- 1 Şubat 2019
- 92
- 77
- 3
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.401
bugün adet günüm kızlar ve daha olmadü bir belirtimde yok henüz ay hemen icimi umut kaplıyor
Bugün 11 gün iğnenin acaba test yapsam çıkarmı yoksa erken mi
Yaaa anladım kuzum çok sağol11.gün cok ara bir tarih bence en azindan yarini bekle
bence cok erken kanda bile 14 gunden once cikmaz11.gün cok ara bir tarih bence en azindan yarini bekle
bence cok erken kanda bile 14 gunden once cikmaz
gec döllenmede olabilir doktorum 14.gun kan testi yaptır dedi cunku benimde bugun bat ama daha olmadım..Benim 12.günler cikmisti tabi kisiden kisiye degisebilir
gec döllenmede olabilir doktorum 14.gun kan testi yaptır dedi cunku benimde bugun bat ama daha olmadım..
Benim kırmızılar da geldi az önce
Nedir bizim bu çilemizKırmizılarin gelmeside önemli canim bu ayda ovulasyonla takip edersin insallah bu ay saglikla gelir bebisin.. Benimde reglinin 12.günü ovulasyonlarim koyulasmiyor galiba yumurtam gelismiyor.
Nedir bizim bu çilemiz
10 günde olunca öğrenen var bende acaba diyip tutuyorum kendimi Çarşamba denicem ama bi kereBenim 12.günler cikmisti tabi kisiden kisiye degisebilir
10 günde olunca öğrenen var bende acaba diyip tutuyorum kendimi Çarşamba denicem ama bi kere
En iyisi Çarşambayı beklemek doğru diyorsun ne olur ne olmazCanim ben en son hamileligimde 10.11.12.günlerde pozitifti. Ama 10.11.günlerdeki pozitiflik igneden kaynakli cikmistir diye düsünuyorum. 12.günde kan testi yaptim 17cikmisti. Sen istersen test yap ama negatif cikarsa üzülme idrara yansimamis olabilir.
Sağol canım inşallahMasallah sübhanallah canim. En kötü gününüz bu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?