözüküyor benimde geçen ay reglden 5 gün sonra gerçekleşmişti bende şaşırmıştım çabucak nasıl oldu diye hayırlısı inşallah
Bugün yumurtlama var gibi görünüyo canım. Değerlendir bugünü ama yarın yine test yap daha koyu çıkabilir, silikleştiyse de zaten önemli olan silikleştiği gün, o günü de değerlendir
Amiin canım benim hepimize Allahım önce hamile kalmayı sonra sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canımaynen canım bende şaşırdım erken olunca oyüzden bugün ve yarın tekrar deneyeceğimm testleri inşallah bakalım ne çıkaracak teşekkğr ederim Allah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Kızlar dün pregesteron testi yaptırdım ve sonuç 45.83 çıkmış. Baya yüksek çıkmış hamilelik olabilir mi?
İnşallahEvet baya yüksek inşallah hamileliktir canım 2 gün sonra tekrar yaptır yükselirse bebiş geldi demektir
Maşallah canım kaç haftalık oldu takvim eklememissinEvet kuzum yumurtlama olmuş gibi gözüküyor benimde geçen ay reglden 5 gün sonra gerçekleşmişti bende şaşırmıştım çabucak nasıl oldu diye hayırlısı inşallah
Kendim yaşadığım için yazdm ha oldum ha olcam diye beklerken 20. gün doktora gittim kist 7 cm ulaşmış bi kaç gün daha beklesem 10 cm’de ameliyat yapıyorlarmış toplam 2 ay doğum kontrol hapı yazdı tedaviler iptal inş senin adetin en kısa sürede gelir canım çatlamıştır umarımBen ilçeden ile gittiğim için heran da işten izin alamıyorum, bazen iğneden sonra 20. Gün hasta olanları da okudum. Yazdığın için teşekkür ederim tam olarak da korktuğum şey aslında, cumartesi gitmek niyetindeyim
Kuzum fotoğraf net çekilmemiş biraz puslu ama gerçekten bi çizgi görünüyo bu testte :)Kızlar çatlatma iğnesinin 15.günü,sanki Bi hayalet çizgimi var
Çok zor gerçekten başına gelmeyen de anlamıyor, nasıl oldu şimdi geçti mi? Yeni tedavi sürecine girebildin mi? Benim az önce başladı çok şükür, tam 18. Gün deKendim yaşadığım için yazdm ha oldum ha olcam diye beklerken 20. gün doktora gittim kist 7 cm ulaşmış bi kaç gün daha beklesem 10 cm’de ameliyat yapıyorlarmış toplam 2 ay doğum kontrol hapı yazdı tedaviler iptal inş senin adetin en kısa sürede gelir canım çatlamıştır umarım
Var gibi bişeyler, kan ver istersen?Kızlar çatlatma iğnesinin 15.günü,sanki Bi hayalet çizgimi var
aynı şey bana da oldu canımKendim yaşadığım için yazdm ha oldum ha olcam diye beklerken 20. gün doktora gittim kist 7 cm ulaşmış bi kaç gün daha beklesem 10 cm’de ameliyat yapıyorlarmış toplam 2 ay doğum kontrol hapı yazdı tedaviler iptal inş senin adetin en kısa sürede gelir canım çatlamıştır umarım
yumurtladığının göstergesi çok güzel canımKızlar dün pregesteron testi yaptırdım ve sonuç 45.83 çıkmış. Baya yüksek çıkmış hamilelik olabilir mi?
canım fotoyu biraz daha net çekebilir misin?Kızlar çatlatma iğnesinin 15.günü,sanki Bi hayalet çizgimi var
17 nisan batyumurtladığının göstergesi çok güzel canım
ama gebelik için ne ifade ediyor bilemiyorum
bat ne zaman
Canım ilaçla 3 cm e düştü 1 ayda doktor yine tedavi olmaz bu boyutla daha çok büyütür dedi 1 ay daha dkh verdi sanırm tamamen gitmiş olur bazen üzülüyoruz bu ayda olmadı adet oldum diye tabi ama kötünün kötüsü var vardır bi hayır canım hiç üzülme bidahaki aya gelsin umutlar:)Çok zor gerçekten başına gelmeyen de anlamıyor, nasıl oldu şimdi geçti mi? Yeni tedavi sürecine girebildin mi? Benim az önce başladı çok şükür, tam 18. Gün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?