- 1 Şubat 2019
- 92
- 77
- 3
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.421
Maşallah, rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin, inşallah
Amin canım sağol insallahMaşallah, rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin, inşallah
Maşallah canm hayırla gelsin oğlusun inşallah
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sadece mesajları okuyorum artık ben de yazmak istedim:). Geçen ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım fakat gebelik olmadı. Ekim ayından beri düşünüyoruz. Bu ay doktorum letrasan başlattı. Daha önce letrasan kullanan var mı?
Hay maşallah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin oğluşunuzu
Canim tedavin hayirli olsun. Insallah buay gelir bebiş. Söyledigin ilacı ilk defa duydum.
Şnşallah gerekmkalmaz canım ama basit bil işlem 3 dakika fln sürüyo adet sancısının biraz daha fazlası gibi bi basınç ama işleme bittiği an acıda bitiyor benm Çok rahat olmuştu kendini kasma yeterSelamm kızlar uzun bi süredir çok yoğunum yazamadım hiç yeni katılanlar olmuş bi de her girdiğimde rengi değişiyor bu sitenin bi adapte olamadılarben yarın yumurta takibine gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi verecek.. yalnız aklıma hsg takıldı bu kez olmazsa bi bakmakta fayda var demişti doktorum.. yaptıran var mı ağrısı sancısı ya da yapılışı? biraz tecrübeye ihtiyacım var sanırım.
Ayy maşallah canım ne kadar güzel
Ay inşallah gerek kalmaz dediğin gibi ama okuduğum bir sürü yazıdan sonra içimi rahatlattın canım sağolasınnŞnşallah gerekmkalmaz canım ama basit bil işlem 3 dakika fln sürüyo adet sancısının biraz daha fazlası gibi bi basınç ama işleme bittiği an acıda bitiyor benm Çok rahat olmuştu kendini kasma yeter
Çok teşekkür ederim canım evet sen baştan beri erkek demiştin bildin vallaAyy maşallah canım ne kadar güzelsana erkek hissediyorum demiştim :)
Ayrıca fotoğrafınız da çok güzel görünüyo maşallah ❤
Sağol canım inşallahHay maşallah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin oğluşunuzu
Amin canım inşallah seninki de hayırla sağlıkla gelir insallahMaşallah canm hayırla gelsin oğlusun inşallah
Bakalım ben de senin tahminin sonucunu bekliyorum heyecanlaÇok teşekkür ederim canım evet sen baştan beri erkek demiştin bildin vallabende senin kız dedim bilebilcem mı bakalım :)
Cok heyecanlı bı bekleyiş sonuç ne olursa olsun seni mutlu ediyorBakalım ben de senin tahminin sonucunu bekliyorum heyecanla
Yeter ki sağlıklı olsun canım ben her sonuçtan çok mutlu olurum :)Cok heyecanlı bı bekleyiş sonuç ne olursa olsun seni mutlu ediyorAllah gönlüne göre versin inşallah canım sağlıklı bı şekilde
Öyle canım tabiki de bizim de isteğimiz evlatti sadece cinsiyeti hiç önemli değilYeter ki sağlıklı olsun canım ben her sonuçtan çok mutlu olurum :)
kaçıncı gününde yaptın canım ? benim dün adet gunumdu daha olmadumKızlar bugün kan testi yaptık sonuç olumsuz bidaki sefere kaldı hayaller hayatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?