- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.101
canım senin bat ne zaman?
BEnim de 15,96 cikmis doktora gonderdim simdi whatsapp’tan bakalim ne diyecek17 nisan bat
Gerçekten içim ferahladı ALLAH razı olsun. Kiloyla İlgisi yok diyorlar ama ister istemez onu düşünüyor insan. Yine de biliyorum nasip tabi ki.canım rahat ol olur sadece zamanını bekliyor
ben de 2010 da evlendim 2014 te anne oldum
ilk başta korunduk.1,5 sene kadar uğraştık oğlum şimdi 4 yaşında.
bende de pko vardı ve 93 kg idim gebe kaldığımda
aşılama ile oldu. sen de sabırla denemeye devam et.
vakti gelince gelir.
Canım test mi yaptırdın bugün iğnenin kaçıncı günü,hamilesin galiba ins herşey güzel gider benide bilgilendir canım yaBEnim de 15,96 cikmis doktora gonderdim simdi whatsapp’tan bakalim ne diyecek
Sen klomen kulladın mı ? Kaç yumurtan vardı?BEnim de 15,96 cikmis doktora gonderdim simdi whatsapp’tan bakalim ne diyecek
Sende hamilesin dimi belirtilerin oldumu rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin..Ankara da Dr, düşünürsen, başkent ünüversitesi profu hulusi zeyneloğlunu öneririm,
14 martcanım senin bat ne zaman?
Canim gebelim testi yapmadim. Progesteron testi yapildi dun aksam kan verdim. Bugun ignenin 9.gunu. Doktora yazdim cevap bekliyorumCanım test mi yaptırdın bugün iğnenin kaçıncı günü,hamilesin galiba ins herşey güzel gider benide bilgilendir canım ya
Yok bitanem, daha tam belli değil, belli belirsiz Bi çizgi vardı sabah ki testte, 14 bat, bekliycez bakalımSende hamilesin dimi belirtilerin oldumu rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin..
Femara kullandim 5 gun. Catlatma ignesi yapilmadan once iki yumurtam vardi sagda ve solda. Ama igneden sonra cogaldi mi bilmiyorumSen klomen kulladın mı ? Kaç yumurtan vardı?
Ayy işte var demek ins çok güzel hayırlı tahlil sonucun olur,bende görmeyi çok isterim ikinci çizgiyi:) peki ağrın sizin ne bilim kendinde bir değişiklik hissediyormusun..Yok bitanem, daha tam belli değil, belli belirsiz Bi çizgi vardı sabah ki testte, 14 bat, bekliycez bakalım
Detaylıya gittim canım kendi doktorum yoktu sonuçları gösteremedik ama herşey yolunda görünüyor kalp atımı falan çok iyi dedi çok şükür bı sıkıntı yok
Inş hayırlı güzel haberler alırsın canım burada bizede yaz olurmu merak ederim durumunuCanim gebelim testi yapmadim. Progesteron testi yapildi dun aksam kan verdim. Bugun ignenin 9.gunu. Doktora yazdim cevap bekliyorum
Çok çok sevindim o yazdigin değer gebelik tahlil sonucun dimi yanlış anlamadıysam,kusura bakma çok soruyorum heyecanlarım bana da umud oluyorsunuzDoktor sonucum icin cok guzel yumurtlama olmus dedi. Suan icin baska bisey ifade etmiyor bu deger. Hakkimizda hayirlisi insallah.
Kızlar benim iğnenin 8 ci gün göğüs sizisi ve sol kasıkta ağrı var sadece hiç alıntım ne yok kup kuru ,yani geni hamilelikleri belli olan arkadaşlar alıntınız ne zaman oluyo başlıyor bugün kafama takıldı cevaplarsanız sevinirim..
BEN de anestezili oldum kanamam bile olmadı hamdolsunCanım rahim filminden hiç korkma ben de anestezimi çekilmiştim uyandıktan yarım saat sonra yemek yemeye mekana gittim gezdim dolandım:) acı hissetmiyorsun 2 3 gün regl gibi kanaman geliyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?