Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
henüz adetim gelmedi kızlar normalde gecikmez gecen ay 1 gun once olmustum hatta igne vurulalı tam 16 gün oldu idrar testinde 13.gün negatif cikmisti belki gev döllenme olmustur diye kendimi avutuyorum öyle cok bir belirtimde yok gogus hassasiyeti ve cok sık idrara cikma disinda.. yarın kan testi yaptirsam mi acaba artik yoksa yarinsa bekleyip salı mı yaptırsam

Selamm kızlar uzun bi süredir çok yoğunum yazamadım hiç yeni katılanlar olmuş bi de her girdiğimde rengi değişiyor bu sitenin bi adapte olamadılar ben yarın yumurta takibine gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi verecek.. yalnız aklıma hsg takıldı bu kez olmazsa bi bakmakta fayda var demişti doktorum.. yaptıran var mı ağrısı sancısı ya da yapılışı? biraz tecrübeye ihtiyacım var sanırım.

Canim tedavin hayirli olsun. Insallah buay gelir bebiş. Söyledigin ilacı ilk defa duydum.

Canim tedavin hayirli olsun. Insallah buay gelir bebiş. Söyledigin ilacı ilk defa duydum.

Teşekkür ederim inşallah :) letrasan femaranın muadili olan bir ilaç. Aslında doktorum femara yazmıştı ama eczane daha uygun fiyatlı olduğu için bunu önerdi. Doktorum da bi sakınca görmedi. O şekilde başladım.

Şnşallah gerekmkalmaz canım ama basit bil işlem 3 dakika fln sürüyo adet sancısının biraz daha fazlası gibi bi basınç ama işleme bittiği an acıda bitiyor benm Çok rahat olmuştu kendini kasma yeter

Şnşallah gerekmkalmaz canım ama basit bil işlem 3 dakika fln sürüyo adet sancısının biraz daha fazlası gibi bi basınç ama işleme bittiği an acıda bitiyor benm Çok rahat olmuştu kendini kasma yeter
Ay inşallah gerek kalmaz dediğin gibi ama okuduğum bir sürü yazıdan sonra içimi rahatlattın canım sağolasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…