- 1 Şubat 2019
- 92
- 77
- 3
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.381
canım bende 1 martta vuruldum bugun evdeki testim negatifti bence adet gunun gecikirse yapHayırlı akşamlar herkese ben bişey sorucam. Ben catlatma ignemi 1 martta vuruldum. 20sinde test yapmayı düşünüyodum ama dayanamıyorum p.tesi de yapsam kesin sonuç alabilir miyim acaba ?
Ya benim adetim duzensiz olduğu için gününü bilemiyorumcanım bende 1 martta vuruldum bugun evdeki testim negatifti bence adet gunun gecikirse yap
o zaman 20.gününde yap kesin sonuc alirsin kuzumYa benim adetim duzensiz olduğu için gününü bilemiyorum
Tamam çok teşekkür ederim canımo zaman 20.gününde yap kesin sonuc alirsin kuzum
İnşallah canım bekliyorum güzel haberini :)Cvp verdiğin çok teşekkür ederim o zaman ben hem p.tesi hem çarşamba yapayım . Hepimiz inşallah güzel haberler alırız
adet belirtisi olabilir kuzum yerlesme kanamasida olabilur her sey olabilir sabırla bekle bakalım yarını benimde basim agirmaya basladi buyuk bir ihtimal benimkide geliyorYa hanımlar az önce wcye gittim afedersiniz de peçeteye pembemsi bi akıntı geldi neden olabilir acaba
Adetim çok düzensiz oluyo 1.5 2 ayı bulduğu oluyodu. Tabi yine bilemem adette olabilir de bi an görünceadet belirtisi olabilir kuzum yerlesme kanamasida olabilur her sey olabilir sabırla bekle bakalım yarını benimde basim agirmaya basladi buyuk bir ihtimal benimkide geliyor
vallah hakkimizda hayirlisi olsun kuzumAdetim çok düzensiz oluyo 1.5 2 ayı bulduğu oluyodu. Tabi yine bilemem adette olabilir de bi an görünce
Inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ❣vallah hakkimizda hayirlisi olsun kuzumstressiz sıkıntısız bizde kavusalım bebislerimize insallah bu ay olmazsa nasil bir yol izlerim bilmiyorum bakalım
malesef hepsi ignenin etkisin 14.gün etkisi gecmis olur doktorum dedi o zaman dene ama idrarda cikmayabilir kanda cikar varsa ama ben biraz bekle derimArkadaşlar merhaba. Benim iğneden sonraki 8.günüm bitti. 2 günde bir test yaptım meraktan. Bugün yine yaptım hepsi pozitif çıktı.hala pozitifi kaybetmedim. Bununla umutlanıp duruyorum iştealt kısımda iğne gibi bıçak sağlanması gibi acı oluyor. İğnenin etkisi mı yaşayan varmı? Bat a 3gün var .
aynen öyle yapıyorlar. çok affedersin regl oldum mu diye her hafta arıyorlar. regl oldum diyorum inanmıyorlar. olmadım desem her gün arayıp soruyorlar hastaneye git miden bulanıyor mu iyi misin? çok bunaltıcı ama artık bir kulağımdan giriyor öbüründen çıkıyor. ben karnımı açıp da bebeği içine koymuyorum. Rabbim dilediği zaman verecek. bitti. sende öyle söyle sorduklarında de ben mi karnıma koyacağım bebeği hayır Allah ne zaman istese olacak bi sıkmayın artık beni deİnanır mısın sürekli okuldan izin alıp gidiyorum ve herkes hamileymişim de gizliyormuşum gibi davranıyor, işten sürekli izin alınca açıklama yapmak durumunda kalıyorsun o da yoruyor, anlıyorum seni.Rabbim yardım etsin hepimize inşallah
evet iğneden sonra bende de olmuştu o ağrılar. o yumurta çatlıyor demek oluyor. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.Arkadaşlar merhaba. Benim iğneden sonraki 8.günüm bitti. 2 günde bir test yaptım meraktan. Bugün yine yaptım hepsi pozitif çıktı.hala pozitifi kaybetmedim. Bununla umutlanıp duruyorum iştealt kısımda iğne gibi bıçak sağlanması gibi acı oluyor. İğnenin etkisi mı yaşayan varmı? Bat a 3gün var .
Aminn kuzum hepimize inşallahSlm kizlar bugun ignenin 12 ci gunu kirmizilari gördüm adete 4 gun vardi,iğneyi vurulduktan iki gun sonra goguslerim ağrıdı çok hassasdi,son iki gun agrisi dindi ve sadece dolgun ve şişti bugun sabah kalktıgımda sol kasik agrisi coktu bas agrisi vardi sonucu regl oldum akinti hic olmadi,diyecegim hic belirti aramayin bol bol dua edin rabbim hayirli salih evlatlar versin ins...
Amin canım.allah hepimize hayırlı evlatlar versin tez zamanda.beklemek çok zor..evet iğneden sonra bende de olmuştu o ağrılar. o yumurta çatlıyor demek oluyor. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.
beklenmeyende güzel olmuyor galiba kendimi avutuyorum .dAmin canım.allah hepimize hayırlı evlatlar versin tez zamanda.beklemek çok zor..
Slm kızlar bnde çatlatma iğnesi oldum şubat ayında 1 hafta geçikme oldu reglimde siz ikinci iğneyi ne zamn vurundunz benim doktor bana 4 nisana randevu verdi uzun gelfi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?