Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya hanımlar az önce wcye gittim afedersiniz de peçeteye pembemsi bi akıntı geldi neden olabilir acaba

adet belirtisi olabilir kuzum yerlesme kanamasida olabilur her sey olabilir sabırla bekle bakalım yarını benimde basim agirmaya basladi buyuk bir ihtimal benimkide geliyor
Adetim çok düzensiz oluyo 1.5 2 ayı bulduğu oluyodu. Tabi yine bilemem adette olabilir de bi an görünce

vallah hakkimizda hayirlisi olsun kuzum stressiz sıkıntısız bizde kavusalım bebislerimize insallah bu ay olmazsa nasil bir yol izlerim bilmiyorum bakalım
Inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ❣

Arkadaşlar merhaba. Benim iğneden sonraki 8.günüm bitti. 2 günde bir test yaptım meraktan. Bugün yine yaptım hepsi pozitif çıktı.hala pozitifi kaybetmedim. Bununla umutlanıp duruyorum işte alt kısımda iğne gibi bıçak sağlanması gibi acı oluyor. İğnenin etkisi mı yaşayan varmı? Bat a 3gün var .

malesef hepsi ignenin etkisin 14.gün etkisi gecmis olur doktorum dedi o zaman dene ama idrarda cikmayabilir kanda cikar varsa ama ben biraz bekle derim

aynen öyle yapıyorlar. çok affedersin regl oldum mu diye her hafta arıyorlar. regl oldum diyorum inanmıyorlar. olmadım desem her gün arayıp soruyorlar hastaneye git miden bulanıyor mu iyi misin? çok bunaltıcı ama artık bir kulağımdan giriyor öbüründen çıkıyor. ben karnımı açıp da bebeği içine koymuyorum. Rabbim dilediği zaman verecek. bitti. sende öyle söyle sorduklarında de ben mi karnıma koyacağım bebeği hayır Allah ne zaman istese olacak bi sıkmayın artık beni de

evet iğneden sonra bende de olmuştu o ağrılar. o yumurta çatlıyor demek oluyor. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.

Aminn kuzum hepimize inşallah

Slm kızlar bnde çatlatma iğnesi oldum şubat ayında 1 hafta geçikme oldu reglimde siz ikinci iğneyi ne zamn vurundunz benim doktor bana 4 nisana randevu verdi uzun gelfi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…